zodia chillin

Κριός: Έρωτας: Οι συγκρούσεις με τον σύντροφό σας δεν θα λείψουν. Βάλτε νερό στο κρασί σας και απαλύνετε την οξυμένη κατάσταση, δεν είναι καιρός για εντάσεις. Επαγγελματικά: Τα άστρα σάς επιφύλαξαν αυτή την εβδομάδα για να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας. Κάποια νέα αναπτερώνουν τον επαγγελματικό σας ενθουσιασμό.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας: Συχνά οι παρατηρήσεις γίνονται αιτίες καυγάδων. Ό,τι κι αν σας πει ο σύντροφος σας είναι άσμα ασμάτων στ’ αυτιά σας. Επαγγελματικά: Θα νιώσετε υπέροχα καθώς θα βρεθείτε ανάμεσα σε πρόσωπα που στοχεύουν στη δική σας επαγγελματική καταξίωση.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Έχετε ένα μοναδικό χάρισμα να κάνετε τους άλλους να ηρεμούν στο χαμόγελό σας. Χρησιμοποιήστε το πολλές φορές την εβδομάδα αυτή, θα το χρειαστείτε. Επαγγελματικά: Τυπικά είστε σε περίοδο διακοπών, όμως, η πραγματικότητα είναι διαφορετική, αφού τα προβλήματα της δουλειάς δεν σας αφήνουν να ξεφύγετε.

 

Καρκίνος: Έρωτας:Μέσα στο διάστημα αυτό κάποιο νέο άτομο θα εισβάλει στη ζωή σας, πριν καλά-καλά ξεπεράσετε την προηγούμενη σχέση σας. Καλύτερα έτσι παρά να κλαίτε τη μοίρα σας. Επαγγελματικά: Ο καιρός έχει γυρίσματα, γι’ αυτό κι εσείς φροντίζετε για το μέλλον και την εξέλιξη της καριέρας σας.

Διαβάστε επίσης  Τα Σαββατοκύριακα στον Αμπαδιώτη είναι live!

 

Λέων: Έρωτας:Έστω και την υστάτη κάντε πίσω και προσαρμοστείτε σε όσα η σχέση σας απαιτεί για να είστε και οι δυο ευτυχισμένοι. Επαγγελματικά: Θα μπορέσετε να δείτε το μέλλον σας με άλλο μάτι, γεμάτο αισιοδοξία και πολλά υποσχόμενο.

 

Παρθένος:  Έρωτας: Λάμπετε ολόκληροι, οι μέρες σας πάνε πολύ, μα πιο πολύ σας πάει το αστραφτερό σας χαμόγελο που έχει μαγνητίσει τους πάντες. Επαγγελματικά: Με ανεβασμένη διάθεση ξεκινάτε έναν νέο κύκλο επαγγελματικών επαφών, κάποιοι θα θελήσουν να σας βοηθήσουν.

 

Ζυγός: Έρωτας: Η περίοδος αυτή είναι η κατάλληλη ευκαιρία, για να βρεθείτε με τον σύντροφο σας και να του εξηγήσετε ή ακόμα και να ζητήσετε συγνώμη για όλα όσα συνέβησαν μεταξύ σας. Επαγγελματικά: Μην παραιτηθείτε από τις προσπάθειες για ανάκαμψη των οικονομικών σας, γιατί η περίοδος ευνοεί την εξέλιξη νέων επενδύσεων.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Ο απολογισμός της προηγούμενης εβδομάδας δεν μπορεί παρά να είναι θετικός. Στο ίδιο μοτίβο θα συνεχίσει και αυτή η εβδομάδα. Επαγγελματικά: Η εβδομάδα είναι σε όλους τους τομείς θετική και στα επαγγελματικά σας ακόμα περισσότερο.

Διαβάστε επίσης  Τσικνοπέμπτη με τους Βιγλάτορες @ Παραδοσιακός Σύλλογος "Βιγλάτορες" (07/3)

 

Τοξότης: Έρωτας: Η σχέση σας αυτό το διάστημα είναι γερή σαν βράχος, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να νοιάζεστε για τον σύντροφό σας. Επαγγελματικά: Παρά τα προβλήματα, αυτή η περίοδος ήταν σταθερή για τα οικονομικά σας.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Ο εκνευρισμός και των δυο θα δημιουργήσει ένταση και θα οξύνει τις ήδη τεταμένες σχέσεις. Κοιτάξτε να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε. Επαγγελματικά: Μια σειρά πραγμάτων σάς αναγκάζει να ανακρούσετε πρύμνα στις επιδιώξεις σας για έναν νέο επαγγελματικό στόχο.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Στάζετε μέλι στη συμπεριφορά σας απέναντι στον σύντροφό σας. Μην παραλείψετε να του κάνετε το καλύτερο δώρο, την αγάπη και τη φροντίδα σας. Επαγγελματικά: Ποιος θέλει να μιλήσει για δουλειές; Το μόνο που θέλετε είναι ξεκούραση.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Γκρίνια επικρατεί στη σχέση σας και γι’ αυτό ευθύνεστε εσείς. Ο σύντροφός σας περιμένει πώς και πώς για να βρεθείτε κοντά ο ένας στον άλλο. Επαγγελματικά: Δεν έχετε όρεξη να ασχοληθείτε με τη δουλειά και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, όμως, οι εκκρεμότητες σάς πιέζουν.

Διαβάστε επίσης  Και τις απόκριες όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Bras de Frères!

 

Πηγή: http://like.philenews.com/