zodia chillin

Κριός: Έρωτας: Κάντε διάλογο, αν δεν μπορείτε να κάνετε έρωτα, όλο κι κάτι θα σας βοηθήσει για να πετύχετε τον τελικό σας στόχο. Επαγγελματικά: Αποφύγετε τις συνεχείς και περιττές μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους. Διαβάστε τους όρους των συμβολαίων πριν υπογράψετε.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας: Αυτή την εποχή δεν υπάρχουν πραγματικά προβλήματα με τον σύντροφο σας. Ίσως μόνο μικρά καθημερινά και ασήμαντα που, όμως, εύκολα διορθώνονται. Επαγγελματικά: Πολλοί από εσάς που είχατε προβλήματα προσαρμοστικότητας στον επαγγελματικό σας χώρο ή αλλού, τώρα δίνετε εξετάσεις και είναι η ευκαιρία να δείξετε πόσο εξελίξιμοι και συνεργάσιμοι είστε.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Πρέπει και εσείς να προσπαθήσετε να ζεστάνετε το κλίμα στη σχέση σας, να δεθείτε και να αισθανθείτε ο ένας κοντά στον άλλο. Επαγγελματικά: Μην ξανοίγεστε, είναι δύσκολες στιγμές. Ευτυχώς δεν θα κρατήσουν πολύ, αλλά καλό είναι να είστε μετρημένοι στις κινήσεις σας.

 

Καρκίνος: Έρωτας:Η απογοήτευση δεν σας αφήνει να δείξετε την καλή σας θέληση, όση έχει απομείνει, απέναντι στον άνθρωπό σας. Επαγγελματικά: Έφτασε η στιγμή για να καταλάβετε ποιοι σας είπαν ψέματα και τώρα θα πρέπει να λάβετε τα κατάλληλα μέτρα για να καθαρίσετε επαγγελματικά.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: Συμμετοχές από παντού!

 

Λέων: Έρωτας:Δεν είστε μόνοι σας. Υπάρχει κάποιος ο οποίος είναι πραγματικά στο πλάι σας, έτοιμος να σας ερωτευθεί και να τον ερωτευθείτε. Επαγγελματικά: Οι βελτιώσεις θα έλθουν λίγο αργότερα. Προς το παρόν διατηρήστε την καλή εικόνα που δημιουργήσατε για να την αξιοποιήσετε μελλοντικά.

 

Παρθένος:  Έρωτας: Μπορεί ο σύντροφός σας να μην αντιδρά όπως θα θέλατε, όμως, πρέπει να αντιμετωπίσετε την κατάσταση με ψυχραιμία. Επαγγελματικά: Πιστέψτε στον εαυτό σας στις γνώσεις σας και σε αυτό που κάνετε και όλα θα πάνε καλά.

 

Ζυγός: Έρωτας: Σύντομα αποχαιρετάτε το ζοφερό παρελθόν και συναντάτε την ευτυχία. Επαγγελματικά: Υπάρχουν προτάσεις αξιόλογες που σας ενδιαφέρουν. Δεν θα είναι χωρίς δυσκολίες και εμπόδια, όχι όμως αξεπέραστα, γιατί σύντομα θα γνωρίσετε μεγάλες επιτυχίες.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Ο σύντροφός σας, σας στηρίζει συναισθηματικά. Μην τον αγνοήσετε, τον χρειάζεστε. Επαγγελματικά: Η σχέση σας με τους συνεργάτες σας χαρακτηρίζεται από απογοήτευση. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις αυτό το διάστημα..

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 790: Ας κρατήσουμε το θετικό!

 

Τοξότης: Έρωτας: Αργά, σταθερά και προσεκτικά, ψάξτε για το τι μπορεί να κρύβεται μέσα στις στάχτες και να αναζωπυρωθεί ανά πάσα στιγμή. Επαγγελματικά: Προγραμματίστε τις επόμενες κινήσεις σας μεθοδικά, αδιαφορώντας για τα αρνητικά σημεία που λαμβάνετε.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Απλώστε το χέρι, πλησιάστε τον άνθρωπο που βρίσκεται είτε στο πλάι σας, είτε απέναντι σας. Επαγγελματικά: Η ύπαρξη των θετικών οικονομικών σας οφείλεται στις καλές δημόσιες σχέσεις σας και στη βοήθεια από τους συνεργάτες σας.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Την εποχή αυτή τα αισθηματικά σας είναι αλώβητα. Πρέπει να αναθεωρήσετε τον τρόπο με τον οποίο αξιολογείτε τους άλλους. Επαγγελματικά: Υπάρχουν σύμμαχοι γύρω σας που ποτέ δεν θα φανταζόσασταν ότι θα μπορούσαν να συνεισφέρουν στα οικονομικά σας και να σας βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Το αύριο που ελπίζετε θα είναι κιόλας εδώ αν ανοίξετε την πόρτα και την καρδιά σας. Επαγγελματικά: Όλα αυτά που αντιμετωπίζετε, οι παρεξηγήσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον, σας προβληματίζουν

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Ακόμα ένας δυνατός χειμώνας φτάνει στο τέλος του! (25/4 - 28/4)

 

Πηγή: http://like.philenews.com/