Σε καταλαβαίνουμε. Πραγματικά. Είσαι νέος ή άπειρος αναβάτης και έχεις χιλιάδες απορίες: Ποιο μηχανάκι σου ταιριάζει περισσότερο από τα άλλα; Πώς θα το συντηρήσεις και θα το περιποιηθείς; Πώς θα το οδηγήσεις σβέλτα και με ασφάλεια; Τι λάστιχα να του βάλεις; Αντικλεπτικό; Ρούχα; Κράνος; Το καλοκαίρι πώς θα πηγαίνεις παραλία; Βαλίτσες; Κόλαση λέμε, τι να πρωτομάθεις και πού θα βρεις όλες αυτές τις πληροφορίες;gas motosport culture
Το χειρότερο είναι ότι η μοτοσυκλέτα είναι ένα μόνο μικρό κομμάτι της ζωής σου για το οποίο πρέπει ή θέλεις να γνωρίζεις καλά. Η ζωή μας δυστυχώς και ευτυχώς εξαρτάται από δεκάδες περίπλοκα αντικείμενα ή ασχολίες. Το αυτοκίνητο. Το σπίτι. Το αντικείμενο της εργασίας σου. Το μεγάλωμα των παιδιών σου. Τα χόμπι σου. Όπως καταλαβαίνεις, εκ των πραγμάτων είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να τα ξέρεις ΟΛΑ. Ούτε μία ολόκληρη ζωή δεν φτάνει για να γίνεις καλός γνώστης έστω και λίγων αυτών. Μην στεναχωριέσαι όμως και προπαντός μην ξεχνάς κάτι πολύ βασικό: ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΡΙΝ ΜΑΘΕΙ!
Το μυστικό δεν είναι να τα ξέρεις όλα αλλά να γνωρίζεις αυτούς που τα ξέρουν. Καθένας μας είναι ειδικός σε κάτι. Όχι σε πολλά αλλά σίγουρα σε ένα. Θες να μαγειρέψεις πουλώντας μούρη στο γκομενάκι; Ρωτάς τη θεια σου την Καλλιόπη. Θες να μάθεις για κράνη, μπουφάν, μπότες και το νόημα της ζωής; Έρχεσαι GAS. Κι αν δεν ξέρουμε κάτι θα ρωτήσουμε αυτούς που το ξέρουν για σένα.
Εκτός αν θες να το παίζεις ξερόλας. Θα χάσεις τα λεφτά σου, θα γίνεις ρόμπα ξεκούμπωτη, θα σε κοροϊδεύει ο κόσμος και μπορεί να κινδυνεύσεις. Ξεκίνα να ρωτάς!

Διαβάστε επίσης  Τα Σαββατοκύριακα στον Αμπαδιώτη είναι live!

For more about GAS: http://www.gasmoto.gr/

https://www.facebook.com/GASMotosportCulture/?fref=ts