Αν το αγόρι (ή το κορίτσι) που επιθυμείς καβαλάει μοτοσυκλέτα, τότε να ξέρεις ότι αυτομάτως διαθέτει πάρα πολλά πλεονεκτήματα. Τα επτά αγαπημένα μας είναι τα εξής:
– Κρυώνει λιγότερο. Όταν έχει φάει τόσες καταιγίδες στη μάπα με τη μηχανή, τι να του πουν δυο ψιχάλες με τα πόδια; Αφήστε που ο εξοπλισμός του είναι τούμπανο και δεν μασάει τίποτα ακόμα και στη Σιβηρία να τον πάτε.
– Είναι πιο περιπετειώδης. Δώσ’ του μια όμορφη διαδρομή με ένα προορισμό και φύγατε. Ούτε πανάκριβα εισιτήρια, ούτε πεντάστερα ξενοδοχεία. Ό,τι κάτσει. Σούπερ.
– Δεν τον τρομάζει ο κόσμος. Έχει σιχαθεί να ακούει “πόσο επικίνδυνα είναι αυτά τα πράματα.” Το ξέρει. Ξέρει επίσης ότι ο καθένας μπορεί να χτυπήσει περπατώντας, στη μπανιέρα ή να αρρωστήσει βαριά. Κι αυτό τον πάει στο προηγούμενο, δηλαδή του αρέσει να περνάει καλά και να ευχαριστιέται τη στιγμή.
– Είναι οικονόμος. Όταν έχει να σκάσει μια πεντακοσάρα για σέρβις και λάστιχα δεν πάει πρώτο τραπέζι στα μπουζούκια. Νόμος. (Άντε καμιά μπύρα στο μπαρ).
– Είναι πιο αφοσιωμένος. Η μοτοσυκλέτα δεν είναι κάτι που παρατά εύκολα. Είναι τρόπος ζωής. Κι αυτό ισχύει και γι’ άλλους τομείς της ζωής του, όπως εσύ.
– Είναι σχολαστικός. Η ζωή του κρέμεται από λεπτομέρειες. Παρατηρεί, κοιτάει παντού, διπλοτσεκάρει, ακόμα και τη λίστα με τα ψώνια που του έδωσες.
– Προσαρμόζεται εύκολα. Κάτι προέκυψε; Άκυρο το ραντεβού; Κανένα πρόβλημα, θα πάει βόλτα με τη μηχανή. Ελευθερία κινήσεων στη σχέση δηλαδή. Δεν γκρινιάζει, βλέπει τη φωτεινή πλευρά της ζωής!
Τι άλλο θέλετε να συμπληρώσετε;

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ξεκινήστε τη μέρα σας σωστά!

For more about GAS: http://www.gasmoto.gr/

https://www.facebook.com/GASMotosportCulture/?fref=t