ΞΕΚΙΝΑ ΣΩΣΤΑ

Η ομάδα της Horeca Club βρίσκεται δίπλα σας από την πρώτη κιόλας στιγμή μέχρι την έναρξη αλλά κυρίως μετά για την μακροχρόνια διάρκεια του εγχειρήματος σας… Έμπειροι συνεργάτες μπορούν να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε, διακοσμήσετε ακόμη και να σας προτείνουν λύσεις για τον εξοπλισμό για το νέο επιχειρηματικό σας σχέδιο, γλυτώνοντας σας από κόπο και σπάταλη χρήματος. Οι μηχανές και οι μύλοι καφέ είναι μηχανήματα που θα βρείτε μαζί την πιο σωστή επιλογή για εσάς, ενώ για τον υπόλοιπο εξοπλισμό θα κάνουν μια ολοκληρωμένη έρευνα αγοράς για να βρούν τα ιδανικά για τον χώρο σας.

Ο ESPRESSO ΜΑΣ

Εδώ και σχεδόν ένα αιώνα, μόνο σε επιλεγμένα σημεία απολαμβάνουμε την αξεπέραστη γεύση του πιστοποιημένου αυθεντικού Ιταλικού Espresso Filicorri Zechini. Η απευθείας προμήθεια και συλλογή του κερασιού από τα καλύτερα κτήματα στις ιδανικές συνθήκες, το ξεχωριστό καβούρδισμα του κάθε κόκκου, η συνεχής έρευνα και η νέα τεχνολογία, ο αυστηρός έλεγχος, αλλά και το πάθος μας για την τελειότητα, όλα αυτά τα χρόνια αναδεικνύουν καθημερινά στο φλυτζάνι σας μια μοναδική παλέτα αρωμάτων, γεύσης, υφής και χρωμάτων που δε θα ξεχάσετε ποτέ.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η εταιρεία Horeca Club υποστηρίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους επιλεγμένους πελάτες της με εβδομαδιαία,15ενθήμερα, μηναία εκπαιδευτικά σεμινάρια στον χώρο του κάθε πελάτη ανάλογα με τις ανάγκες του.
Επίσης λειτούργει η σχολή il laboratorio dell’ espresso με προγραμματισμένα σε ετήσια βάση τμήματα για την αρτιότερη και πιο ολοκληρωμένη εκπαίδευση και εξειδίκευση των barista. Βασική αξία της εταιρίας είναι να αναβαθμίζει συνεχώς το επίπεδο τον barista του κάθε πελάτη ώστε να καταφέρνουν να παράγουν καθημερινά ένα τέλειο φλιτζάνι espresso.

PREMIUM ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η εταιρεία Horeca Club εκτός από τους οίκους εξωτερικού που αντιπροσωπεύει, έχει ισχυρή παρουσία και σε προϊόντα που παρασκευάζει και τυποποιεί στην Ελλάδα την σειρά προϊόντων Premium Club Greek Gastronomy Products. Η σειρά των προϊόντων αυτών είναι πιστοποιημένα με iso και haccp.

*Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται επιλέγονται πολύ προσεκτικά

*Οι συσκευασίες είναι ιδανικές για οικιακή αλλά κυρίως για επαγγελματική χρήση

*Οι συνταγές των προϊόντων είναι αποτέλεσμα πολλών ερευνών και έχουν τρομερή απήχηση για την γεύση, τα αρώματα, την ένταση & την επίγευση τους

Διαβάστε επίσης  New entry Tried & Tested: Strapatsada at The Jar cafe

Προϊόντα premium club

– Κρύο τσάι με γεύσεις
– Biscotti
– Ghiaccio di mocha
– Ελληνικός
– Γρανίτες
– Σοκολάτες