zodia chillinΚριός: Έρωτας: Οι προσκλήσεις που επιφυλάσσονται αυτό το διάστημα στο κοινωνικό πλαίσιο, σας επιτρέπουν να αναδείξετε την γοητεία σας.Επαγγελματικά: Τα προβλήματα αρχίζουν να υποχωρούν αυτό το διάστημα. Είναι κατάλληλος ο καιρός για να μπορέσετε να προγραμματίσετε τη σταδιοδρομία σας επαγγελματικά.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας: Η τύχη χτυπάει την πόρτα σας και η καθημερινή σας ζωή γίνεται πιο όμορφη στα ζητήματα καρδιάς.Επαγγελματικά: Δεν κουράζεστε ποτέ, ακόμα κι αν δουλεύετε από το πρωί έως το βράδυ η δραστηριότητά σας αυτή έχει άμεσα ευεργετικά αποτελέσματα στην επαγγελματική σας εξέλιξη.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Πολλές και ενδιαφέρουσες οι γνωριμίες που θα κάνετε αυτό το διάστημα, όμως, δεν πρόκειται να εξελιχθούν σε κάτι σημαντικό.Επαγγελματικά: Περιορίστε τις σπάταλες σας. Δεν έχετε αλλά περιθώρια αλόγιστων εξόδων. Οι καινούριες γνωριμίες θα αποδειχθούν πολύ προσοδοφόρες.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Η τρυφερότητα εναλλάσσεται με θυμό, ένταση, πάθος, αλλά είναι αφροδισιακό και ανοίγει νέους δρόμους στις αισθήσεις σας.Επαγγελματικά: Αρκετή δουλειά σας περιμένει. Θα σας βγει η πίστη. Συζητήσεις, συναντήσεις, επαφές, συμβόλαια και συμφωνίες, σάς ζορίζουν για τα καλά αυτό το διάστημα.

Διαβάστε επίσης  Issue 790

 

Λέων: Έρωτας: Η ποικιλία στον έρωτα, οι ευκαιρίες να παίξετε, οι ριζικές και έντονες ανατροπές αυτού του διαστήματος, σας ανάβουν τα αίματα. Επαγγελματικά: Τα προβλήματα που σας δημιούργησαν οι εντάσεις δεν υφίστανται πια. Όμως, νέα προβλήματα εμφανίζονται στην εργασία σας.

 

Παρθένος: Έρωτας: Βγαίνετε από κάποια συναισθηματικά αδιέξοδα. Η τύχη σάς βοηθάει να αντιμετωπίσετε γενικώς τα εμπόδια και να κατακτήσετε κάποιον που θα υποκύψει στην έντονη ερωτική σας διάθεση. Επαγγελματικά: Πολλοί οι μπελάδες στον χώρο εργασίας σας. Βρίσκεστε σε δεινή θέση και δεν ξέρετε πώς να αντιδράσετε και προς τα πού να στραφείτε για βοήθεια.

 

Ζυγός: Έρωτας: Φορτσάρετε και μπορείτε να έχετε ό,τι θέλετε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αλλά και στη δική σας αγκαλιά. Επαγγελματικά: Τα οικονομικά σας θα έχουν μια εντυπωσιακή βελτίωση, που θα αρχίσει με μικρά βήματα τώρα και θα ολοκληρωθεί μέσα στο μήνα.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Αφήστε οποιεσδήποτε αποφάσεις και εξελίξεις για αργότερα. Δεν είναι κατάλληλη εποχή για ερωτικές περιπέτειες. Επαγγελματικά: Μην μπλέκετε τα συναισθηματικά με τα οικονομικά, γιατί δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά αυτό το διάστημα.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)

 

Τοξότης: Έρωτας: Όλα φαινομενικά μοιάζουν ρόδινα. Δεν είναι, όμως, έτσι. Στις σχέσεις σας υποβόσκει η ένταση και η δυσαρέσκεια. Επαγγελματικά: Έχετε κουραστεί ψυχολογικά και έχει πέσει αισθητά η απόδοσή σας. Υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις και πολλοί περιορισμοί.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Είστε απίστευτα γοητευτικοί όταν το θέλετε και όταν δεν είστε σε τόση μεγάλη ένταση. Επαγγελματικά: Προβλήματα θα προκύψουν στην επικοινωνία σας με τους συνεργάτες σας. Διαχειριστείτε με μεγάλη φειδώ τα χρήματα σας αυτό το διάστημα.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Έχετε συνηθίσει να ανέχονται οι άλλοι τις ιδιοτροπίες σας. Ως ποτέ, όμως, θα καταφέρνετε να τουμπάρετε τον σύντροφό σας. Επαγγελματικά: Τα σκαμπανεβάσματα που παρουσιάζονται κατά καιρούς με τους συνεργάτες και την καριέρα σας, οφείλονται περισσότερο στην έλλειψη διπλωματίας από μέρους σας.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Ο σύντροφός σας είναι πάντα πλάι σας και περιμένει την στιγμή που θα του δώσετε σημασία.Μην τον αφήνετε να περιμένει. Επαγγελματικά: Οι πλανήτες είναι με το μέρος σας και θα σας βοηθήσουν να πετύχετε μια επαγγελματική και προσωπική αναγνώριση.

Διαβάστε επίσης  Χαΐνηδες live @ Bras de frères (14/4)

 

Πηγή: http://like.philenews.com/