zodia chillin

Κριός: Έρωτας: Εκτιμήστε την πρόσφορα του συντρόφου σας. Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα και δεν πρέπει να το αγνοήσετε, διαφορετικά θα τον απογοητεύσετε. Επαγγελματικά: Μεγάλες πιέσεις ασκούνται στα οικονομικά σας αυτήν την περίοδο, αλλά να μην ανησυχείτε. Το πορτοφόλι σας παραμένει γεμάτο.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας: Ανάλογα με τις επιλογές σας, ανάλογες θα είναι οι εξελίξεις και η πορεία των αισθηματικών σας αυτό το διάστημα. Επαγγελματικά: Δεν ωφελεί να βλέπετε με αισιοδοξία τους στόχους σας. Θα πρέπει να χωρίσετε με ορθό τρόπο τις ευθύνες των συνεργατών σας, ώστε να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Σας χρειάζεται ανανέωση, στοργή, τρυφερότητα και αισθησιασμός. Όλα αυτά δεν πρόκειται να τα βρείτε σε τιμή ευκαιρίας, αντίθετα θα τα πληρώσετε τοις μετρητοίς, αλλιώς δεν θα το ευχαριστηθείτε. Επαγγελματικά: Πολλές οι προτάσεις που σας γίνονται, όμως, προσοχή γιατί πολλές από αυτές είναι μάλλον λόγια και θα μείνουν λόγια.

 

Καρκίνος: Έρωτας:Έστω κι αν νιώθετε απομονωμένοι και μόνοι, υπάρχει κάποιος που είναι πρόθυμος να είναι κοντά σας και να σας τονώσει το ηθικό. Επαγγελματικά: Προσπαθήστε να δώσετε τις συμβουλές και την βοήθεια που χρειάζονται οι συνεργάτες σας, για να μπορέσουν με τη σειρά τους να σας βοηθήσουν.

Διαβάστε επίσης  Χαΐνηδες live @ Bras de frères (14/4)

 

Λέων: Έρωτας:άντε μια βαθιά ενδοσκόπηση, για να εντοπίσετε τα λάθη του παρελθόντος και να προσπαθήσετε να τα αποφύγετε στην επόμενη σχέση σας. Επαγγελματικά: Εξακολουθείτε να είστε επιθετικοί απέναντι σε όσους τολμούν να έχουν διαφορετική από εσάς άποψη κι αυτό δεν βοηθάει τη συνεργασία, ούτε προάγει την εικόνα σας.

 

Παρθένος:  Έρωτας: Συζητήστε και προσπαθήστε να λύσετε, με βάση τον διάλογο, ό,τι προβλήματα έχετε. Η άρνηση και η στείρα κριτική δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Επαγγελματικά: Συζητήστε όλα τα επίμαχα σημεία με αυτούς που μπορείτε να συνεργασθείτε και να βρείτε πεδίο συνεννόησης.

 

Ζυγός: Έρωτας: Κάντε εσείς την πρώτη κίνηση καλής θέλησης προς τον σύντροφό σας αν δεν θέλετε να καταστρέψετε ό,τι ομορφότερο στη ζωή σας. Επαγγελματικά: Καλή είναι η ξεκούραση, αλλά είναι πολυτέλεια αυτό τον καιρό. Δουλέψτε σκληρά και με μεθοδικότητα για να κερδίσετε το χαμένο έδαφος.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Έρωτας: Ήδη το κλίμα είναι καλύτερο και μπορείτε να μιλάτε ελευθέρα και χωρίς να δημιουργούνται παρεξηγήσεις ή να προκαλούνται αντιδράσεις. Επαγγελματικά: Η επέκταση θα έρθει μόνο μέσα από έναν σωστό χειρισμό πραγμάτων. Προσεγγίστε με διπλωματικό τρόπο αυτούς που θέλουν να επενδύσουν σε σας.

Διαβάστε επίσης  Issue 790

 

Τοξότης: Έρωτας: Είναι κατάλληλη η εποχή για να βρεθείτε πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Αξίζει μερικές θυσίες από μέρους σας για να νιώσετε τη αγάπη και τη θαλπωρή. Επαγγελματικά: Στα οικονομικά σας κάντε μικρά και σταθερά βήματα και δείξτε εμπιστοσύνη στους συνεργάτες σας.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Τα τελευταία χρόνια έχετε ταλαιπωρηθεί συναισθηματικά με αποτέλεσμα να μην ανοίγετε εύκολα την καρδιά σας. Με αυτό τον τρόπο το μόνο που καταφέρνετε είναι να απομονώνεστε. Επαγγελματικά: Στην εργασία σας κάποιοι μπαίνουν εμπόδιο στην άνοδο σας. Δεν θα είναι για πολύ, όμως.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Ο σύντροφος σας είναι έτοιμος να σας δώσει ό,τι του ζητήσετε. Στο χέρι σας είναι να βελτιώσετε τις προοπτικές της σχέσης σας. Επαγγελματικά: Πολλές οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Διαλέξτε με προσοχή αυτή που εξυπηρετεί καλύτερα τα συμφέροντα σας και σας δίνει καλύτερες προοπτικές.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Αν αποφασίσατε να πείτε με ειλικρίνεια ό,τι σκέφτεστε, τότε θα πρέπει να είστε έτοιμοι να ακούσετε και αλήθειες που μπορεί να σας πικράνουν. Επαγγελματικά: Το ενδιαφέρον έχει μετατοπιστεί στα οικονομικά του σπιτιού και στην αξιοποίηση των δικών σας περιουσιακών στοιχείων.

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

 

Πηγή: http://like.philenews.com/