zodia chillinΚριός: Έρωτας: Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα με τον σύντροφο σας. Αρκεί να μην τα δημιουργήσετε εσείς με την απότομη συμπεριφορά σας. Επαγγελματικά: Η αιτία των δυσκολιών που αντιμετωπίζετε ξεκινάει από τη στάση που εσείς κρατάτε απέναντι στους συνάδελφους σας.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας: Είστε ερωτευμένοι με τη ζωή. Ένας έρωτας που δεν πρόκειται να σας προδώσει ποτέ. Επαγγελματικά: Μετά τη στέρηση των τελευταίων ημερών σάς ξαφνιάζει η εύνοια της τύχης και η απότομη επιτυχία.Καλό θα ήταν να ψάξετε λίγο τις λεπτομέρειες.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Μην αφήσετε να επηρεάσουν με άσχημο τρόπο την ερωτική σας ζωή και να καταστρέψουν το ειδυλλιακό κλίμα μέσα στη σχέση σας. Επαγγελματικά: Τα μόνα χρήματα που θα πρέπει να ξοδέψετε αυτό το διάστημα είναι όσα αφορούν τη δική σας υγεία, καθώς και θέματα που αφορούν βασικές σας ανάγκες.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είστε σε τέτοια φάση ώστε να μπορέσετε να λύσετε τις τυχόν διάφορες με τον σύντροφο σας. Επαγγελματικά: Καλό θα ήταν να μην αποφασίσετε να συνεργαστείτε με πρόσωπα του στενού σας οικογενειακού περιβάλλοντος γιατί θα υποστείτε ζημία.

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

 

Λέων: Έρωτας: Η σχέση σας με τον άνθρωπο που αγαπάτε οξύνεται καθώς η εβδομάδα φέρνει ανακατέματα και εντάσεις χωρίς αιτία. Επαγγελματικά: Η επιτυχία βρίσκεται κοντά σας αλλά προσωρινά. Παίρνετε την ωριμότερη απόφαση του διαστήματος αυτού, γι’ αυτό ίσως είστε επιφυλακτικοί και δύσπιστοι.

 

Παρθένος: Έρωτας: Στον ερωτικό τομέα της ζωής σας τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρα. Στοχεύετε στο να ξεπεράσετε οριστικά το παρελθόν. Επαγγελματικά: Προσπαθήστε να βάλετε στόχους και με μεθοδικότητα και επίμονη να τους πραγματοποιήσετε.

 

Ζυγός: Έρωτας: Δεν είναι δυνατόν να τα έχετε όλα δικά σας. Θα πρέπει να τελειώσει πρώτα κάτι πριν αρχίσει κάτι νέο. Οι ελεύθεροι θα έχετε νέες γνωριμίες χωρίς όμως να γίνουν κάτι σοβαρό. Επαγγελματικά: Κάποιες παλιότερες προτάσεις επανέρχονται, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε το ξαναζεσταμένο φαγητό.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Δεχθείτε ότι δεν είστε μόνοι σας μέσα στη σχέση και αλλάξτε τακτική. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να βρείτε την ηρεμία σας. Επαγγελματικά: Την περίοδο αυτή αρκετές αποφάσεις μένουν να παρθούν γι’ αυτό αποφασίστε με σύνεση και μετριοπάθεια.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ξεκινήστε τη μέρα σας σωστά!

 

Τοξότης: Έρωτας: Οι προοπτικές για τη σχέση σας δεν είναι οι καλύτερες δυνατές, όμως εσείς μη σταματήσετε τις προσπάθειες για ένα καλύτερο αύριο στη σχέση σας. Επαγγελματικά: Μην αποφασίσετε τώρα να ξοδέψετε κάποια από τα χρήματα σας για να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ, μπορείτε να το αποφασίσετε αργότερα.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Το κλίμα μέσα στη σχέση σας δεν είναι πλέον τόσο ανάλαφρο και χαρούμενο όπως πριν. Επαγγελματικά: Αρκετά ενδιαφέρουσες οι προοπτικές για νέες συνεργασίες, μόνο που θα πρέπει να πάρετε τις οποίες αποφάσεις όχι βεβιασμένα.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Τη βδομάδα αυτή πολλά είναι τα νέα στοιχεία στη ζωή σας. Επαγγελματικά: Μην προσπαθήστε αυτή την περίοδο να τακτοποιήσετε όλες τις συναλλαγές σας, μάλλον θα ταλαιπωρηθείτε.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Η περίοδος αυτή θα πρέπει να γίνει μάθημα ζωής για εσάς και πυξίδα σας για το υπόλοιπο διάστημα. Επαγγελματικά: Με ιδρώτα και μόχθο θα μπορέσετε να προβληθείτε και να φτάσετε τους στόχους σας. Όχι, όμως, χωρίς εμπόδια.

Διαβάστε επίσης  New entry Tried & Tested: Strapatsada at The Jar cafe

 

Πηγή: http://like.philenews.com/