zodia chillinΚριός: Έρωτας: Κάποιοι από εσάς ψάχνετε για τον έρωτα σε λάθος μέρη. Ο έρωτας είναι πολύ κοντά σας και περιμένει από εσάς ένα νεύμα. Επαγγελματικά: Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που καιρό τώρα τις αναβάλλετε, από μέρα σε μέρα.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας: Έχετε όλη τη βοήθεια και την κατανόηση του συντρόφου σας στην προσπάθειά σας να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Επαγγελματικά: Μόνο με αυτοπεποίθηση και γέρα νεύρα θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις αυξημένες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Είστε γοητευτικοί και το ξέρετε και το έχετε πάρει επάνω σας, όμως, μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα, γιατί θα προσγειωθείτε ανώμαλα. Επαγγελματικά: Μην προσπαθείτε να βαρέσετε γροθιά στο μαχαίρι, κάντε λιγάκι υπομονή.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Ένταση και γκρίνια είναι τα δυο χαρακτηριστικά που επικρατούν στη σχέση σας αυτή την εβδομάδα. Επαγγελματικά: Μην κάνετε παράτολμα βήματα που μπορεί να σας οδηγήσουν στο κενό, γιατί δύσκολα θα μπορέσετε να βγείτε ξανά στον αφρό.

Διαβάστε επίσης  Τσίκνο Street Party with Andreasondecks @ Καπενέκης Fish Market (07/3)

 

Λέων: Έρωτας: Οι διακυμάνσεις στη διάθεσή σας, θα έχουν άμεσο αντίκτυπο και στην ερωτική σας ζωή. Επαγγελματικά: Εδώ τα πράγματα φαίνονται καλύτερα, αφού οι προσπάθειες σας έχουν εκτιμηθεί και η ανταπόδοση δεν θα αργήσει να έρθει.

 

Παρθένος: Έρωτας: Μάλλον τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα θέλατε, αλλά μέσα από αυτή τη συγκυρία, μπορείτε να δώσετε λύση σε μια σχέση. Επαγγελματικά: Πολλή και σκληρή δουλειά σας περιμένει, χωρίς κατ’ ανάγκη να έχετε και την ανάλογη ανταμοιβή.

 

Ζυγός: Έρωτας: Κάποιοι δεν βλέπουν με καλό μάτι την ευτυχία σας, όμως μην τους δώσετε την ικανοποίηση να ασχοληθείτε μαζί τους. Επαγγελματικά: Κρατήστε μια πισινή και μην ανοίξετε όλα τα χαρτιά σας.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Χαλαρώστε και απολαύστε τη σχέση σας και τη γαληνή που σας χαρίζει ο σύντροφος σας. Επαγγελματικά: Λόγω της ανεξάρτητης προσωπικότητας που διαθέτετε, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στον τρόπο συμπεριφοράς σας.

 

Τοξότης: Έρωτας: Μην αφήσετε σκιές να υπάρχουν στη σχέση σας. Μιλήστε με τον σύντροφο σας και ξεκαθαρίστε την πορεία της σχέσης σας. Επαγγελματικά: Μπαίνετε σε μια δύσκολη τροχιά, πολλές οι νέες ευκαιρίες αλλά εσείς δεν έχετε το κουράγιο να τις κυνηγήσετε, με αποτέλεσμα να μείνετε πίσω.

Διαβάστε επίσης  Του Λωλοστεφανή - by GAS Motosport Culture

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Κάποιος από μακριά σας βλέπει και του τρέχουνε τα σάλια, κάποιος είναι κολλημένος μαζί σας, αλλά εσείς δεν θέλετε ούτε να τον δείτε. Προσέξτε γιατί θα γυρίσει ο τροχός. Επαγγελματικά: Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τα έξοδά σας.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Προστατέψτε τον εαυτό σας και τη σχέση σας από τα αδιάκριτα μάτια και από τα τις κακές γλώσσες. Επαγγελματικά: Προσέξτε γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να κάνετε λανθασμένες επαγγελματικές επιλογές αυτό το διάστημα.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας. Αρπάξτε τώρα ό,τι σας προσφέρεται γιατί αργότερα θα το μετανιώσετε. Επαγγελματικά: Κάποια μικρά προβλήματα θα κάνουν την εμφάνιση τους χωρίς, όμως, να σας δημιουργήσουν ουσιαστικό πρόβλημα για το μέλλον σας.

 

Πηγή: http://like.philenews.com/