zodia chillin

Κριός: Έρωτας: Το μοναδικό καταφύγιό σας σε κάποιες δύσκολες ώρες θα μπορούσε να είναι η αγκαλιά κάποιου που νοιάζεται πραγματικά για σας. Επαγγελματικά: Μερικοί θα αφήσουν πίσω τους ένα χώρο εργασίας, κάποιες συμφωνίες ή κάποιους κακούς συνεργάτες.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας: Η αντίδραση του συντρόφου σας είναι μάλλον δικαιολογημένη, αφού η αιτία όλων των στραβών της περιόδου αυτής είστε εσείς και ο τρόπος σας. Επαγγελματικά: Σύντομα έρχεται η δικαίωσή σας μέσα στον χώρο της δουλειάς σας. Ακόμα, όμως, θα χρειαστεί έντονη προσπάθεια και κυρίως υπομονή από μέρους σας.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Μην προκαλείτε με τις ενέργειές σας τον σύντροφό σας γιατί είναι το ίδιο ταλαιπωρημένος όπως και εσείς. Οπότε, δείξτε λίγη υπομονή. Επαγγελματικά: Ας είστε πιο συγκαταβατικοί. Οι καιροί που έρχονται θα είναι δύσκολοι για τα οικονομικά σας, ενώ τα έσοδα σας θα είναι πιο περιορισμένα.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Αν και σε γενικές γραμμές οι σχέσεις σας με τον άνθρωπο που αγαπάτε περνάνε μια δύσκολη καμπή, αυτό δεν πρέπει σταθεί εμπόδιο στο να του δείξετε όλη την αγάπη σας. Επαγγελματικά: Το να καταφύγετε σε ακραίες λύσεις δεν θα σας οδηγήσει πουθενά, ενώ θα έχει αντίθετα αποτελέσματα στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ξεκινήστε τη μέρα σας σωστά!

 

Λέων: Έρωτας: Η τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα δεν είναι αυτή που περιμένατε γι’ αυτό και προβληματίζεστε έντονα. Επαγγελματικά: Μην αφήσετε να παρασυρθείτε από τα αντιδραστικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, γιατί θα χάσετε πολλές και σημαντικές δουλειές.

 

Παρθένος:  Έρωτας: Θα πρέπει να δώσετε μάχες για να υπερασπιστείτε την σχέση σας· είναι ότι πιο πολύτιμο έχετε, μην το ξεχνάτε ποτέ αυτό. Επαγγελματικά: Η φιλοδοξία σας βρίσκεται στο αποκορύφωμά της, ενώ δεν συμβαίνει το ίδιο με τα οικονομικά σας αυτό το διάστημα.

 

Ζυγός: Έρωτας: Έχετε μια έντονη ανάγκη για ανανέωση, καλύτερα όμως να περιμένετε λίγο πριν δεσμευθείτε σε μια σχέση που θα σας αφήσει ναυαγούς στην έρημο του πουθενά. Επαγγελματικά: Μια συνεχώς αυξανόμενη οικονομική πίεση θα αρχίσετε να αισθάνεστε από εδώ και μπρος. Δεν θα έχετε πολλά περιθώρια ελιγμών.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Αν δεν θέλετε να μείνετε κάποια στιγμή στα κρύα του λουτρού, κάντε τις κατάλληλες κινήσεις για να πλησιάσετε περισσότερο τον σύντροφο σας. Επαγγελματικά: Το κλίμα της συνεργασίας έχει χαθεί και θα πρέπει να πάρετε την απόφαση να αφήσετε πίσω σας ό,τι δεν σας ταιριάζει.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: Συμμετοχές από παντού!

 

Τοξότης: Έρωτας: Αξιολογήστε πιο ορθολογικά τον άνθρωπο που επιλέγετε για ερωτικό σας σύντροφο, τώρα που και οι δυο είστε στα φόρτε σας. Επαγγελματικά: Οι συνθήκες που θα επικρατήσουν ευνοούν τις συγκρούσεις και τις ανοιχτές ρήξεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Με ψυχραιμία κάντε ό,τι είναι δυνατόν για να αποβάλλετε την ανασφάλεια που σας έχει καταλάβει, πριν το καταλάβει ο σύντροφός σας και το εκμεταλλευθεί. Επαγγελματικά: Βιάζεστε πολύ για να καταλήξετε σε συμπεράσματα χωρίς να λαμβάνετε υπόψη σημαντικές λεπτομέρειες.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Η περίοδος αυτή σηματοδοτεί άσχημες εξελίξεις στον ερωτικό σας τομέα, αφού ευνοεί τους χωρισμούς και τα διαζύγια. Επαγγελματικά: Θα πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξετε και ρυθμούς αλλά και τακτική στην προσέγγιση που θα έχετε στα βασικά θέματα της καριέρας σας.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Θέλετε να νοιώσετε ότι υπάρχει κάποιος ο οποίος σας νοιάζεται και είναι συνεχώς στο πλευρό σας. Επαγγελματικά: Περισσότερη ευελιξία και συνέπεια θα βοηθούσε πολύ την ανοδική σας πορεία. Συνεχίστε με τον ίδιο ρυθμό.

Διαβάστε επίσης  Γυναίκα & Άθληση: Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τον Μανώλη Λουπασάκη

 

Πηγή: http://like.philenews.com/