Editoreal Issue 602

Νομίζω ότι το ερώτημα στα χείλη όλων των Παναθηναϊκών είναι αν όντως υπάρχει σωτηρία για την ομάδα εκεί που έχει φτάσει και φυσικά υπάρχουν και τα ερωτήματα τύπου πως φτάσαμε ως εδώ; Το πώς έφτασε ο Παναθηναϊκός σε αυτή τη κατάσταση είναι λίγο πολύ γνωστό. Το πώς θα καταφέρει να ξεφύγει από αυτή την οικονομική καταστροφή είναι το ερώτημα. Ο κόσμος έδειξε με την παρουσία του ότι δεν θα αφήσει την ομάδα να βουλιάξει. Θα το παλέψει όσο και όπως μπορεί για να τη κρατήσει, όμως αλήθεια…φτάνει αυτό;
Η παρουσία του κόσμου ήταν μια ένεση πρωτίστως για τους παίκτες που ζουν στην πιο αβέβαιη κατάσταση της καριέρας τους. Δεν ξέρουν αν θα πάρουν ποτέ τα λεφτά τους, αν θα βγάλουν τη σεζόν, αν θα πρέπει να αναζητήσουν άλλο σταθμό στη καριέρα τους, αν θα πρέπει να διεκδικήσουν και με ποιο τρόπο τα χρήματα τους και τόσα άλλα. Την ίδια στιγμή καλούνται να κρατήσουν το Παναθηναϊκό σε υψηλές πτήσεις. Στην ίδια μοίρα φυσικά και το προπονητικό team που δεν ξέρει πραγματικά τι του ξημερώνει. Διάθεση από τον κόσμο υπάρχει, κυρίως τον οργανωμένο αλλά και τον απλό φίλαθλο του καναπέ που αν βρεθεί κάποιο πρόσωπο εμπιστοσύνης να του προτείνει ένα μελετημένο πλάνο εξόδου από τη κρίση είναι έτοιμος να βοηθήσει. Όμως αυτό δεν έχει γίνει. Ακόμα και η πρόταση του Γιαννακόπουλου ήταν μια προχειρότητα που δεν έπειθε και γι’αυτό άλλωστε δεν έπεισε και κανένα μεγάλο πορτοφόλι.
Τα σενάρια είναι δύο. Το ένα είναι ένα γενικό ξεπούλημα παιχτών και αποδεσμεύσεων και η δημιουργία μίας ομάδας που θα κάνει πολλά χρόνια να πρωταγωνιστήσει μιας και θα είναι πλασμένη από τις ακαδημίες, ή η πτώση στη Γ’Εθνική ή ακόμα και το τοπικό πρωτάθλημα και η εκκίνηση από το μηδέν που όπως και στη περίπτωση του Ηρακλή φαντάζει πολύ δύσκολη, όμως τότε ίσως να εμφανιστεί κάποιος να αναλάβει να φέρει και πάλι την ομάδα στη κορυφή, απαλλαγμένη από τα χρέη του παρελθόντος. Τα σενάρια για την σωτηρία του Παναθηναϊκού είναι πολλά…το ερώτημα που θα συνεχίσει όμως να πλανάται είναι αν πράγματι υπάρχει σωτηρία.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères σημαίνει live διασκέδαση για όλους! (28/3 - 07/4)

For more Articles:https://www.chilloutnews.gr/category/%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%b1/