zodia chillinΚριός: Έρωτας: Αποφασίσατε για πρώτη φορά να αδιαφορήσετε για τις αδέξιες σχέσεις και να γίνεται αυτό που εσείς θέλετε και ονειρεύεστε. Επαγγελματικά: Συνειδητοποιείτε ότι δεν έχει νόημα να αντιδράτε σε ό,τι σας φαίνεται πως δεν ευνοεί τα συμφέροντα σας, αλλά ούτε και να είστε ευκολόπιστοι σε κάθε πρόταση.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας: Η πραγματική ευτυχία για σας θα είναι μια σχέση που θα βασίζεται στην κατανόηση και στο διαρκές και ασίγαστο πάθος. Επαγγελματικά: Αποφύγετε πιθανές συγκρούσεις με τους συνεργάτες και συναδέλφους σας, γιατί θα βρεθείτε σε πολύ δύσκολη θέση.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Επενδύστε σε σχέσεις που είστε απόλυτα σίγουροι ότι υπάρχουν γερές βάσεις, αλλιώς παίξτε γιατί δεν μπορείτε να πληγωθείτε για ακόμα μια φορά. Επαγγελματικά: Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας έχετε δεχτεί ευεργετικές όψεις, που σας έδωσαν άκοπα νέα εισοδήματα, χωρίς όμως να είστε σίγουροι για τη συνέχειά τους.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Πολλοί από εσάς έχετε πιστέψει ότι βρήκατε στο πρόσωπο του συντρόφου σας το ιδανικό. Έτσι παραδίδεστε δίχως όρους. Επαγγελματικά: Κάποια μικρά προβλήματα στα οικονομικά σας, αλλά μέσα από τις συναναστροφές ανοίγονται προοπτικές με μέλλον.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)

 

Λέων: Έρωτας: Αυτοί που σας αγαπάνε βρίσκονται σε μεγάλη ανασφάλεια και είναι πολύ πιθανόν να τους πληγώσετε χωρίς να το θέλετε. Επαγγελματικά: Μεγάλη πίεση από τον εργοδότη σας και θα πρέπει να το χειριστείτε με διπλωματία.

 

Παρθένος:  Έρωτας: Χρειάζεται να βάλετε σε τάξη τη σχέση σας και να αποφασίσετε τι επιθυμείτε από τον έρωτα για να καταλάβει και ο σύντροφος σας τι ζητάτε. Επαγγελματικά: Βαλτέ το μαχαίρι στον λαιμό αυτών που για χρόνια μπλοκάρουν τα οικονομικά σας συμφέροντα.

 

Ζυγός: Έρωτας: Υποστηρίξτε και εμψυχώστε τον ερωτικό σας σύντροφο που το διάστημα αυτό πιστεύει ότι δεν λαμβάνετε σοβαρά υπόψη τις δικές του ανάγκες.Επαγγελματικά: Προβλήματα επικοινωνίας με τους συνάδελφους σας, που προς το τέλος της βδομάδας θα ξεπεραστούν, ίσως δημιουργήσουν προσωρινές εντάσεις.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Η άμυνα και η φαντασία σας είναι η ιδανική σχέση, αλλά καλά θα κάνετε να προσγειωθείτε, γιατί μάλλον θα μείνετε στα αζήτητα. Επαγγελματικά: Μάλλον δεν έχετε κάνει τις σωστές επιλογές για να έχετε καταξίωση και επιτυχία. Μην παραιτηθείτε και συνεχίστε την προσπάθεια.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (14/4)

 

Τοξότης: Έρωτας: Μια νέα σχέση φαίνεται στον ορίζοντα, μια σχέση που θα σας δώσει μεγάλες συγκινήσεις, αλλά και εντάσεις. Η επιλογή δική σας. Επαγγελματικά: Κάντε πρόγραμμα γι’ αυτά που θα πείτε και θα κάνετε. Προωθήστε το άτομο σας και ό,τι φιλόδοξα σχέδια έχετε κατά νου.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Ο σύντροφος σας ίσως αισθάνεται έντονη δυσαρέσκεια, γιατί το ενδιαφέρον σας το εισπράττει η καταξίωση και όχι η ερωτική αρμονία. Επαγγελματικά: Σπάταλη και πραγματικό σκόρπισμα λεφτών σας χαρακτηρίζει το διάστημα αυτό. Γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις επενδύσεις σας.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Πειραματίζεστε με τον σύντροφο σας, για να δώσετε νέα πνοή στη σχέση σας. Πιο γρήγορα απ’ ό,τι περιμένετε θα φανούν τα αποτελέσματα. Επαγγελματικά: Μεγάλα κέρδη θα έχετε όσοι ασχολείστε με κάθε είδους εμπόριο. Μην εφησυχάσετε, όμως, γιατί ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Προσθέστε λίγο αισθησιασμό και αρκετή σεξουαλικότητα στη σχέση και στον γάμο σας. Και σίγουρα τα πράγματα θα πάνε προς το καλύτερο. Επαγγελματικά: Αν εκμεταλλευτήκατε τις ευκαιρίες, τα έσοδά σας είναι ικανοποιητικά. Αν όχι, τότε καλά θα κάνετε να αναζητήσετε πιο κερδοφόρα σχέδια.

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

 

Πηγή: http://like.philenews.com/