Στα πλαίσια δράσεων ο Σύλλογος ΣτηρίΖΩ / Πανελλήνιος Σύλλογος Αρωγής & Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων « Ο Άγιος Χριστόφορος » ετοίμασε ένα ξεχωριστό μουσικό αφιέρωμα την Παρασκευή 17.11.2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων Πορτοκάλι hall. Ο σκοπός ήταν φιλανθρωπικός και ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ θα δοθούν σε παιδιά από τα Χανιά που έχουν πληγεί σε τροχαίο ατύχημα.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί αγκαλιάζοντας αυτή την προσπάθεια με τον καλύτερο τρόπο και δείχνοντας την έμπρακτη στήριξή του, και φυσικά κανείς δεν το μετάνιωσε αφού είχε την ευκαιρία να περάσει καλά και να διασκεδάσει με ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα. Την έναρξη της βραδιάς πραγματοποίησε ο Γιώργος Μαγγελάκης με το συγκρότημά του, συνεχίστηκε με τα πάντα εντυπωσιακά χορευτικά από τον Παραδοσιακό Σύλλογο “Βιγλάτορες” και ολοκληρώθηκε με τον ξεχωριστό καλεσμένο της βραδιάς Πάνο Καλίδη να ξεσηκώνει το κοινό και να τους χαρίζει μια αξέχαστη live εμφάνιση με την ορχήστρα του!

Μια ακόμα σπουδαία και ξεχωριστή βραδιά που επιμελήθηκε και διοργάνωσε το All in Chania Events και φυσικά τη στήριξαν όλοι!

Διαβάστε επίσης  3η Βραδιά Αντικρυστού στα Χανιά – Γιώργος Φραντζεσκάκης-Γιώργος Στρατάκης live @ Pistapark (02/8)

More photos: https://www.facebook.com/pg/Chillin-Free-Press-323517864388089/photos/?tab=album&album_id=1757696300970231