zodia chillin

Κριός: Έρωτας: Αν είστε σίγουροι για την ειλικρίνεια της σχέσης σας, τότε κρατηθείτε γερά επάνω της για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις πιέσεις που δέχεστε. Επαγγελματικά: Θα πρέπει πάση θυσία να ξεκαθαρίσετε όλα τα εκκρεμή θέματα που υπάρχουν στις επαγγελματικές σας σχέσεις, αν θέλετε να συνεχίσετε μια επιτυχημένη συνεργασία.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας: Είναι προτιμότερο να γίνετε πιο διαλλακτικοί κι ας φανείτε εσείς οι υποχωρητικοί, παρά να φθάσετε στα άκρα. Επαγγελματικά: Οι πρώτες σοβαρές ενδείξεις για μια βελτίωση των οικονομικών σας έχουν ήδη φανεί. Οι προτάσεις αρχίζουν πλέον να παίρνουν σάρκα και οστά.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έχετε βάλει σε δεύτερη μοίρα τα προσωπικά σας. Όμως, δεν είναι ό,τι καλύτερο να στερείστε τον έρωτα και τις χαρές του. Επαγγελματικά: Με διακριτικό τρόπο υπενθυμίστε στον εργοδότη σας αλλά και στους συνεργάτες σας ότι έχετε δουλέψει σκληρά και ότι πρέπει να ανταμειφθείτε.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Το διάστημα αυτό έχετε διαπιστώσει ότι αρέσετε περισσότερο από ό,τι αρέσατε στο παρελθόν. Καιρός, λοιπόν, να το εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Επαγγελματικά: Αφυπνισθείτε και βγείτε από το λήθαργό σας, για να ξαναβρείτε τον δυναμισμό σας και να κατακτήσετε νέα επαγγελματικά πεδία.

Διαβάστε επίσης  8 Χρόνια Me Piazza Birthday Party!

 

Λέων: Έρωτας: Τολμήστε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και ανοίξτε την καρδιά σας. Κάποια από αυτές τις γνωριμίες είναι αυτό που για χρόνια ψάχνατε. Επαγγελματικά: Δεν αποκλείεται να καταφύγετε ακόμα και σε νομικές διαδικασίες για το ξεκαθάρισμα κάποιων εκκρεμοτήτων. Καλό θα ήταν, πάντως, να τις αποφύγετε.

 

Παρθένος:  Έρωτας: Κάντε μια τελευταία προσπάθεια για να γεφυρώσετε το χάσμα που σας χωρίζει με τον σύντροφο σας. Επαγγελματικά: Υπάρχουν τώρα οι προϋποθέσεις για μια επικερδή πώληση κάποιων περιουσιακών στοιχείων που σας δημιουργούν βάρος και μόνο βάρος.

 

Ζυγός: Έρωτας: Μέσα στον χώρο εργασίας σας ένας νέος άνθρωπος, συλλεκτικό κομμάτι, παρουσιάζεται στη ζωή σας και σας συναρπάζει με τη γοητεία του. Επαγγελματικά: Είναι καλύτερα να κρατήσετε τα χρήματά σας παρά να τα ξοδέψετε σε κάποια άσκοπα ταξίδια, που δεν πρόκειται να σας αποδώσουν.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Μην κρατάτε τις σκέψεις σας μόνο για τον εαυτό σας. Ο σύντροφός σας έχει ανάγκη να μοιράζεστε μαζί του τις χαρές και τις λύπες σας. Επαγγελματικά: Καλύτερα προς το παρόν να στηριχθείτε στα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Καλύτερα να κοπιάσετε τώρα για να απολαύσετε αργότερα.

Διαβάστε επίσης  Issue 790

 

Τοξότης: Έρωτας: Μην αφήνεστε να παρασυρθείτε από τον παρορμητισμό σας. Μη δίνετε έκταση στις διάφορες μικροπαρεξηγήσεις, είναι κρίμα να σπαταλάτε έτσι τη σχέση σας. Επαγγελματικά: Δεν είναι μια καλή περίοδος για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και κλείσιμο κάποιων συμφωνιών. Καλύτερα να διώξετε από πάνω σας το άγχος και να ηρεμήσετε.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Μην παίρνετε κατάκαρδα κάποια λόγια που σας λένε, ούτε και να είστε απόλυτοι στις απόψεις σας. Η σχέση σας απαιτεί συναίνεση και διάλογο. Επαγγελματικά: Συνειδητοποιείστε την ταχύτητα με την οποία γίνονται οι αλλαγές γύρω σας. Θα πρέπει να τρέξετε για να τις προλάβετε. Οι καιροί απαιτούν τρελούς ρυθμούς εργασίας.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Η φλόγα έχει ξυπνήσει μέσα σας. Ούτε και εσείς οι ίδιοι δεν ξέρατε ότι είστε τόσο παθιασμένοι. Διοχετεύστε όλο αυτό το ταμπεραμέντο σε σωστή κατεύθυνση. Επαγγελματικά: Δύσκολα θα σας αναγνωρίσουν τις αξίες σας, αν δεν κουραστείτε παρά πολύ για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των συναδέλφων σας.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: Συμμετοχές από παντού!

 

Ιχθύς: Έρωτας: Αρκετά μείνατε πιστοί σε αυτό που έχετε. Δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες πια να πάτε για μαλλί και να βγείτε κουρεμένοι. Επαγγελματικά: Αυτά που σας έχουν υποσχεθεί είναι πιθανόν να πραγματοποιηθούν. Είναι θέμα χρόνου η λύση κάποιων οικονομικών θεμάτων που χρονίζουν.

 

Πηγή: http://like.philenews.com/