zodia chillin

Κριός: Έρωτας: Αν έχουν διαταραχθεί οι σχέσεις σας με τον σύντροφο σας, η εβδομάδα αυτή δεν είναι η καταλληλότερη για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Επαγγελματικά: Το άγχος για το κυνήγι της επιτυχίας δεν πρόκειται να σας αφήσει αλώβητους και θα προσθέσει επιπλέον άγχος και τρέξιμο.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας: Φλερτάρετε και είστε πάντα ανοιχτοί στις σχέσεις σας με το άλλο φύλο. Οι ευκαιρίες δεν θα αργήσουν να έρθουν. Επαγγελματικά: Μην αφήσετε τις ευκαιρίες να σας προσπεράσουν, δεν πρόκειται να παρουσιάζονται επ’ άπειρον.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Σύντομα θα πρέπει να επιλέξετε να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργείτε εσείς και το ταίρι σας, διαφορετικά δεν θα έχετε καμία άλλη επιλογή. Επαγγελματικά: Η επιτυχία σας θα είναι να αποδείξετε τις ικανότητες και την άξια σας. Θα σας δώσει εφόδια για να διεκδικήσετε περισσότερα και καλύτερα.

 

Καρκίνος: Έρωτας:Χρειάζεται να πάρετε μέτρα για να υπερασπιστείτε τη σχέση σας, τον σύντροφο και την ισορροπία στη σχέση σας. Επαγγελματικά: Ο τρόπος με τον οποίο συνεργάζεστε έχει ενοχλήσει κάποιους ανθρώπους. Ίσως, θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί από δω και πέρα.

Διαβάστε επίσης  Μεγάλο κρητικό πανηγύρι από την Αγία Σοφία Παρηγοριάς με τον Ανδρέα Μανωλαράκη (16/9)

 

Λέων: Έρωτας: Μια σύνθετη και όχι ευχάριστη περίοδος ξεκινά αυτή την εβδομάδα. Παρόλα αυτά τα φλερτ θα σας αναπτερώσουν το ηθικό. Επαγγελματικά: Ψάχνετε να βρείτε την αιτία που τα σχέδιά σας δεν ακολούθησαν την πορεία που θα θέλατε. Θα πρέπει να αναθεωρήσετε το οργανωτικό σας πλαίσιο.

 

Παρθένος:  Έρωτας: Θα πρέπει να είστε πολύ εκλεκτικοί στις ερωτικές σας σχέσεις αυτό το διάστημα, μη σπαταλιέστε σε άσκοπες και ψυχοφθόρες σχέσεις. Επαγγελματικά: Δεν θα είναι ευνοϊκή αυτή η περίοδος. Το πορτοφόλι σας δεν θα προλάβει να γεμίσει, καθώς είναι πολλές οι υποχρεώσεις σας προς διαφορετικές κατευθύνσεις.

 

Ζυγός: Έρωτας: Η σχέση που αποφασίσατε να παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή σας δεν θα έχει την εξέλιξη που επιθυμείτε. Επαγγελματικά: Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε καλύτερο δρόμο. Μόνο που θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά, για να απολαύσετε τους καρπούς αυτών των προσπαθειών.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Πλέον, μπορείτε να εκφράσετε τις ανάγκες σας και να τις δείξετε σε κάποιους ανθρώπους που σας νοιάζονται και σας καταλαβαίνουν. Επαγγελματικά: Δεν είναι η ιδανικότερη περίοδος για να ρυθμίζετε οικονομικές εκκρεμότητες, γιατί μπορεί να τα μπερδέψετε ακόμα περισσότερο.

Διαβάστε επίσης  Doctor auto-moto show στην PISTAPARK, ένα show μηχανοκίνητου αθλητισμού που τα είχε όλα!

 

Τοξότης: Έρωτας: Η ευτυχία είναι ένα πολύ δύσκολο ταξίδι και όλα τα εμπόδια θα εμφανισθούν μαζεμένα αυτή την εβδομάδα. Όμως, μη χάνετε το κουράγιο σας. Επαγγελματικά: Η ανταπόδοση στους ανθρώπους που έχουν κοινούς με εσάς στόχους είναι το κλειδί της επιτυχίας σας.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Αν αυτό που σας ενδιαφέρει είναι το μέλλον της σχέσης σας, τότε καλά θα κάνετε να πάρετε τα ηνία στα χέρια σας. Επαγγελματικά: Αποφύγετε να αναλάβετε νέες ευθύνες και νέα επαγγελματικά ρίσκα.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Έχετε δοκιμάσει τα πάντα για να λειτουργήσει σωστά η σχέση σας. Καλό είναι να μην πιέζετε άλλο τα πράγματα. Επαγγελματικά: Αποφασίζετε να αναζητήσετε την τύχη σας από την αρχή σε νέους τόπους και κάτω από διαφορετικές συνθήκες.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Με τη γοητεία σας και τη λάμψη σας, είστε έτοιμοι να κατακτήσετε το πρόσωπο που επιθυμείτε. Επαγγελματικά: Υπάρχουν κάποιοι που είναι έτοιμοι να δεχθούν τις απόψεις και τις προτάσεις σας. Όμως, δεν θα μπορέσετε να βασιστείτε επάνω τους.

Διαβάστε επίσης  Βγαίνει από τη φυλακή ο Γιώργος Στρατάκης – Έκλαψαν οι δικοί του άνθρωποι στο δικαστήριο

 

Πηγή: http://like.philenews.com/