We Were There #213 PDF Εκτύπωση E-mail

Living Room
Την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου οι φίλοι του Beaujolais γιόρτασαν την άφιξη του στο
Living Room. Το κρασί που μετέτρεψε το πάθος των Γάλλων για την οινοποία  σε
Παγκόσμια γιορτή. Το Beaujolais, σε αντίθεση με τα άλλα κρασιά πίνεται φρέσκο, ενώ το μισό της συγκομιδής του καταναλώνεται με το άνοιγμα. Το κρασί προέρχεται από τα βουνά του Beaujolais. Αυτή η φημισμένη περιοχή της Γαλλίας όπου 184.000 κάτοικοι στηρίζουν την οικονομική τους ευμάρεια σε αμπέλια έκτασης 22.500 εκταρίων μετατρέπεται στα μέσα του Νοεμβρίου σε πρωτεύουσα του παγκόσμιου χάρτη του κρασο-τουρισμού. Τα τελευταία χρόνια οι φίλοι του οίνου γιορτάζουν την έλευση του κάθε χρόνο στο Living Room σε μία ξεχωριστή γιορτή με την μαγεία του Οσκαρ και την απόλαυση της περιποίησης που μόνο το Living Room προσφέρει!

Click to Open


Μαϊστρος
Την προηγούμενη εβδομάδα σας περιγράψαμε λίγα από όσα εκτυλίσσονται στο Μαϊστρο το φετινό χειμώνα. Αυτή την εβδομάδα σας τα παρουσιάζουμε και φωτογραφικά για του λόγου το αληθές. Ο φωτογραφικός μας φακός κατέγραψε ωραίο κόσμο από όλα τα μέρη της Κρήτης να απολαμβάνει τις ευφάνταστες γεύσεις αλλά και τα εκλεκτά κρασιά του Μαϊστρου. Η νύχτα   περιλάμβανε πολύ socialising, χαρακτηριστικό στοιχείο του γνωστού restaurant bar και όπως αντιλαμβάνεστε αυτό δεν είναι πρωτόγνωρο στοιχείο αλλά μία καθημερινότητα σε ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια του Ρεθύμνου.
Click to Open


Αερικό
Το μοναδικό μουσικό bar της πόλης του Ρεθύμνου όπως διαπιστώνετε είναι το νούμερο ένα στέκι για όσους ταξιδεύουν με έντεχνο και ροκ από την ελληνική και ξένη μουσική σκηνή. Μια ζεστή και χαρούμενη παρέα όλο το μαγαζί διασκεδάζει με τις μουσικές επιλογές του dj. Ξεκινήστε τη βραδιά σας με πρώτη στάση στο Αερικό.
Click to Open