Bouncing Betties

Πείτε μας λίγα λόγια για την ιστορία και για το ξεκίνημα των Bouncing Betties.

O ιBouncing Betties ξεκίνησαν το 2013 με άλλη σύνθεση και ύφος. Δύο από τα αρχικά μέλη παραμένουν μέχρι και σήμερα, ωστόσο έχουν αλλάξει πολλά στο ρεπερτόριο και στην γενικότερη προσέγγιση του  live. Σήμερα σε ένα live μας θα ακούσετε oldies σε μοντέρνα απόδοση και σύγχρονα κομμάτια με retro διάθεση σε swing, jazzy και rockabilly ρυθμούς. Θα τραγουδήσετε και θα χορέψετε σε ένα μεγάλο party στον χρόνο!

Ποιες είναι οι επιρροές σας και τα ακούσματα σας στην μουσική;

Οι επιρροές είναι πολλές και διαφορετικές. Το κάθε μέλος έχει μία ξεχωριστή πορεία και το φάσμα των ειδών που έχει ασχοληθεί καλύπτει από την pop, soul, jazz μουσική μέχρι το rockabilly, hardrock, metal. Υπάρχει μία multigenreπορεία και αντίληψη κάτι το οποίο σίγουρα αποτυπώνεται στην ερμηνεία του κάθε μουσικού αλλά και στην αντίληψη του ως προς την σύνθεση της μουσικής.

All Over Me το πρώτο σας singleκαι στην ουσία το πρώτο μεγάλο καλλιτεχνικό βήμα. Πως αισθάνεστε γι’αυτό;

Διαβάστε επίσης  Issue 790

Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί ολοκληρώθηκε μια δουλειά που ήταν καιρό εν αναμονή. H δουλειά αυτή  έγινεμε πολύ μεράκι και όσα μέσα διατέθηκαν εδώ στα Χανιά. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να παράξουμε έργο στον  τόπο που ζούμε ενώνοντας τις δυνάμεις μας με άλλους ομοϊδεάτες. Η ομαδική δουλειά και η αγάπη γι αυτό που κάνεις πάντα ανταμείβεται σε αποτέλεσμα.

Μιλήστε μας λίγο για το concept του AllOverMe. Πως προέκυψε η ιδέα και τι χρειάστηκε για να γίνει πραγματικότητα;

Όλοι μας έχουμε δοκιμαστεί αρκετά χρόνια στο κομμάτι των διασκευών και της ζωντανής μουσικής και ήταν ώρα να πάμε ένα βήμα παρακάτω. Η πραγματική ματιά ενός μουσικού για όσα συμβαίνουν στον κόσμο φαίνεται από τις συνθέσεις του. Το ‘All over me’ είχε γραφτεί αρκετό καιρό όμως τον χρόνο που μας πέρασε οι συνθήκες ήταν κατάλληλες για την  παραγωγή του. Η βασική συνθήκη ήταν φυσικά η χημεία που έχουμε μεταξύ μας στην μπάντα που επέτρεψε στον καθένα να δείξει την πιο δημιουργική του πλευρά. Έπειτα, εκτός της μπάντας για την παραγωγή του κομματιού αλλά και του videoclip που θα δείτε στο YouTube δούλεψε μια μεγάλη ομάδα αγαπημένων ατόμων που μας  στηρίζουν πάντα και τους ευχαριστούμε  πολύ για αυτό. Χρειαστήκαμε sound engineer, σεναριογράφο, σκηνοθέτη, εικονολήπτη, monteur για το δημιουργικό κομμάτι αλλά και ανθρώπους που συνεργάστηκαν παρέχοντάς μας χώρο και μέσα για τα γυρίσματα.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: Coca Cola supports Street Food Festival Crete

Ποια είναι η ανταπόκριση του κόσμου από την κυκλοφορία του πρώτου σας single;

Η ανταπόκριση του κόσμου είναι πολύ θερμή και η υποστήριξή του έμπρακτη. Όταν παίρνεις τόσο θετικά σχόλια, μόνο δύναμη σου δίνει για να συνεχίσεις και να είσαι ακόμη καλύτερος στο μέλλον.

Ποια είναι τα σχέδια σας για το άμεσο μέλλον;

Ετοιμάζουμε τις χειμερινές μας εμφανίσεις με νέο πρόγραμμα και πολύ όρεξη και κάνουμε σχέδια από τώρα για το επόμενο καλοκαίρι! Στα άμεσα πλάνα είναι να μοιραστούμε την μουσική μας με τον κόσμο εκεί έξω με όσα μέσα διαθέτουμε.

Πως ήταν το καλοκαίρι που τελειώνει για τους Bouncing Betties;

Περάσαμε άλλο ένα υπέροχο καλοκαίρι στα Χανιά γνωρίζοντας τόσους νέους φίλους και οικογένειες που μας εμπιστεύθηκαν  για  τις ωραιότερες στιγμές της ζωής τους. Η δημοσίευση του single μας ήταν το καλύτερο κλείσιμο του καλοκαιριού αλλά και η αρχή για νέες περιπέτειες!

Meet the Bouncing Betties: https://www.facebook.com/pg/BouncingBettiesBand/about/?ref=page_internal