zodia chillin

Κριός: Έρωτας: Αυτή την εβδομάδα θα νιώσετε πλήρεις και ευτυχισμένοι μέσα στην αγκαλιά του ανθρώπου σας που θα μπορεί να σας νιώσει. Επαγγελματικά: Δεν θα σας έρθουν οι μεγάλες ευκαιρίες για το οικονομικό άλμα, όμως, μπορείτε να κάνετε μικρά σταθερά βήματα.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας: Οι περισσότεροι από εσάς εξακολουθείτε να είστε μόνοι, ενώ στην ουσία είστε με κάποιο σύντροφο. Επαγγελματικά: Σκεφθείτε πώς θα μπορέσετε να προστατεύσετε τα συμφέροντά σας, χωρίς να εκμεταλλευθείτε τους άλλους.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Ερωτικοί αντίπαλοι γίνεστε ξαφνικά με τον σύντροφό σας. Βρείτε τρόπο τρυφερό για να επιβεβαιώσετε τις θέσεις σας. Επαγγελματικά: Κάποια άτομα που βρίσκονται σε υψηλές θέσεις και κατέχουν εξουσία, θα σας κάνουν έντονη κριτική και στο τέλος να βγείτε και χαμένοι.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Στον ερωτικό τομέα πολύ πιο γρήγορα θα βρείτε αυτό που σας αξίζει στο κρεβάτι σας. Χωρίς κόπο ένας αέρας ανανέωσης αγγίζει τον ερωτικό σας σύντροφο. Επαγγελματικά: Θα πρέπει από τώρα να καθορίσετε τα όρια μέσα στα οποία είστε διατεθειμένοι να ανεχθείτε τις παρεμβάσεις τρίτων, χωρίς συγκρούσεις.

Διαβάστε επίσης  Βραδιά εγκαινίων για το iReady Service & Accessories!

 

Λέων: Έρωτας: Η μιζέρια επανεμφανίζεται στη σεξουαλική σας ζωή. Αυτό σας δίνει στα νεύρα, όμως, σύντομα θα ανακάμψετε και θα έρθετε σε ισορροπία. Επαγγελματικά: Έχετε την ευχέρεια να ζήσετε όλα όσα ονειρευόσασταν. Η τύχη είναι ευνοϊκή απέναντί σας σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας θέματα.

 

Παρθένος:  Έρωτας: Ηρεμήστε και προσπαθήστε να αποκαταστήσετε τις διαταραγμένες σχέσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Επαγγελματικά: Θα υποχρεωθείτε να κάνετε μεγάλα βήματα και μάλιστα με γοργό ρυθμό, όμως, χωρίς εγγυημένο αποτέλεσμα.

 

Ζυγός: Έρωτας: Μέσα από τις κοινωνικές σας επαφές κάποιοι ίσως θελήσουν να αναθερμάνουν μια σχέση που έφτασε στο τέλος της. Επαγγελματικά: Αισθάνεστε ότι το εργασιακό σας μέλλον είναι αβέβαιο και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε αλλαγές, που δεν θα αποδώσουν τα αναμενόμενα προς το παρόν.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Αποφύγετε να δημιουργήσετε προβλήματα στον σύντροφό σας, όσο κι αν δεν σας ικανοποιεί η στάση του απέναντί σας, γιατί δύσκολα θα βρείτε αντικαταστατή. Επαγγελματικά: Κάποια γεγονότα αυτή την εποχή θα σας προκαλέσουν κάποιες ανησυχίες, που δεν είναι αμελητέες.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 789: Παράδειγμα προς αποφυγή!

 

Τοξότης: Έρωτας: Μην αφήσετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν στην προσωπική σας ζωή να πάνε χαμένες, γιατί δεν θα σας δοθούν και πολλές άλλες. Επαγγελματικά: Είναι επιζήμιο για τα δικά σας συμφέροντα να έρθετε σε σύγκρουση με συνάδελφους σας αυτό το διάστημα.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Καλύτερα θα ήταν να αποφύγετε τη στιγμή αυτή να ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα που έχετε με τον σύντροφό σας, γιατί σίγουρα θα ενοχληθεί. Επαγγελματικά: Εργάζεστε με πολύ έντονους ρυθμούς. Όμως, παρόλη την προσπάθειά σας κάποιες απογοητεύσεις καραδοκούν αυτό το διάστημα.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Το μόνο που πρέπει να αναζητάτε την περίοδο αυτή είναι μικρής διάρκειας τρυφερές περιπέτειες που η κατάληξη τους δεν θα είναι σοβαρή. Επαγγελματικά: Προσέξτε να μη φανείτε ανεπαρκής στην επαγγελματική προσφορά σας.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Για όσους επιδιώκουν να γνωρίσουν τον μεγάλο έρωτα, αυτή η στιγμή δεν είναι ό,τι καλύτερο, καθώς δεν ευνοεί τις εξελίξεις στα αισθηματικά σας δρώμενα. Επαγγελματικά: Αν πρόκειται να κλείσετε μια σημαντική συμφωνία, καλύτερα να το αναβάλετε για αργότερα.

Διαβάστε επίσης  AlmyVita: Η πολυτέλεια που σας αξίζει..τώρα δίπλα σας!

 

Πηγή: http://like.philenews.com/