Που σε βρίσκουμε αυτό το καιρό; Χανιά Ισραήλ και ξαφνικά Νέα Υόρκη..πως έγινε όλο αυτό..;

Αρχικά να σε ευχαριστήσω πολύ για τη συνέντευξη αλλά και την εκτίμηση που έχεις στο πρόσωπό μου η οποία είναι βέβαια αμοιβαία. Τώρα βρίσκομαι Χανιά προς το παρόν. Όσο για το πως έγινε όλο αυτό ήταν προμελετημένο να γίνει έτσι..Είχα ήδη κάνει συμφωνίες με τις εμφανίσεις μου και το μόνο που έκανα ήταν να αλλάζω ηπείρους.

Αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις σου στα social media μάλλον τα προσωπικά σου είναι στα καλυτέρα τους..Σωστά;

Πάντοτε μου άρεσε να μοιράζομαι τη προσωπική μου ζωή με όλους..Εγώ λέω απλά ότι έκανα και το κάνω καλοπροαίρετα. Δε το βρήκα ποτέ κακό να μοιραστώ όμορφες προσωπικές μου στιγμές. Τώρα βέβαια όσον αφορά το συγκεκριμένο άνθρωπο που αναφερόμαστε να πω απλά ότι δεν έχω μοιραστεί ούτε το 1/100 από αυτά που έζησα δίπλα του Ένας υπέροχος άνθρωπος που πάντοτε θα αγαπώ και πάντοτε θα ευχαριστώ το Θεό που μου τον έχει φέρει στο δρόμο μου.

Είναι ξεκάθαρο ότι είσαι ένα βαθιά θρησκευόμενο άτομο..Δε σε ανησυχεί μήπως σε χαρακτηρίσουν γραφική όταν κάνεις αναρτήσεις για τη θρησκεία;

“Πας όστις ομολογήσει εν εμοί εμπρόσθεν των ανθρώπων ομολογήσω και γω εν αυτώ εμπρόσθεν του Πατρός μου του εν ουρανοίς κατά Ματθαίον 10.32” Ο ίδιος ο Χριστός λοιπόν εδώ μας είπε ότι όποιος ομολογήσει μπροστά στους ανθρώπους ότι ανήκει σε μένα θα τον αναγνωρίσω και εγώ για δικόν μου μπροστά στον ουράνιο Πατέρα μου.. Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι εφόσον μελετήσει κάποιος τις Γραφές επιβάλλεται να μιλά για το Κύριο μας..Βέβαια σε αυτό το σημείο να αναφέρω ότι πολλές από τις αναρτήσεις μου αφορούν τις επισκέψεις μου στους Αγίους Τόπους όπου έχω αξιωθεί να δω 2 φορές εκεί το Άγιο Φως. Η εμπειρία μου εκεί μπορεί να φανεί χρήσιμη σε όποιον θέλει να πάει η έστω και νοερά να βρεθεί εκεί..Καλοπροαίρετα θα σου πω ότι οι αναρτήσεις αφορούν ανθρώπους που θέλουν να μαθαίνουν και όχι αυτούς που θεωρούν γραφική όχι μόνο εμένα αλλά και την ίδια την Ορθοδοξία..Και Δόξα το Κύριο έχουν βοηθηθεί πολλοί από αυτές τις αναρτήσεις μου. Τέλος θα ήθελα να πω ότι οι αναρτήσεις μου πάντοτε είναι με ακρίβεια 100% καθότι δηλώνω εναντίων της παναίρεσης του Οικουμενισμού και κατά της μνημόνευσης μέσα στις Εκκλησίες του Χριστού από τους επισκόπους. Ο κόσμος πρέπει να μάθει και να ψάξει να βρει αλήθειες..Εγώ δε θα σταματήσω ποτέ να τις λέω και κλείνοντας με μια πατερική διδασκαλία του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά που λέει ότι το τρίτο είδος αθεΐας είναι η σιωπή….

Διαβάστε επίσης  Food Trucks at Street Food Festival Crete!

Και ξαφνικά μπήκε στη ζωή σου ένα νέο χόμπι..τα όπλα..μίλησέ μας λίγο για αυτό..

Από μικρά παιδιά εμείς στη Κρήτη έχουμε μια εξοικείωση με τα όπλα..Ανέκαθεν μου άρεσε η σκοποβολή και παλαιότερα είχα πάει και στο σκοπευτήριο μας..Τα βίντεο μου βέβαια είναι με τη καθοδήγηση του Γιώργου όπου είναι άριστος σε αυτό το είδος..

Επαγγελματικά σχέδια κάνεις αυτό το καιρό;

Ναι κάνω κάποιες συζητήσεις και όπως όλα δείχνουν, όλα βαίνουν καλώς..

Η εμπειρία σου στη Νέα Υόρκη πως ήταν όταν έζησες εκεί;;;

Και κάπου εδώ θα ευτελίσω και θα καταρρίψω όλον αυτόν το μύθο που λέγεται Νέα Υόρκη..έπειτα από 6 μήνες ζωής εκεί νομίζω έχω το δικαίωμα αυτό..Τι να πρωτοπεί και να σχολιάσει κάνεις για αυτό το μέρος που μόνο εστιατόρια και ψεύτικα φώτα είναι. Καμία φυσική ομορφιά, καμία στοιχειώδη ποιότητα ζωής, καμία αληθινή φιλία, καμία νορμάλ ταχύτητα ζωής..Όλοι τρέχουν χωρίς ουσιαστικό λόγο..η μάλλον ο λόγος λέγεται “δολάριο”. Που φυσικά βασιλεύει εκεί και προσκυνείται από τους περισσότερους..Ένα όνειρο ζωής για πολλούς που θεωρώ ότι για κάποιον σκεπτόμενο άνθρωπο μόνο πνευματική μόλυνση μπορεί να προκαλέσει η επίσκεψη του εκεί. Και φυσικά το κόστος ζωής εκεί απλησίαστο..Αυτό είναι η φανταχτερή και πολυσυζητημένη Νέα Υόρκη όχι μόνο για μένα άλλα και για πολλά άτομα που έτυχε να γνωρίσω εκεί…

Διαβάστε επίσης  Τσίκνο Street Party with Andreasondecks @ Καπενέκης Fish Market (07/3)

Θεωρείς ότι έχει αλλάξει κάτι στη διασκέδαση στα Χανιά το διάστημα που έλειπες..;

Κοίταξε να δεις..τις τελευταίες 3 σεζόν έχω λείψει και επέλεξα να δουλέψω εξωτερικό και δεν έχω ακόμα ολοκληρωμένη εικόνα για το τι έχει αλλάξει..Με βεβαιότητα όμως θα σου πω το εξής..όταν ξεκίνησα εγώ στους Μεθυστάνες τότε τη μόδα των λαϊκών live σε μεζεδοπωλείο μαζί με τα παιδιά (Τζιλίβο και Χάρη) που είχαμε αυτήν τη πολύ ωραία ιδέα, έγινε μόδα αμέσως στη πόλη μας και έπειτα ακολούθησε το Αλατσάδικο, οι Ρακοπινελιές και άλλα πολλά πολλά αν θυμάστε. Είχα δηλώσει τότε και είχα πει ότι αυτή η μόδα δε θα διαρκέσει πάνω από 5 χρόνια..Και να που έγινε από ότι βλέπω..Υπάρχει ακόμα μια μερίδα κοινού που συνεχίζει να διασκεδάζει έτσι αλλά οι εποχές άλλαξαν βλέπω και η νέα γενιά δεν επιλέγει συχνά να διασκεδάζει έτσι..Αξέχαστα θυμάμαι το 2009 και 2010 είχα 7 στα 7..και πολλές φορές δυο live σε μια μέρα..Όχι μόνο εγώ αλλά σχεδόν όλοι οι επαγγελματίες της πόλης..και τώρα Παρασκευή Σάββατο και αυτό με συγκεκριμένο κοινό.

Διαβάστε επίσης  Issue 787

Πόσο θα μείνεις ακόμα Χανιά και που θα σε δούμε να εμφανίζεσαι τις επόμενες μέρες;;

Το πόσο θα μείνω εξαρτάται από κάποιες προτάσεις που έχω και συζητάω, αλλά μέχρι στιγμής να πω ότι οι εμφανίσεις μας είναι τα Σάββατα στο Benetto Moro, την ήμερα της Γυναικάς (08/3) στο Νάμι στη Σούδα και την Παρασκευή (09/3) στα Κανάρια όπου κόβουμε τη πίτα του Ήφαιστου και υπόσχομαι μια βραδιά γεμάτη ξεσάλωμα..Σας ευχαριστώ όλους…