zodia chillinΚριός: Έρωτας: Ξεχάστε όλα όσα ξέρατε, τώρα θα πρέπει να παίξετε με τους όρους του συντρόφου σας. Έτσι κι αλλιώς τόσο καιρό περνούσε μόνο το δικό σας. Επαγγελματικά: Η περίοδος αυτή δεν ευνοεί παράτολμα ανοίγματα σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σας πρόοδο. Καλύτερο θα είναι να προσπαθήσετε να εδραιώσετε τη θέση σας.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας: Προσπαθήστε να μη μεταφέρετε τα άγχη της δουλείας μέσα στη σχέση σας, γιατί δεν θα μπορέσετε να αντέξετε το βάρος της φθοράς. Επαγγελματικά: Τα οικονομικά σας αυτή τη στιγμή μπορούν να σας εξασφαλίσουν μια άνετη διαβίωση. Θα πρέπει, όμως, να εξασφαλίσετε το μέλλον σας.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Μην αφήσετε την ένταση να επηρεάσει τη σχέση σας και να δημιουργηθούν τριβές που θα φθείρουν κι εσάς και τον σύντροφο σας. Επαγγελματικά: Τα άστρα θα σας βάλουν τα δυο ποδιά σε ένα παπούτσι, καθώς θα αναγκαστείτε να σκύψετε το κεφάλι στις απαιτήσεις των ανώτερων σας.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Το κομφούζιο, επεκτείνεται και στην ερωτική σας ζωή. Μέσα όμως από αυτό τον κυκεώνα όλο και κάτι ευχάριστο μπορεί να προκύψει. Επαγγελματικά: Είστε αρκετά μπερδεμένοι και δεν μπορείτε να αποφασίσετε τι είναι αυτό που ζητάτε από την καριέρα σας. Ηρεμήστε και αποφασίστε με ξεκάθαρο μυαλό.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 789: Παράδειγμα προς αποφυγή!

 

Λέων: Έρωτας: Δύσκολα θα συνεννοηθείτε με τον σύντροφο της ζωής σας, αν δεν αποφασίσετε ότι δικαιούται κι αυτός μερίδιο στη ζωή σας. Επαγγελματικά: Μήπως πρέπει να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας για τους ανθρώπους που συνεργάζεστε;

 

Παρθένος: Έρωτας: αλαρά τα πράγματα στον αισθηματικό τομέα, όπου δεν προβλέπονται απώλειες αλλά ούτε και δραματικές αλλαγές. Επαγγελματικά: Κάποιες απώλειες στην επαγγελματική σας πορεία θα πρέπει να θεωρηθούν ως φυσιολογικές συνέπειες.

 

Ζυγός: Έρωτας: Δείξτε περισσότερο ζήλο και ζήλια στη σχέση σας. Ίσως είναι καλό και θα την ανανεώσει. Επαγγελματικά: Οι μέρες αυτές, εκτός από την κούραση που θα σας προσθέσουν, θα σας προσθέσουν και άγχος λόγω των ευθυνών που θα σας φορτώσουν.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Μια ξαφνική κρίση εισβάλλει στη σχέση σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην οξύνετε κι άλλο τα πράγματα. Επαγγελματικά: Περνάτε πολλές επαγγελματικές δυσκολίες. Κάντε υπομονή και προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας.

 

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)

Τοξότης: Έρωτας: Είστε από τη φύση σας άτομο που δένεται και ερωτεύεται δύσκολα. Πολλές φορές αφήνετε προσωπικά σας θέματα να επηρεάσουν τη σχέση σας με αποτέλεσμα να μην ικανοποιήστε με τίποτα. Μάθετε να διαχωρίζεται καταστάσεις και να δίνετε ευκαιρίες σε αυτούς που θέλουν να είναι δίπλα σας για να μην μετανιώσετε μελλοντικά. Επαγγελματικά: Μπορεί κάποιοι από εσάς να έχετε φθάσει στο τέλος κάποιων επαγγελματικών σχημάτων που αλλάζουν τα οικονομικά σας δεδομένα.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Προκαλούνται αναταράξεις στην ερωτική σας ζωή. Θα πρέπει να αναλογισθείτε τι αξίζει περισσότερο στη ζωή σας. Επαγγελματικά: Δυσκολίες φέρνουν τα άστρα σε ό,τι αφορά την καριέρα σας μέσα στο χώρο της δουλειάς σας. Οι τριβές θα είναι συχνές.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Το μόνο που μπορεί να χαλάσει την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα που επικρατεί ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφο σας είναι οι ιδιοτροπίες σας. Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν εξελίξεις που θα σας προωθήσουν και θα σας καθιερώσουν στον χώρο σας.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 791: Against all odds

 

Ιχθύς: Έρωτας:

 

Έρωτας: Έχετε δίκιο να είστε εκνευρισμένοι από τη στάση του συντρόφου σας. Σκεφτείτε, όμως, ότι ακόμα και τώρα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μια νέα αρχή. Επαγγελματικά: Την περίοδο αυτή μην πιέζετε τα πράγματα για νέα ξεκινήματα και νέες διεκδικήσεις. Καλύτερα να κάτσετε στα αυγά σας.

 

Πηγή: http://like.philenews.com/