zodia chillinΚριός: Έρωτας: Τελικά, κάνατε πράξη αυτά που λέγατε, ανοίξατε τις πόρτες άλλοι για να βγείτε από το αδιέξοδο κι άλλοι για να βάλετε νέο αίμα στο κρεβάτι σας. Επαγγελματικά: Στον χώρο της εργασίας σας είναι αισθητές πλέον οι νέες προοπτικές που ανοίγονται μέσα από τις πρόσφατες γνωριμίες και επαφές.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας: Με εκρηκτικό τρόπο κάποια προβλήματα μπαίνουν στην αισθηματική σας ζωή. Φροντίστε τον σύντροφό σας, όπως θα θέλατε να σας φροντίζει. Επαγγελματικά: Δώστε όλη σας την προσοχή σε κάποιες αγοραπωλησίες και προωθείστε τα δικά σας συμφέροντα και μόνο.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Θα πρέπει να παίξετε με ανοιχτά χαρτιά κι ένα τίμιο παιχνίδι. Δεν σας συμφέρει να κοροϊδεύετε τον σύντροφό σας. Επαγγελματικά: Είναι μια εκπληκτική περίοδος για να βάλετε τέρμα σε σπάταλες που αφορούν τα έξοδά σας, αλλά και τη σπάταλη δυνάμεων.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Θα ζήσετε σε όλο του το μεγαλείο τον αισθησιασμό και την στοργή ενός μεγάλου έρωτα. Επαγγελματικά: Το μόνο που χρειάζεται είναι μια προσπάθεια από μέρους σας και μια μικρή πίστωση χρόνου για να μπορέσουν οι άλλοι να καταλάβουν το μέγεθος της προσπάθειάς σας.

 

Λέων: Έρωτας: Το διάστημα αυτό μάθατε ότι πρέπει να δίνεστε στους άλλους και πόσο στα σοβαρά θα πρέπει να λαμβάνετε τα αισθήματα των άλλων απέναντι σας. Επαγγελματικά: Κάποια πολύ σημαντική συμφωνία σάς δυσκολεύει. Δεν είναι εύκολο να πετύχετε όλα αυτά που θέλετε με τον τρόπο που τα χειρίζεστε.

 

Παρθένος: Έρωτας: Σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που διαγράφεται στον ορίζοντα θα πρέπει να ανοίξετε την καρδιά σας στον σύντροφό σας. Επαγγελματικά: Είναι ώριμη πλέον η εποχή για να τελειώσετε με όλα αυτά τα ανούσια και να ασχοληθείτε με πράγματα ουσιαστικά που θα σας αποδώσουν τα μέγιστα.

 

Ζυγός: Έρωτας: Θα βάλετε το δάκτυλο στην πληγή και θα ψάξετε σε βάθος για να βρείτε τι σαμποτάρει τη σχέση σας. Επαγγελματικά: Δουλεύετε σε πολλά και διαφορετικά πλάνα. Κάντε μια συνειδητή προσπάθεια να μη βλάψετε τους συνεργάτες σας.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Υπάρχουν άνθρωποι που η ψυχή τους μπορεί να ταυτιστεί με τη δική σας. Αφεθείτε στις προκλήσεις τους χωρίς όρους και όρια. Επαγγελματικά: Σίγουρα το διάστημα αυτό δεν θα κερδίσετε χωρίς κόπο το ψωμάκι σας, όμως, θα παρελάσουν πολλές ευκαιρίες μπροστά σας.

 

Τοξότης: Έρωτας: Καλό είναι που για πρώτη φορά αντιλαμβάνεστε πόσο απόμακροι υπήρξατε από τον άνθρωπό σας και πόσο του έχετε στερήσει τη χαρά. Επαγγελματικά: Αυτό που θα πρέπει να αποφύγετε είναι η σπάταλη χρόνου, εάν δεν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα των πράξεών σας.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Μην αφήνετε να πέσουν τα φτερά σας. Το αστείρευτο πάθος της ψυχής σας είναι η αιτία της επιτυχίας σας. Επαγγελματικά: Θα ήταν περιττό να αναλάβετε επιπλέον ευθύνες αφού είστε ακόμη καταπονημένοι από τις προηγούμενες προσπάθειες.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Μην πυροδοτείτε εκρηκτικούς μηχανισμούς σε θέματα που αφορούν την αισθηματική σας ζωή. Δεν είναι καιρός για πυροτεχνήματα και ξεκαθαρίσματα. Επαγγελματικά: Μόνο η σκληρή δουλεία θα φέρει αυτά τα οποία θέλετε.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Πρέπει να μπουν κάποια όρια στα ξεσπάσματά σας. Μόνο έτσι μπορείτε να κερδίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Επαγγελματικά: Έχετε ήδη διαπιστώσει ότι τα νέα οικονομικά σας μέτρα δεν πρόκειται να δώσουν αποτέλεσμα. Σφίξτε κι άλλο το ζωνάρι.

 

Πηγή: http://like.philenews.com/