survivorgame.gr

Πολλοί αναρωτιούνται τελικά τι είναι το survivorgame; Πως θα το περιέγραφες με λίγες λέξεις;

Είναι ένας Στίβος Μάχης 330 Μέτρων και μόνος αντίπαλος σου είναι το χρονόμετρο. Το Survivorgame.gr δεν είναι ένας αγώνας ή διαγωνισμός εναντίον άλλων. Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία τρελής διασκέδασης για μεγάλους! Όπως λέμε εμείς στο survivorgame.gr , “Σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι”

Πως γεννήθηκε αυτή η ιδέα;

Η ιδέα γεννήθηκε αρκετά χρόνια πριν καθώς η δίψα για περιπέτεια με έκανε να ψάχνω κάτι αντίστοιχο ο ίδιος και να μην βρίσκω (στην Ελλάδα τουλάχιστον),αλλά επειδή πρόκειται για μια αρκετά μεγάλη επένδυση το σωστό timing είναι τώρα, καθώς και τα τηλεοπτικά παιχνίδια επιβίωσης είναι επίκαιρα.

Πόσες μέρες διαρκεί και ποιοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή;

Το survivorgame.gr και τα παιχνίδια του θα είναι στημένο για 4 μέρες από 21-24 Οκτωβρίου ,όμως κάθε αθλητής θα τρέχει συγκεκριμένη μέρα και ώρα .Αυτό σημαίνει ότι για κάθε αγωνιζόμενο, αναλόγως φυσικής κατάστασης, το παιχνίδι διαρκεί 5-10 λεπτά.

Υπάρχουν περιορισμοί;

Μόνος περιορισμός είναι η ηλικία. Βλέπουμε ότι για τα παιδιά έχουν βγει αρκετά παιχνίδια τώρα που είναι στη μόδα, αλλά για μεγάλους κανένα. Όποτε το μόνο που χρειάζεται κάποιος είναι να είναι άνω των 18 ετών και να έχει δίψα για αδρεναλίνη.

Διαβάστε επίσης  New entry Tried & Tested: Strapatsada at The Jar cafe

Πιο είναι το κόστος συμμετοχής; Υπάρχουν και έπαθλα;

Παρακάτω θα δείτε ότι αρκετά είναι τα έπαθλα τα οποία δελεάζουν και θα σας κάνουν να τρέξετε πιο γρήγορα:

1ος Νικητής

-Ταξίδι στο εξωτικό Phuket Ταϋλάνδη και μια δωροεπιταγή αξίας 200 ευρώ για αγορά προϊόντων από το POWER HOUSE shop.

2ος Νικητής

-Διαμονές στην Μύκονο προσφορά της www.Mykonosrenthouse.com και μια δωροεπιταγή αξίας 150 ευρώ για αγορά προϊόντων από το POWER HOUSE shop

3ος Νικητής

-Διαμονές Στα Χανιά σε Ιδιωτική Βίλλα με ατομική πισίνα μια προσφορά της www.lofosvillage.gr και μια δωροεπιταγή για αγορά προϊόντων αξίας 100 ευρώ από το POWER HOUSE shop

4ος Νικητής

-Πτήση με διθέσιο μηχανοκίνητο αλεξίπτωτο πλαγιάς προσφορά τoυ Γιώργου Κισσανάκη fb:Giorgos Kissanakis VII και δυο μήνες δωρεάν Fitness Training προσφορά της Personal και Group Fitness Trainer Ιωάννας  Σκανδαλάκη, fb:Ioanna Skandalaki.

Από 5η έως και 8η Θέση

-Από ένα χορταστικό γεύμα αξίας 20 ευρώ προσφορά του Jay Jay’s Steakhouse Burgerhouse

Διαβάστε επίσης  Issue 791

Το κόστος συμμετοχής είναι 30 ευρώ. Θα ήθελα να τονίσω ότι μέρος των εισπράξεων θα κατατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα στον Ορίζοντα και στο Make A Wish Ελλάδας

Μέχρι πότε μπορεί να δηλώσει κάποιος συμμετοχή και με ποιο τρόπο δηλώνει τη συμμετοχή του;

Υπάρχει δυνατότητα να αγοράσει κάποιος εισιτήριο με μετρητά ακόμα και κατά την ημέρα της εκδήλωσης “στην πόρτα”, όμως λόγο πίεσης των ημερών και αυξημένης ζήτησης υπάρχει περίπτωση να έχουν δοθεί όλα τα εισιτήρια. Oπότε εμείς συνιστούμε να γίνει η αγορά αρκετό χρόνο πριν για να είστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε αυτή την μοναδική εμπειρία. Μπορεί ο κόσμος να ενημερωθεί στο www.survivorgame.gr για τους τρόπους απόκτησης του εισιτηρίου οnline η και αυτοπροσώπως στο Jay Jay’s Burger House απέναντι από το γήπεδο Χανίων.

Είναι και για άντρες και για γυναίκες; Υπάρχει διαφορετικός τρόπος βαθμολόγησης των γυναικών;

Η βαθμολόγηση είναι ακριβώς ίδια. Το μόνο που αλλάζει είναι ότι σε παιχνίδια δύναμης θα είναι λίγο ελαφρύτερο το βάρος για τις γυναίκες.

Διαβάστε επίσης  Όσα πρέπει να ξέρεις για τους υδατάνθρακες από τον Μανώλη Λουπασάκη

Χρειάζεσαι κάποια συγκεκριμένη προετοιμασία για να ανταπεξέλθεις στα εμπόδια;

Ορισμένοι ακολουθούν αυστηρή δίαιτα και πρόγραμμα προπόνησης. Οι περισσότεροι τρώνε πατατάκια και πίνουν μπύρα κάθε απόγευμα. Από εσένα εξαρτάται. Ο σκοπός είναι να έχεις πάθος για την νίκη.

Τι θα έλεγες για να πείσεις τον κόσμο να συμμετάσχει;

Σας υποσχόμαστε μια προκλητική και συγχρόνως διασκεδαστική εμπειρία που θα δώσει σε σας και την παρέα σας μια έκρηξη αδρεναλίνης που θα διαρκέσει για μέρες, εβδομάδες ή ακόμη και χρόνια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Μέγα χορηγούς μας και συγκεκριμένα το Beach Bar Aptera για την ευγενική παραχώρηση του απίστευτου αυτού χώρου και το Tropic Tropic που είναι ο εργολάβος μας που κατασκευάζει τα τρελά εμπόδια καθώς χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατό όλο αυτό το Project.

More info about Survivorgame.gr: http://www.survivorgame.gr/

https://www.facebook.com/survivorgamechania/?fref=ts