Έχουμε αφιερώσει πολλά άρθρα στους σούπερ ήρωες των MotoGP, δεν έχουμε όμως ασχοληθεί ποτέ με τις μητέρες τους. Τι τραβάνε κι αυτές οι καημένες! Από τη μία τα καμάρια τους ανοίγουν σαμπάνιες στο πρώτο σκαλί του βάθρου, κερδίζοντας παγκόσμιους τίτλους όταν άλλα παιδιά στην ηλικία τους μπαίνουν στο Λύκειο, αποκτώντας διασημότητα που θα ζήλευαν πρωθυπουργοί αλλά και δεκάδες εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο λύνοντας το βιοποριστικό ενώ κάνουν το κέφι τους. Από την άλλη τα ίδια καμάρια τρώνε κάτι μπίστους με 200+, αφήνοντας άλαλες τις μάνες να αγωνιούν.
Η πιο χαρακτηριστική μάνα όλων πιστεύουμε είναι η Mary Spies, η μητέρα του Benο οποίος μετά από μια λαμπρή καριέρα στο Αμερικάνικο Πρωτάθλημα, μεταπήδησε στα Moto GP από όπου μετά από δύο γερούς βρόντους που του άφησαν μόνιμα τραύματα στους ώμους αποσύρθηκε τον Οκτώβρη του 2013. Η μητέρα του υποστήριζε ο τρίχρονος μόλις Ben από την αρχή ως το τέλος, εκτελώντας χρέη από manager έως προσωπικού βοηθού.
HRoser Marquez έχει δύο γιους που τρέχουν ταυτόχρονα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα! Αν και σε διαφορετικές κατηγορίες, η αγωνία δεν είναι λιγότερη: «τώρα πια φοβάμαι λιγότερο αλλά επειδή δεν τους ακολουθώ πλέον στους αγώνες, λέω πάντα στον Marc και τον Alex να σηκώνουν τα χέρια τους μετά που θα πέσουν για να ξέρω από την τηλεόραση ότι είναι καλά!»
Η Stefania Palma, η μητέρα του Valentino Rossi, τα χρειάστηκε μετά το ατύχημα του Marco Simoncelli: «Φοβάμαι για τον Valentino αλλά γεννήθηκε για τους αγώνες και θα υποστηρίζω πάντα ό,τι τον κάνει ευτυχισμένο». Φοβερές;

Διαβάστε επίσης  Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε: Κοντινή απόδραση στη Παρασιά

For more about GAS: http://www.gasmoto.gr/

https://www.facebook.com/GASMotosportCulture/?fref=ts