zodia chillin

Κριός: Έρωτας: Σύντομα θα πρέπει να επιλέξετε ή να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργείτε εσείς και το ταίρι σας μέσα στη σχέση ή να αλλάξετε σχέση. Επαγγελματικά: Η επιτυχία του μήνα αυτού είναι στενά συνδεδεμένη με την πρωτοβουλία, την αποφασιστικότητα και την προσπάθειά σας να αποδείξετε τις ικανότητες και την άξια σας.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας: Θα πρέπει να είστε πολύ εκλεκτικοί στις ερωτικές σας σχέσεις αυτό το διάστημα, μην σπαταλιέστε σε άσκοπες και ψυχοφθόρες σχέσεις. Επαγγελματικά: Χαράς ευαγγέλια αυτή την εποχή για τα επαγγελματικά σας.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Αν αυτό που σας ενδιαφέρει είναι το μέλλον της σχέσης σας, τότε καλά θα κάνετε να το πάρετε τώρα στα χέρια σας. Επαγγελματικά: Θα είναι μια πολύ ευνοϊκή για εσάς περίοδος.

 

Καρκίνος: Έρωτας:Αν έχετε δοκιμάσει τα πάντα για να λειτουργήσει σωστά η σχέση σας και δεν το έχετε πετύχει, τότε αφήστε τον χρόνο να κυλήσει υπέρ σας. Επαγγελματικά: Αν είστε εργασιομανής και δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς τα καθημερινά προβλήματα της δουλειάς, τότε είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής σας.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)

 

Λέων: Έρωτας: Η σχέση που αποφασίσατε να παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή σας θα έχει την εξέλιξη που επιθυμείτε. Επαγγελματικά: Τα οικονομικά σας δεν θα μπορούσαν να βρίσκονται σε καλύτερο δρόμο. Λίγη δουλειά και κέρδη πολλά.

 

Παρθένος:  Έρωτας: Με το άλλο φύλο οι ευκαιρίες δεν θα αργήσουν να έρθουν, αφού αυτό το διάστημα είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Επαγγελματικά: Αρπάξτε τις ευκαιρίες, δεν πρόκειται να παρουσιάζονται για πάντα. Γι’ αυτό μην τις αφήσετε να προσπεράσουν.

 

Ζυγός: Έρωτας: Από το σπίτι σάς λείπει η αγάπη και η ζεστασιά. Φροντίστε να τα αναπληρώσετε εγκαίρως. Επαγγελματικά: Έρχονται δύσκολες μέρες, αλλά όχι απροσπέλαστες.

 

Σκορπιός: Έρωτας: α άστρα σάς δίνουν όλα τα εφόδια για να εκφράσετε τις ανάγκες σας και να τις δείξετε σε κάποιους ανθρώπους που σας νοιάζονται και σας καταλαβαίνουν. Επαγγελματικά: Ιδανική περίοδος για να ρυθμίζετε οικονομικές εκκρεμότητες και θέματα που αφορούν κληρονομιές και την αξιοποίηση των περιουσιακών σας στοιχείων.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 789: Παράδειγμα προς αποφυγή!

 

Τοξότης: Έρωτας: Η ευτυχία είναι ένα πολύ δύσκολο ταξίδι. Όμως, μη χάνετε το κουράγιο σας, στο τέλος θα φθάσετε εκεί που ποθείτε. Επαγγελματικά: Η συνεργασία με ανθρώπους που έχουν κοινούς με εσάς στόχους είναι το κλειδί της επιτυχίας σας και της επαγγελματικής σας καταξίωσης.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Αν έχουν διαταραχθεί οι σχέσεις σας με τον σύντροφο σας, η εβδομάδα αυτή είναι η καταλληλότερη για να δείξετε έμπρακτα τη μεταμέλεια σας. Επαγγελματικά: Το άγχος για το κυνήγι της επιτυχίας δεν πρόκειται να σας αφήσει αλώβητους και μάταια θα προσπαθείτε να ξεφύγετε από τον ίδιο σας τον εαυτό.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Είστε έτοιμοι να κατακτήσετε όλα αυτά που επιθυμείτε και κυρίως την καρδιά του προσώπου που αγαπάτε. Επαγγελματικά: Υπάρχουν κάποια άτομα που είναι έτοιμα να δεχθούν τις απόψεις σας. Είναι έτοιμοι σε κάθε στιγμή να σας παρέχουν κάθε δυνατή βοήθεια.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Ίσως χρειαστεί να πάρετε σκληρά μέτρα για να υπερασπιστείτε τη σχέση σας, τον σύντροφο σας και την ισορροπία μέσα στη σχέση σας. Επαγγελματικά: Ο τρόπος με τον όποιο ενεργήσατε στον δρόμο σας προς την επιτυχία έχει ενοχλήσει κάποιους ανθρώπους.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (14/4)

 

Πηγή: http://like.philenews.com/