zodia chillinΚριός: Έρωτας: Τελικά, κάνατε πράξη αυτά που λέγατε, ανοίξατε τις πόρτες άλλοι για να βγείτε από το αδιέξοδο κι άλλοι για να βάλετε νέο αίμα στο κρεβάτι σας. Επαγγελματικά: Στον χώρο της εργασίας σας είναι αισθητές πλέον οι νέες προοπτικές που ανοίγονται μέσα από τις πρόσφατες γνωριμίες και επαφές.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας: Με εκρηκτικό τρόπο κάποια προβλήματα μπαίνουν στην αισθηματική σας ζωή. Φροντίστε τον σύντροφό σας, όπως θα θέλατε να σας φροντίζει. Επαγγελματικά: Δώστε όλη σας την προσοχή σε κάποιες αγοραπωλησίες και προωθείστε τα δικά σας συμφέροντα και μόνο.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Θα πρέπει να παίξετε με ανοιχτά χαρτιά κι ένα τίμιο παιχνίδι. Δεν σας συμφέρει να κοροϊδεύετε τον σύντροφό σας. Επαγγελματικά: Είναι μια εκπληκτική περίοδος για να βάλετε τέρμα σε σπάταλες που αφορούν τα έξοδά σας, αλλά και τη σπάταλη δυνάμεων.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Θα ζήσετε σε όλο του το μεγαλείο τον αισθησιασμό και την στοργή ενός μεγάλου έρωτα. Επαγγελματικά: Το μόνο που χρειάζεται είναι μια προσπάθεια από μέρους σας και μια μικρή πίστωση χρόνου για να μπορέσουν οι άλλοι να καταλάβουν το μέγεθος της προσπάθειάς σας.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)

 

Λέων: Έρωτας: Το διάστημα αυτό μάθατε ότι πρέπει να δίνεστε στους άλλους και πόσο στα σοβαρά θα πρέπει να λαμβάνετε τα αισθήματα των άλλων απέναντι σας. Επαγγελματικά: Κάποια πολύ σημαντική συμφωνία σάς δυσκολεύει. Δεν είναι εύκολο να πετύχετε όλα αυτά που θέλετε με τον τρόπο που τα χειρίζεστε.

 

Παρθένος: Έρωτας: Σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που διαγράφεται στον ορίζοντα θα πρέπει να ανοίξετε την καρδιά σας στον σύντροφό σας. Επαγγελματικά: Είναι ώριμη πλέον η εποχή για να τελειώσετε με όλα αυτά τα ανούσια και να ασχοληθείτε με πράγματα ουσιαστικά που θα σας αποδώσουν τα μέγιστα.

 

Ζυγός: Έρωτας: Θα βάλετε το δάκτυλο στην πληγή και θα ψάξετε σε βάθος για να βρείτε τι σαμποτάρει τη σχέση σας. Επαγγελματικά: Δουλεύετε σε πολλά και διαφορετικά πλάνα. Κάντε μια συνειδητή προσπάθεια να μη βλάψετε τους συνεργάτες σας.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Υπάρχουν άνθρωποι που η ψυχή τους μπορεί να ταυτιστεί με τη δική σας. Αφεθείτε στις προκλήσεις τους χωρίς όρους και όρια. Επαγγελματικά: Σίγουρα το διάστημα αυτό δεν θα κερδίσετε χωρίς κόπο το ψωμάκι σας, όμως, θα παρελάσουν πολλές ευκαιρίες μπροστά σας.

Διαβάστε επίσης  Issue 789

 

Τοξότης: Έρωτας: Καλό είναι που για πρώτη φορά αντιλαμβάνεστε πόσο απόμακροι υπήρξατε από τον άνθρωπό σας και πόσο του έχετε στερήσει τη χαρά. Επαγγελματικά: Αυτό που θα πρέπει να αποφύγετε είναι η σπάταλη χρόνου, εάν δεν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα των πράξεών σας.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Μην αφήνετε να πέσουν τα φτερά σας. Το αστείρευτο πάθος της ψυχής σας είναι η αιτία της επιτυχίας σας. Επαγγελματικά: Θα ήταν περιττό να αναλάβετε επιπλέον ευθύνες αφού είστε ακόμη καταπονημένοι από τις προηγούμενες προσπάθειες.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Μην πυροδοτείτε εκρηκτικούς μηχανισμούς σε θέματα που αφορούν την αισθηματική σας ζωή. Δεν είναι καιρός για πυροτεχνήματα και ξεκαθαρίσματα. Επαγγελματικά: Μόνο η σκληρή δουλεία θα φέρει αυτά τα οποία θέλετε.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Πρέπει να μπουν κάποια όρια στα ξεσπάσματά σας. Μόνο έτσι μπορείτε να κερδίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Επαγγελματικά: Έχετε ήδη διαπιστώσει ότι τα νέα οικονομικά σας μέτρα δεν πρόκειται να δώσουν αποτέλεσμα. Σφίξτε κι άλλο το ζωνάρι.

Διαβάστε επίσης  Issue 790

 

Πηγή: http://like.philenews.com/