zodia chillin

Κριός: Έρωτας: Είστε έτοιμοι να κατακτήσετε όλα αυτά που επιθυμείτε και κυρίως την καρδιά του προσώπου που αγαπάτε. Επαγγελματικά: Υπάρχουν κάποια άτομα που είναι έτοιμα να δεχθούν τις απόψεις σας και τις προτάσεις σας. Είναι έτοιμοι σε κάθε στιγμή να σας παρέχουν κάθε δυνατή βοήθεια.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας: Φλερτάρετε και είστε πάντα ανοιχτοί στις σχέσεις σας με το άλλο φύλο. Οι ευκαιρίες δεν θα αργήσουν να έρθουν.Επαγγελματικά: Αρπάξτε τις ευκαιρίες. Δεν πρόκειται να παρουσιάζονται για πάντα, γι’ αυτό μην τις αφήσετε να προσπεράσουν.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: ΑΗ εβδομάδα σάς δίνει όλα τα εφόδια για να εκφράσετε τις ανάγκες σας και να τις δείξετε σε κάποιους ανθρώπους που σας νοιάζονται και σας καταλαβαίνουν. Επαγγελματικά: Ιδανική περίοδος για να ρυθμίσετε οικονομικές εκκρεμότητες και θέματα που αφορούν κληρονομιές.

 

Καρκίνος: Έρωτας:Αν έχουν διαταραχθεί οι σχέσεις με τον σύντροφο σας, η εβδομάδα αυτή είναι η καταλληλότερη για να δείξετε τη μεταμέλεια σας. Επαγγελματικά: Το άγχος για το κυνήγι της επιτυχίας δεν πρόκειται να σας αφήσει αλώβητους. Μάταια θα προσπαθείτε να ξεφύγετε από τον ίδιο σας τον εαυτό.

Διαβάστε επίσης  The brand new IMPERIAL Lounge

 

Λέων: Έρωτας:Η σχέση που αποφασίσατε να παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή σας θα έχει την εξέλιξη που επιθυμείτε. Επαγγελματικά: Τα οικονομικά σας δεν θα μπορούσαν να βρίσκονται σε καλύτερο δρόμο. Λίγη δουλειά από μέρους σας κι τα κέρδη που θα έρθουν θα είναι πολλά.

 

Παρθένος:  Έρωτας: Ίσως χρειαστεί να πάρετε σκληρά μέτρα για να υπερασπιστείτε τη σχέση σας, τον σύντροφο σας και την ισορροπία μέσα στη σχέση σας. Επαγγελματικά: Ο τρόπος με τον όποιο ενεργήσατε στον δρόμο σας προς την επιτυχία έχει ενοχλήσει κάποιους ανθρώπους.

 

Ζυγός: Έρωτας: Θα πρέπει να είστε πολύ εκλεκτικοί στις ερωτικές σας σχέσεις αυτό το διάστημα, μη σπαταλιέστε σε άσκοπες και ψυχοφθόρες σχέσεις. Επαγγελματικά: Χαράς ευαγγέλια αυτή την εποχή για τα επαγγελματικά σας θα είναι μια πολύ ευνοϊκή για εσάς περίοδος.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Αν αυτό που σας ενδιαφέρει είναι το μέλλον της σχέσης σας, τότε καλά θα κάνετε να το πάρετε στα χέρια σας. Επαγγελματικά: Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες τότε αυτή είναι η πλέον θετική περίοδος για να θέσετε τους όρους σας.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 752: Αυτό πρέπει να το ζήσεις!!!

 

Τοξότης: Έρωτας: Σύντομα θα πρέπει να επιλέξετε ή να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργείτε εσείς και το ταίρι σας μέσα στη σχέση ή να αλλάξετε σχέση. Επαγγελματικά: Η επιτυχία της εβδομάδας αυτής είναι στενά συνδεδεμένη με την πρωτοβουλία, την αποφασιστικότητα και την προσπάθεια σας να αποδείξετε τις ικανότητες και την άξια σας.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Η εβδομάδα περιγράφει μια σύνθετη και όχι ευχάριστη περίοδο. Παρόλα αυτά οι πλατωνικές σχέσεις δεν θα είναι λίγες. Επαγγελματικά: Για ακόμη μια φορά η σκέψη σας είναι στο παρελθόν και ψάχνετε να βρείτε την αιτία που τα σχέδια σας δεν ευοδώθηκαν.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Αν έχετε δοκιμάσει τα πάντα για να λειτουργήσει σωστά η σχέση σας και δεν το έχετε πετύχει, αφήστε τον χρόνο να κυλήσει υπέρ σας. Επαγγελματικά: Αν είστε εργασιομανής και δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς τα καθημερινά προβλήματα της δουλειάς, τότε είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής σας.

Διαβάστε επίσης  Ελένη Φουρέιρα: Τραγούδησε στο street party για τα 10 χρόνια λειτουργίας του μαγαζιού του Φώτη Σεργουλόπουλου

 

Ιχθύς: Έρωτας: Η ευτυχία είναι ένα πολύ δύσκολο ταξίδι. Όμως, μη χάνετε το κουράγιο σας γιατί στο τέλος θα φτάσετε εκεί που ποθείτε. Επαγγελματικά: Η συνεργασία με ανθρώπους που έχουν κοινούς με εσάς στόχους είναι το κλειδί της επιτυχίας και της επαγγελματικής σας καταξίωσης αυτό το διάστημα.

 

Πηγή: http://like.philenews.com/