zodia chillin

Κριός: Έρωτας: Την περίοδο αυτή ευνοούνται τα ειδύλλια και οι νέες σχέσεις. Όσοι είστε αδέσμευτοι βγείτε προς εύρεση πιθανού συντρόφου. Επαγγελματικά: Μην αφήσετε τις ανασφάλειες να σταθούν τροχοπέδη στις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται αυτό το διάστημα.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας: Δεν είστε μόνοι σας σε αυτή τη σχέση κι αν ο σύντροφός σας εξακολουθεί να σας αγνοεί, καλύτερα θα ήταν να ξεκαθαρίσετε τώρα μια και καλή την κατάσταση. Επαγγελματικά: Ιδιαίτερα ευνοημένοι την περίοδο αυτή, αφήνετε πίσω σας ό,τι σας ταλαιπώρησε και ανοίγετε νέους ορίζοντες.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Την εβδομάδα αυτή μη βασιστείτε στα ωραία και όμορφα λόγια κάποιων, γιατί έχουν σκοπό μόνο να σας παραπλανήσουν. Επαγγελματικά: Κάποιες εκκρεμότητες έχουν γίνει θηλιά στον λαιμό σας. Φροντίστε να μοιράσετε ευθύνες εκεί που πρέπει.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Έρωτας: Η ζήλια είναι το αλάτι σε μια σχέση, εσείς όμως το παρακάνατε αλμυρό το φαγητό. Για τους αδέσμευτους οι γνωριμίες είναι αρκετές. Επαγγελματικά: Κάποιες λεπτομέρειες σάς έχουν διαφύγει και η λεπτομέρεια είναι που κάνει τη διαφορά. Βασιστείτε και λίγο στους συναδέλφους σας.

Διαβάστε επίσης  Issue 790

 

Λέων: Έρωτας: Με αυξημένη τη γοητεία σας, νομίζετε ότι έχετε κατακτήσει τον κόσμο όλο. Για ξεκαβαλήστε το καλάμι πριν σας πάρουν με τις ντομάτες και θα έχουν και δίκιο. Επαγγελματικά: Καλύτερα φροντίστε τα οικονομικά σας και δώστε έμφαση στα περιουσιακά.

 

Παρθένος:  Έρωτας: Αυτή την εβδομάδα μπορείτε να κάνετε θαύματα στην ερωτική σας ζωή. Είστε λαμπεροί και γοητευτικοί, είστε και ακαταμάχητοι. Επαγγελματικά: Μη δώσετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε, γιατί αυτό θα είναι ένα καταστροφικό πλήγμα στην επαγγελματική σας αξιοπιστία.

 

Ζυγός: Έρωτας: Ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σας έρχεται να ταράξει τα νερά. Kάποιοι που είναι ήδη δεσμευμένοι θα βρεθούν σε δύσκολη θέση. Επαγγελματικά: Κάποιες αλλαγές στον επαγγελματικό σας χώρο φαίνεται να σας ζορίζουν. Θα παραγκωνισθείτε, μόνο αν δεν παρακολουθήσετε τις εξελίξεις.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Έρωτας: Η σχέση σας δοκιμάζεται από την έμμονή σας σε στείρες κριτικές απέναντι στον σύντροφό σας. Μήπως είστε λιγάκι υπερβολικοί; Επαγγελματικά: Μια ευκαιρία που τώρα σας φαίνεται ότι είναι η καλύτερη της ζωής σας, θα μοιάζει πολύ διαφορετική από ό,τι έχετε συνηθίσει μέχρι τώρα.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: Συμμετοχές από παντού!

 

Τοξότης: Έρωτας: Λάμπετε κι όλα γύρω σας παρασύρονται στο διάβα σας. Λίγο ελληνική ταινία μοιάζει, αλλά αυτό ακριβώς είναι που σας συμβαίνει. Επαγγελματικά: Έχετε το χάρισμα να ξεχωρίζετε από τους πολλούς. Αυτή τη δυνατότητα ήρθε η ώρα να την εκμεταλλευθείτε για να βρεθείτε μια θέση πιο μπροστά από τους υπόλοιπους.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Κάποια λόγια θα διαταράξουν την ηρεμία στη σχέση σας. Πριν τραβήξετε κι άλλο το σχοινί, σκεφτείτε ότι αυτή τη σχέση εσείς την επιλέξατε. Επαγγελματικά: Καλύτερα να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν αργά και να περιμένετε πριν βάλετε μπροστά τη μηχανή.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Ένας νέος έρωτας παρουσιάζεται και σας κάνει να νιώθετε γεμάτοι ένταση και πάθος για τη ζωή. Επαγγελματικά: Μη φοβηθείτε τις αλλαγές. Να είστε έτοιμοι να δεχθείτε και να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις. Μόνο έτσι θα βγείτε μπροστά.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Μια σχέση που δεν έχει προοπτική ίσως είναι σφάλμα να την κρατάμε. Στη δική σας περίπτωση, όμως, επιβάλλετε να προσπαθήσετε για ακόμα μια φορά. Επαγγελματικά: Κάποιες μικρό-εντάσεις κυριαρχούν στον επαγγελματικό χώρο. Ίσως θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με ευελιξία και όχι με τη στείρα λογική.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 789: Παράδειγμα προς αποφυγή!

 

Πηγή: http://like.philenews.com/