zodia chillin

Κριός: Έρωτας: Είστε ερωτευμένοι με τη ζωή. Ένας έρωτας που δεν πρόκειται να σας προδώσει ποτέ και η σχέση αυτή μόνο χαρές μπορεί να σας δώσει. Επαγγελματικά: Μετά τη στέρηση των τελευταίων ημερών σάς ξαφνιάζει τώρα η εύνοια της τύχης και η απότομη επαγγελματική επιτυχία.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας: Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είστε σε φάση να μπορέσετε να λύσετε τις τυχόν διάφορες με τον σύντροφο σας. Καλύτερα να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Επαγγελματικά: Καλό θα ήταν να μην αποφασίσετε να συνεργαστείτε με πρόσωπα του στενού σας οικογενειακού περιβάλλοντος, γιατί θα σας προκαλέσουν οικονομική ζημιά.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Δεχθείτε ότι δεν είστε μόνοι σας μέσα στη σχέση, αλλάξτε τακτική και ενεργήστε με πνεύμα ομαδικό. Επαγγελματικά: Αρκετές αποφάσεις μένουν να παρθούν. Αποφασίστε με σύνεση και μετριοπάθεια, δεν είναι καιροί για άλματα.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Οι προοπτικές για τη σχέση σας είναι οι καλύτερες δυνατές, όμως, μη σταματήσετε τις προσπάθειες για ένα ακόμα καλύτερο αύριο στη σχέση σας. Επαγγελματικά: Μην αποφασίσετε τώρα να ξοδέψετε κάποια από τα χρήματα σας για άσκοπα έξοδα. Επενδύστε στην εξέλιξη και στην σταθερότητά σας.

Διαβάστε επίσης  Τσικνοπέμπτη με τους Βιγλάτορες @ Παραδοσιακός Σύλλογος "Βιγλάτορες" (07/3)

 

Λέων: Έρωτας: Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα με τον σύντροφο σας. Αρκεί να μην τα δημιουργήσετε εσείς με την απότομη συμπεριφορά σας. Επαγγελματικά: Η αιτία των δυσκολιών που αντιμετωπίζετε ξεκινάει από τη στάση που κρατάτε εργασιακό σας χώρο.

 

Παρθένος:  Έρωτας: Οι σχέσεις σας με τον άνθρωπο που αγαπάτε φαίνονται να ηρεμούν και να μπαίνουν σε φάση άνθισης. Επαγγελματικά: Η επιτυχία βρίσκεται κοντά σας και τα κέρδη θα είναι αρκετά. Βέβαια, θα πρέπει να περιμένετε τις ευκαιρίες που θα σας δώσουν τα μέγιστα κέρδη.

 

Ζυγός: Έρωτας: Τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρα. Στοχεύετε στο να ξεπεράσετε οριστικά το παρελθόν και τα παλιότερα λάθη. Επαγγελματικά: Προσπαθήστε να βάλετε στόχους στη επαγγελματική σας σταδιοδρομία και με μεθοδικότητα και επίμονη να τους πραγματοποιήσετε.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Η περίοδος αυτή θα πρέπει να γίνει μάθημα ζωής για εσάς και πυξίδα σας για το υπόλοιπο διάστημα. Επαγγελματικά: Με ιδρώτα και μόχθο θα μπορέσετε να προβληθείτε και να φτάσετε τους στόχους σας.

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

 

Τοξότης: Έρωτας: Την βδομάδα αυτή πολλά είναι τα νέα στοιχεία στη ζωή σας. Μια νέα αρχή ή για κάποιους άλλους βγαίνουν στην επιφάνεια προβλήματα. Επαγγελματικά: Μην προσπαθήστε να ρυθμίσετε πάσης φύσεως συναλλαγές, μάλλον θα ταλαιπωρηθείτε.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Το κλίμα μέσα στη σχέση σας δεν είναι πλέον τόσο ανάλαφρο και χαρούμενο όπως πριν. Επαγγελματικά: Αρκετά ενδιαφέρουσες οι προοπτικές για νέες συνεργασίες, μόνο που θα πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις την επόμενη εβδομάδα.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Δεν είναι δυνατόν να τα έχετε όλα δικά σας. Θα πρέπει να τελειώσει πρώτα κάτι πριν αρχίσει κάτι νέο. Επαγγελματικά: Κάποιες παλιότερες προτάσεις επανέρχονται, αλλά θα πρέπει να τις δεχθείτε με σκεπτικισμό, γιατί κάποιο λάκκο έχει η φάβα.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Μην αφήσετε την ένταση που προκαλούν τρίτοι να επηρεάσει την ερωτική σας ζωή και να καταστρέψει το ειδυλλιακό κλίμα μέσα στη σχέση σας. Επαγγελματικά: Τα μόνα χρήματα που θα πρέπει να ξοδέψετε αυτό το διάστημα είναι όσα αφορούν την επαγγελματική σας καταξίωση, για να μπορέσετε να ξεφύγετε μπροστά.

Διαβάστε επίσης  8 Χρόνια Me Piazza Birthday Party!

 

Πηγή: http://like.philenews.com/