zodia chillin

Κριός: Έρωτας: Μην παίρνετε κατάκαρδα κάποια λόγια που σας λένε, ούτε και να είστε απόλυτοι στις απόψεις σας γύρω από τα ερωτικά σας. Επαγγελματικά: Συνειδητοποιείστε την ταχύτητα με την οποία γίνονται οι αλλαγές γύρω σας. Γιατί, αργά ή γρήγορα θα σας παρασύρουν κι εσάς στη δίνη τους.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας: Είναι προτιμότερο να γίνετε πιο διαλλακτικοί και να φανείτε εσείς οι υποχωρητικοί παρά να φθάσετε στα άκρα. Επαγγελματικά: Οι πρώτες σοβαρές ενδείξεις για μια βελτίωση των οικονομικών σας έχουν ήδη φανεί. Οι συζητήσεις αρχίζουν, πλέον, να παίρνουν σάρκα και οστά.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Μην κρατάτε τις σκέψεις σας μόνο για τον εαυτό σας, έχει ανάγκη ο σύντροφος σας να μοιράζεστε μαζί του τις χαρές και τις λύπες σας. Επαγγελματικά: Καλύτερα προς το παρόν να στηριχθείτε στα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή παρά να περιμένετε από τις υποσχέσεις που έχετε λάβει.

 

Καρκίνος: Έρωτας:Η φλόγα έχει ξυπνήσει μέσα σας. Έχετε βγάλει όλο τον δυναμισμό που διαθέτετε. Ούτε εσείς, ούτε οι άλλοι δεν ξέρατε ότι είστε τόσο παθιασμένοι. Επαγγελματικά: Δύσκολα θα αναγνωρίσουν τις αξίες σας αν δεν κουραστείτε παρά πολύ. Στηριχτείτε στους συνεργάτες σας.

Διαβάστε επίσης  GASPIE 2024 - by GAS Motosport Culture

 

Λέων: Έρωτας:Αν είστε σίγουροι για την ειλικρίνεια της σχέσης σας, τότε κρατηθείτε γέρα επάνω της για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις πιέσεις που δέχεστε. Επαγγελματικά: Θα πρέπει πάση θυσία να ξεκαθαρίσετε όλα τα εκκρεμή θέματα που τυχόν υπάρχουν μεταξύ των συνεταίρων σας, αν θέλετε να συνεχίσετε να έχετε μια επιτυχημένη συνεργασία.

 

Παρθένος:  Έρωτας: Υπάρχει μια τάση να αρέσετε περισσότερο. Έτσι, αν έχετε κάποιες προτάσεις σπεύστε τώρα που η γοητεία σας είναι ανεβασμένη. Επαγγελματικά: Ήρθε ο καιρός που θα πραγματοποιήσετε και τα πιο φιλόδοξα σχέδια σας. Μια ευεργετική εβδομάδα ξεκινάει για τα οικονομικά σας.

 

Ζυγός: Έρωτας: Τολμήστε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και ανοίξτε την καρδιά σας. Οι ευκαιρίες είναι εκεί έξω και σας περιμένουν να τις εκμεταλλευτείτε. Επαγγελματικά: Δεν αποκλείεται να καταφύγετε ακόμα και σε νομικές διαδικασίες για το ξεκαθάρισμα κάποιων επαγγελματικών εκκρεμοτήτων.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Μην παρασυρθείτε από τον παρορμητισμό σας. Μη δίνετε έκταση στις διάφορες μικροπαρεξηγήσεις. Είναι περίοδος χαλάρωσης και όχι έντασης. Επαγγελματικά: Δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και κλείσιμο κάποιων συμφωνιών. Καλύτερα να κάτσετε στ’ αυγά σας.

Διαβάστε επίσης  Food Trucks at Street Food Festival Crete!

 

Τοξότης: Έρωτας: Δεν έχετε κανένα λόγο να αλλάξετε πρόσωπα και καταστάσεις. Αν είστε παντρεμένοι μείνετε πιστοί σε αυτό που έχετε. Επαγγελματικά: Δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες αυτά που σας έχουν υποσχεθεί να πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Πολύ πιθανόν ο σύντροφος σας να σας υπενθυμίσει την παρουσία του μια και τον έχετε βάλει σε δεύτερη μοίρα. Επαγγελματικά: Με διακριτικό τρόπο υπενθυμίστε στους γύρω σας ότι έχετε δουλέψει σκληρά κι ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για την ανταμοιβή σας.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Κάντε μια τελευταία προσπάθεια για να γεφυρώσετε το χάσμα που σας χωρίζει με τον σύντροφο σας. Θα χρειαστεί μεγάλη υπομονή και επιμονή μέχρι να τον πείσετε για τις προθέσεις σας. Επαγγελματικά: Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μια επικερδή συμφωνία που θα σας δώσει πολλές προοπτικές για το μέλλον.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Ένας νέος άνθρωπος παρουσιάζεται στη ζωή σας και σας συναρπάζει με τη γοητεία του. Άραγε θα ενδώσετε σε αυτόν τον έρωτα ή όχι; Επαγγελματικά: Ξεκαθαρίστε κάποια γραφειοκρατικά θέματα, γιατί η εβδομάδα αυτή περιέχει πολλή και σκληρή δουλειά.

Διαβάστε επίσης  Chania City app: Τα Χανιά μας σε ένα application!

 

Πηγή: http://like.philenews.com/