Η μπουτίκ κρεάτων “Μανωλεδάκης & Υιός“, με την ιστορία των 33 χρόνων της σου δίνει την εγγύηση ότι θα φας ότι καλύτερο υπάρχει στην ελληνική αγορά. Ένα σύγχρονο κρεοπωλείο με πρότυπες προδιαγραφές, εξαιρετικά προϊόντα και μοναδικές υπηρεσίες σας περιμένει στην οδό Ιωάννου Σφακιανάκη 46 στα Δικαστήρια . Αλλά πάνω από όλα με τίμιους ανθρώπους που θα σου προσφέρουν μια πολύ γλυκιά εξυπηρέτηση και πάντοτε σε πολύ φιλικές τιμές.

Τα κρέατα που προσφέρονται είναι εκλεκτής ποιότητας, από μικρές επιλεγμένες φάρμες.
Κλασικές, αλλά και πρωτότυπες δημιουργίες με κρέας που ετοιμάζονται σε καθημερινή βάση, πάντα με φρέσκα μυρωδικά. Οι συνταγές του μοναδικές, έτοιμες για τον φούρνο με γευστικές μαρινάδες, δίνουν την λύση του καθημερινού μαγειρέματος.

Επίσης, στην γκάμα του περιλαμβάνονται και έτοιμες σπεσιαλιτέ κρεάτων που μπορείτε να ετοιμάσετε γρήγορα, για αξέχαστα γεύματα που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό λάτρη της… κρεατολαγνείας.

Ο πελάτης μπορεί να παρακολουθήσει τη διαδικασία παρασκευής της παραγγελίας του και να παραγγείλει το παρασκεύασμα που επιθυμεί σύμφωνα με τις δικές του διατροφικές συνήθειες και προτιμήσεις (π.χ. με περισσότερο ή λιγότερο αλάτι, πιπέρι, σκόρδο, κρεμμύδι κλπ.).

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!