To pole Dancing είναι μια γυμναστική που πραγματοποιείται με το ίδιο το βάρος του σώματος και έχει την ιδιότητα να γυμνάζει όλο τον κορμό ( χέρια, πόδια, γλουτούς, πλάτη) αλλά και να χαρίζει γράμμωση στο σώμα.
Τα ωφέλη του έχουν διττό χαρακτήρα. Αφενός, δυναμώνει, τονώνει και βελτιώνει την εικόνα του σώματος και μάλιστα άμεσα, αφετέρου, είναι η γυμναστική που μέσω ενός άκρως διασκεδαστικού τρόπου, ανανεώνει τη διάθεση της γυναίκας, και αυξάνει την αυτοπεποίθηση,
Κρίνεται κατάλληλο για όλες τις ηλικίες – ακόμα και για γυναίκες που δεν έχουν κάποια προηγούμενη εμπειρία– χάρη στις ασκήσεις που γίνονται ανά κλίμακα δυσκολίας, ανεβάζοντας σταδιακά το επίπεδο.
Στο Ekfrasis dance studio έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη και μοντέρνα αίθουσα με πολλά νέα προγράμματα χορού και γυμναστικής. Pole dancing, Flexibility, Exotic dance, handstands, Yoga,pilates,Modern dance, Latin, Tango, Swing και πολλά άλλα προγράμματα που θα σας γυμνάσουν και θα σας διασκεδάσουν! Το πρώτο σας μάθημα είναι ελεύθερο και οι τιμές μας είναι αρκετά προσιτές. σφέρουν την πιο γλυκία απόλαυση…τώρα ξέρετε!!!

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Ακόμα ένας δυνατός χειμώνας φτάνει στο τέλος του! (25/4 - 28/4)