zodia chillin

Κριός: Έρωτας: Τα πράγματα θα παραμείνουν σε στασιμότητα, άρα αυτό σημαίνει ότι θα είστε ξέγνοιαστοι να απολαύσετε τις διακοπές σας χωρίς προβλήματα. Επαγγελματικά: Μέσα στο διάστημα αυτό καλό θα ήταν να μην ασχοληθείτε καθόλου με ό,τι έχει σχέση με χρήματα, γιατί μπορείτε να βρεθείτε μπλεγμένοι και με χρέη.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας: Μην είστε αρνητικοί απέναντι στον σύντροφο σας, ακούστε με προσοχή τα παράπονά του. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα χαρείτε τις διακοπές σας. Επαγγελματικά: Θα έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε σημαντικά τα έσοδα σας, μόνο που χρειάζεται να δώσετε προσοχή στις πάσης φύσεως συνεργασίες.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Τα λάθη ανήκουν πια στο παρελθόν, τώρα ένας νέος δρόμος ανοίγεται μπροστά σας, αυτός του πάθους και του ερωτισμού. Επαγγελματικά: Πολλά οικονομικά ζητήματα που χρόνιζαν θα βρουν τον δρόμο της επίλυσης τους μέσα από συμφωνίες κυρίων.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Κατάλληλη η περίοδος αυτή για φλερτ και νέες γνωριμίες, χωρίς να υπάρχουν δεσμεύσεις για περαιτέρω εξελίξεις. Επαγγελματικά: Τα μελλοντικά σας σχέδια θα πάρουν τη δική τους πορεία για να φέρουν τα αποτελέσματα που θέλετε.

Διαβάστε επίσης  GASPIE 2024 (μέρος β) - by GAS Motosport Culture

 

Λέων: Έρωτας: Έχετε πλέον τον σύντροφο που τόσο θέλατε και μια σχέση γεμάτη ένταση και πάθος. Τι άλλο θέλετε πια για να είστε ευτυχισμένοι; Επαγγελματικά: Οι ημέρες αυτές επιφυλάσσουν κάποιες απώλειες για τα οικονομικά σας. Προσοχή, λοιπόν, πού ξοδεύετε τα χρήματα σας.

 

Παρθένος:  Έρωτας: Μια νέα γνωριμία που θα εξελιχθεί σε φλερτ και αργότερα σε μια ευχάριστη ερωτική σχέση, θα σας τονώσει το ηθικό. Επαγγελματικά: Θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί καθώς κάτι αρχίζει να αλλάζει μέσα στον χώρο εργασίας σας.

 

Ζυγός: Έρωτας: Οι ημέρες είναι αρκετά ήσυχες και σας δίνουν τη δυνατότητα να πλησιάσετε τον σύντροφό σας και να βρεθείτε πιο κοντά ο ένας στον άλλο. Επαγγελματικά: Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτές τις μέρες ούτε εσείς ούτε οι άλλοι έχουν διάθεση να μιλήσουν για δουλειά.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Αφήστε πίσω τις μαύρες μέρες και τις άσχημες στιγμές που περάσατε. Τώρα, είναι η ευκαιρία να επανορθώσετε και να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας. Επαγγελματικά: Μάλλον δεν είναι καλή στιγμή για να προσεγγίσετε τον προϊστάμενό σας και να συζητήσετε θέματα που άπτονται της εξέλιξής σας.

Διαβάστε επίσης  Εγκαίνια iReady Service & Accessories: Special Guest Andreasondecks (05/4)

 

Τοξότης: Έρωτας: Μέσα από τον σύντροφό σας θα βρείτε κι εσείς τη σχέση που πραγματικά χρειάζεστε. Ο σύντροφός σας, όπως και εσείς, χρειάζεται αγάπη και θαλπωρή. Επαγγελματικά: Κάποιες απώλειες στα επαγγελματικά σας θα ανατρέψουν τα σχέδιά σας, με αποτέλεσμα να πικραθείτε προσωρινά.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Καλό θα ήταν να δώσετε στον σύντροφο σας την προσοχή που έχει ανάγκη και να μην εξωθήσετε τα πράγματα στα άκρα. Επαγγελματικά: Ομολογουμένως έχετε ταλέντο γι’ αυτό τα καταφέρνετε να κλείσετε επικερδείς συμφωνίες.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Να θυμάστε ότι τίποτα δεν χαρίζεται γι’ αυτό θα πρέπει να πολεμήσετε για την καρδιά του αγαπημένου σας προσώπου. Επαγγελματικά: Οι προσδοκίες σας στον χώρο εργασίας αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Όμως, θα χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια για να γίνουν όλα πραγματικότητα.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Κάποια μικρά προβλήματα θα κάνουν την εμφάνισή τους. Όμως, δεν είναι τίποτα το ανησυχητικό. Μπόρα είναι και θα περάσει. Επαγγελματικά: Μια όχι και τόσο καλή περίοδος για τα επαγγελματικά σας.

Διαβάστε επίσης  Μια "άλλη" Τσικνοπέμπτη στο Kapenekis Fish Market!

 

Πηγή: http://like.philenews.com/