Το ευχάριστο είναι ότι τώρα τελευταία πολλοί γονείς ενδιαφέρονται για την ασφάλεια των παιδιών τους κι έρχονται για να αγοράσουν κράνη. Βλέπετε έχουν καταλάβει πόσο χρόνο και χρήμα γλιτώνουν στις μετακινήσεις τους από και προς το σχολείο με το μηχανάκι κι έτσι θέλουν προστασία και για το κεφαλάκι του παιδιού τους.
Η αλήθεια είναι ότι κάμποσες εταιρείες βγάζουν κράνη μελετημένα για παιδιά. Σας παρακαλούμε μη συμβιβαστείτε με άγνωστης μάρκας και προέλευσης «κράνη» που το μόνο που μπορεί να προσφέρουν είναι το ίσως κάτι ελάχιστα καλύτερο από το τίποτα. Το καμάρι σας αξίζει περισσότερο απ’ αυτό, έτσι δεν είναι; Και δε σας λέμε σε τέτοιους δύσκολους καιρούς να ξεπαραδιαστείτε – με διψήφιο ποσό σε ευρώ το παιδί σας θα φορέσει αξιοπρεπέστατα jet κρανάκια γνωστών εταιρειών, τα οποία εκτός από σωστή εφαρμογή στο κούτελο και τα μαγουλάκια του, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής για να κρατήσει στο χρόνο και μικρό βάρος, είναι και πρώτες μούρες με υπέροχα σχέδια.
Εμείς ασφαλώς συνιστούμε τα παιδάκια να φοράνε full face κράνος για να προστατεύεται και το σαγόνι τους. Μην ανησυχείτε για το ότι παίρνουν μπόι γρήγορα και ίσως πολύ σύντομα να μην τους κάνει το κράνος. Η διάμετρος του κεφαλιού δεν μεγαλώνει με τον ρυθμό του υπόλοιπου σώματος κι έτσι, ευτυχώς, ένα κράνος στο σωστό νούμερο θα κρατήσει για αρκετά χρόνια – ίσως και τα πέντε της ζωής του κράνους. Μα πάνω απ’ όλα σας ικετεύουμε: μην ξαναδούμε παπί τρικάβαλο με το παιδί μπροστά να κρατάει το τιμόνι τελείως ξεκράνωτο, όπως ο δολοφόνος μπαμπάς του και η συνεργός εξ αμελείας μαμά του. Θέαμα θλιβερό!

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 790: Ας κρατήσουμε το θετικό!

For more about GAS: http://www.gasmoto.gr/

https://www.facebook.com/GASMotosportCulture/?fref=t