Ένα νέο, σύγχρονο κατάστημα ομορφιάς στολίζει από τον Δεκέμβριο τα Χανιά!

Μοντέρνο design, exclusive μάρκες καλλυντικών και απίθανες τιμές είναι λίγα μόνο από τα χαρακτηριστικά του νέου καταστήματος PERFUMEMALL BEAUTY DROPS, που άνοιξε στο κέντρο της πόλης! Σε έναν εντυπωσιακά φωτεινό & άνετο χώρο, θα παίξετε με exclusive μάρκες μακιγιάζ από το Los Angeles, θα περιηγηθείτε ανάμεσα σε επαγγελματικά προιόντα περιποίησης από το Νο1 ιταλικό brand αξεσουάρ στον κόσμο, θα επιλέξετε ανάμεσα στα αγαπημένα σας προιόντα περιποίησης σώματος και θα βρείτε μοναδικές προσφορές και συσκευασίες δώρου!

Πολυτιμότερη σταγόνα ομορφιάς στο κατάστημα, η αποκλειστική σειρά αρωμάτων PerfumeMall. Συνδυάζοντας το όνειρο και την έμπνευση των δημιουργών της Ανδρέα & Ρένιας Κουτσουρέλη, με την τεχνογνωσία των μεγαλύτερων οίκων παραγωγής αρωμάτων στη Γαλλία και την αριστεία των 30+ εκλεκτών αρωματοποιών τους, η σειρά αρωμάτων PerfumeMall έχει υψηλή ποιότητα, ποικιλία, διάρκεια, φινέτσα και ασυναγώνιστη τιμή!

Αποκτήστε μία αναζωογονητική εμπειρία στις αγορές σας σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον με άψογη εξυπηρέτηση! Extra bonus: υπέροχα δώρα με τις αγορές σας σε κανονική συσκευασία για να βγαίνετε διπλά κερδισμένοι!

Διαβάστε επίσης  Γυναίκα & Άθληση: Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τον Μανώλη Λουπασάκη