zodia chillin

Κριός: Έρωτας: Προβληματίζεστε αν θα πρέπει να συνεχίσετε μια σχέση με σκοπό να μη στεναχωρηθεί κανείς. Όμως, ό,τι και να αποφασίσετε στο τέλος κάποιος θα πικραθεί. Επαγγελματικά: Ξέρετε ότι ίσως χρειαστεί να δουλέψετε ακόμα πιο σκληρά πριν φτάσετε στο τέλος.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας: Δεν φαντάζεστε πόσο ευάλωτος και ευαίσθητος είναι ο σύντροφος σας αυτή την εποχή. Χρειάζεται τη φροντίδα και την αγάπη σας. Επαγγελματικά: Με τη διπλωματία σας, αν χειριστείτε τις επενδύσεις σας θα σας αποφέρουν κέρδη.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Τα άστρα σάς συμβουλεύουν να μη δεσμευτείτε και έχουν απόλυτο δίκιο. Επαγγελματικά: Δεν πρέπει να ξοδεύετε χρόνο για παιχνίδια γοήτρου, όταν η οικονομική σας κατάσταση είναι δύσκολη και δεν επιτρέπει τέτοιου είδους πολυτέλειες.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Προσπαθήστε να είστε σταθεροί απέναντι στον σύντροφό σας. Για τους αδέσμευτους οι ευκαιρίες είναι εκεί έξω. Επαγγελματικά: Πολύ κοντινά σας πρόσωπα θα αποτελέσουν τους κύριους υποστηριχτές σας. Αφήστε για αργότερα τα ξεκαθαρίσματα με νομικές εκκρεμότητες.

Διαβάστε επίσης  AlmyVita: Η πολυτέλεια που σας αξίζει..τώρα δίπλα σας!

 

Λέων: Έρωτας: Πολύ πιθανόν κάποιο ειδύλλιο στο οποίο πιστεύατε ότι υπάρχει συμφωνία χαρακτήρων να αποδειχτεί ότι ήταν άνθρακες ο θησαυρός. Επαγγελματικά: Ζητήστε από την οικογένειά σας να σας στηρίξει και να σας συμπαρασταθεί στις οικονομικές υποθέσεις και επιλογές σας, γιατί κανείς άλλος δεν πρόκειται να το κάνει.

 

Παρθένος:  Έρωτας: Εξακολουθείτε να προβληματίζεστε τι πρέπει να κάνετε στη σχέση σας. Προς το παρών τίποτα, αφήστε για αύριο τις οποίες κινήσεις εντυπωσιασμού. Επαγγελματικά: Δεν είστε αρκετά ικανοποιημένοι με τα οικονομικά σας. Η αλήθεια είναι ότι δεν ευνοείστε στις οικονομικές σας δοσοληψίες. Υπομονή, όμως, γιατί έρχονται ευκαιρίες.

 

Ζυγός: Έρωτας: Αποφύγετε μπερδέματα μέσα στον χώρο εργασίας σας. Είναι καλύτερα να μην μπλέξετε τα αισθηματικά με τα επαγγελματικά. Επαγγελματικά: Μην παραμελήσετε τις υποχρεώσεις σας. Σίγουρα θα βγείτε χαμένοι αν συνεχίσετε να προκαλείτε τους συνεργάτες σας.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Κάποιο άτομο που μέχρι τώρα ήταν απλώς φίλος αποφάσισε ότι δεν του αρκεί ο ρόλος αυτός, αλλά προτιμά τον ρόλο του αισθηματικού συντρόφου σας. Επαγγελματικά: Μην προβείτε σε ρηξικέλευθες κινήσεις που μπορεί να σημαδέψουν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

Διαβάστε επίσης  Βραδιά εγκαινίων για το iReady Service & Accessories!

 

Τοξότης: Έρωτας: Οι ερωτικές προοπτικές για τους αδέσμευτους είναι πραγματικές. Μην ενθουσιαστείτε, όμως, γιατί η εβδομάδα καραδοκεί να σας το χαλάσει. Επαγγελματικά: Κάποιοι πιστεύουν στις ικανότητές σας αλλά μην ξεχάσετε να θέσετε τους όρους σας. Γιατί, κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευθούν.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Αν στην ερωτική σας σχέση έχετε πάψει να είστε δυο και αποκτήσατε ξαφνικά αντίζηλο, τότε προβληματιστείτε και αποφασίστε ποια είναι η κατάλληλη λύση. Επαγγελματικά: Το πρόβλημά σας δεν είναι απλώς ότι δεν έχετε την ίδια άποψη με τους συνεργάτες σας, αλλά τα εμπόδια που βάζει η εβδομάδα στην επικοινωνία σας.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Η στάση σας απέναντι στην αγάπη έχει αλλάξει. Ίσως κάποιοι αισθάνεστε ότι μπήκατε στον χορό και πρέπει να χορέψετε, όμως, είναι λάθος να βλέπετε τη σχέση σας μέσα από τέτοιο πρίσμα. Επαγγελματικά: Οι συνθήκες μπορεί να σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Επωφεληθείτε από αυτή τη συγκυρία.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Γιατί δεν ερωτεύεστε τον εαυτό σας για τα χαρίσματά του; Είναι πιο ασφαλές και δεν υπάρχει κίνδυνος να σας πληγώσει. Επαγγελματικά: Το διάστημα αυτό το χαρακτηρίζει μόνο μια λέξη: Προσοχή. Οι αποφάσεις και οι ενέργειες για επενδύσεις θα πρέπει να γίνονται με πολλή φειδώ.

Διαβάστε επίσης  New entry Tried & Tested: Strapatsada at The Jar cafe

 

Πηγή: http://like.philenews.com/