Την προηγούμενη φορά είδαμε τα καλά των μηχανόβιων. Πολύ κουλ τύποι. Έχει όμως και μερικά χούγια ο μοτοσυκλετιστής Ρωμαίος που πρέπει να γνωρίζει η υποψήφια Ιουλιέτα:
– Φοράει μόνο τζιν. Κυριλέ εστιατόρια και κουστούμια τα ξεχνάτε. Τις γραβάτες τις λέει σαλιάρες, τα παπιγιόν προπέλες και ντρέπεται να τα φορέσει. Επίσης το αριστερό παπούτσι του έχει πάντα ένα μαύρο σημάδι από το λεβιέ των ταχυτήτων. Νόμος.
– Τρέχει η μύτη του. Και δεν τρέχει χυμό ανανά αλλά υγρές θορυβώδεις εκκρίσεις. Εάν δεν σας αρέσει βγείτε προτιμήστε κάποιον κοστουμαρισμένο γιάπη με μερτσέντα.
– Απουσιάζουν συχνά. Ονειρεύεσαι Κυριακή πρωί βόλτα χέρι χέρι στο λιμάνι για καφέ και μετά ρομαντίκ φαγητό και παγωτό; Ξέχνα το, θα είναι βόλτα με την μοτοσυκλέτα και τους κολλητούς του. Εκτός αν χιονίζει, άρα υπάρχει περίπτωση να πάτε όπου θες. Με το αμάξι σου φυσικά, γιατί αυτός δεν έχει.
– Δεν έχει (πολλά) χρήματα. Εάν είναι κάτω των 40 και έχει μοτοσυκλέτα, τότε μάλλον είναι φουκαράς που οριακά πληρώνει το ενοίκιό του και τους λογαριασμούς του (αν δεν μένει με τη μαμά). Γύρο και μπίρα θα σε κεράσει, αεροπορικά-έκπληξη για Νέα Υόρκη ούτε στον ύπνο σου. Εάν είναι μηχανόβιος και έχει λεφτά τότε θα είναι από την παρέα του μπαμπά σου.
– Βαρετές παρέες. Εάν είστε μόνοι σας όλα ζάχαρη, είναι ενδιαφέρον τύπος. Αν είστε όμως παρέα με τους άλλους κολλημένους, τότε μόνο για δύο πράγματα ακούς: μοτοσυκλέτες και μοτοσυκλέτες. Κράτα βιβλίο ή βάλε ακουστικά να ακούς μουσική καλύτερα.
Ξεχάσαμε κάποιο;

Διαβάστε επίσης  Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας για τα "Κρεοπωλεία Μπούρμπος"

For more about GAS: http://www.gasmoto.gr/

https://www.facebook.com/GASMotosportCulture/?fref=t