Συναντήσαμε τα κορίτσια της ομάδας μπάσκετ του Ο.Α.Χανίων στο Ακταίον Theory Cafe σε ένα ρεπό από τη προπόνηση τους. Ο λόγος προφανής! Τα κορίτσια επέστρεψαν στην Α2 και μας συστήθηκαν πριν την έναρξη των υποχρεώσεων τους στο πρωτάθλημα. Όπως μας είπαν έχουν θέσει τους δικούς τους στόχους για τη φετινή χρονιά. Η παραμονή της ομάδας στην Α2 είναι ο πρωταρχικός στόχος και φυσικά επιδιώκουν να πλασαριστούν όσο πιο ψηλά μπορούν στο βαθμολογικό πίνακα.

 

“Φυσικά ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων συνεχίζει τη μεγάλη προσφορά στο ελληνικό μπάσκετ αποτελώντας μια πραγματική μηχανή παραγωγής ταλέντων,έχοντας αναδείξει δεκάδες παίκτριες, οι οποίες είχαν τη μεγάλη τιμή να φορέσουν τη φανέλα της Εθνικής ομάδας.”

 

“Το πρώτο παιχνίδι των κοριτσιών είναι εντός έδρας, στο κλειστό γήπεδο Κλαδισσού την Κυριακή 15/10 στις 12.00 με τον ΓΑΣ Καλυβιών και η παρουσία μας είναι επιτακτική ανάγκη για να μπορέσουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και να κάνουν ένα ιδανικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα.”

Διαβάστε επίσης  CBP news: HELL ENERGY proud sponsor of Chania Beach Party 2022!

 

 

THE TEAM

‘Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ο.Α.Χανίων αποτελείται από τις : Έλια Πρασιανάκη, Δερμιτζάκη Ευτυχία, Παπαμαρκάκη Βάσια, Κασσομένου Κατερίνα, Ακρίβου Ελευθερία, Κουφογιάννη Ηρώ, Φραντζεσκάκη Χρύσα, Καζαντζή Βασιλική, Βαρυπατάκη Κική, Ψυχογιού Μαντώ, Φουράκη Δανάη,Δασκουλίδου Βίκυ, Σκορδυλάκη Άννα Μαρία, Σκουμπάκη Αργυρώ με προπονητή τον Μιχάλη Κασίκτσογλου και βοηθό τη Φρόσω Δημητρουλάκη.Παίκτριες με ιδιαίτερες διακρίσεις που ξεκίνησαν από τις ακαδημίες του συλλόγου και κάποιες άλλες που ήρθαν με μεταγραφή από την Α1.

Για περισσότερες πληροφορίες:

http://oaxania.gr/

https://www.facebook.com/oaxbc/?fref=ts

 

 

oaxanion interview