zodia chillinΚριός: Έρωτας: Δεν σας φοβίζουν οι ανατροπές και δεν θα συμβιβαστείτε σε καμία σχέση, έρωτα, αγάπη ή φλερτ που να μην εισπράττετε το θαυμασμό και την αναγνώριση στο πρόσωπό σας. Επαγγελματικά: Οι προτάσεις που τόσο καιρό σιγόβραζαν στο τραπέζι διαπραγματεύσεων γίνονται δεδομένα. Είναι πολύ πιο εύκολο να φτάσετε τους στόχους σας αυτό το διάστημα.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας: Είστε τολμηροί, ερωτικοί, έντονοι, προκλητικοί και απροκάλυπτοι. Δεν έχετε κανέναν δισταγμό να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Η γοητεία σας είναι πολύ μεγαλύτερη από όσο φαντάζεστε. Επαγγελματικά: Ο Μάης είναι γλυκός και γεμάτος προϋποθέσεις ευτυχίας, επιτυχίας αλλά και απίστευτα success story εάν αποφασίσετε να ξεδιαλύνετε παλιές παρεξηγήσεις.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Τα πάρτι, οι παρτίδες με φίλους, το φλερτ και ο έρωτας κυριαρχούν. Μην χάσετε την ευκαιρία να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Είναι απαραίτητο. Επαγγελματικά: Στο χώρο της καριέρας θα είναι αρκετές οι προκλήσεις και εσείς θα πρέπει να προλάβετε να ανταποκριθείτε σε όλα ακόμα και αν αυτό λίγο ή πολύ σε αυτή την φάση σας εξαντλεί.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Η απίστευτη λάμψη σας, σας κάνει να χαμογελάτε. Κάποιοι χαμογελάνε με μια λαχτάρα όταν σας βλέπουν και ελπίζουν για την επόμενη σας συνάντηση. Επαγγελματικά: Είναι βέβαιο ότι κερδίζετε λεφτά μόνο που οι τόνοι δεν είναι πάντα οι πιο ευχάριστοι και ίσως στην πορεία σας οδηγήσουν σε ρίξεις με ανθρώπους που είχαν άλλη ιδέα και άποψη για σας.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)

 

Λέων: Έρωτας: Θέλετε πάντα να είστε ο πρωταγωνιστής και η επιθυμία σας γίνεται πραγματικότητα. Τα βλέμματα των φίλων και ιδιαίτερα του άλλου φύλου καρφώνονται με ένα ιδιαίτερα διερευνητικό τρόπο στα μάτια σας. Επαγγελματικά: Οι κινήσεις σας τόσο για κατακτήσεις στο χώρο της εργασίας όσο και για ανοίγματα, εισαγωγές, εξαγωγές και παρτίδες με εξωτερικό φαίνεται να κυριαρχούν.

 

Παρθένος: Έρωτας: Ένας κύκλος παρεξηγήσεων αλλά και εγωισμών έχει απομακρύνει τους περισσότερους από σας, άλλους από αυτόν ή αυτήν που κάνει την καρδιά τους να φτερουγίζει και άλλους από τον άνθρωπό τους. Επαγγελματικά: Η ένταση αυξάνει και είναι πάρα πολύ δύσκολο να αποφασίσετε ποια είναι η καλύτερη απόφαση να πάρετε σε αυτή την καμπή της ζωής σας.

 

Ζυγός: Έρωτας: Ταξίδι, εκδρομές, συζητήσεις και εσείς να ξαναβρίσκετε τους χαμένους θησαυρούς της ψυχής, την αισιοδοξία, την μαχητικότητα, τα ιδανικά σας ενώ τα πρόσωπα που είναι γύρω σας βολιδοσκοπούν αν υπάρχει θέση στην καρδιά σας ή στην ζωή σας. Επαγγελματικά: Φαίνεται ότι είσαστε πιο τολμηροί, διεκδικητικοί ή φιλοχρήματοι από άλλες φάσεις της ζωής σας.

Διαβάστε επίσης  Γυναίκα & Άθληση: Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τον Μανώλη Λουπασάκη

 

Σκορπιός: Έρωτας: Το σπίτι, η οικογένεια, ο χρόνος που περάσατε μαζί πρέπει να σας κάνουν να ξανασκεφτείτε τα πράγματα από την αρχή. Η αγάπη πάντα επιβιώνει με ένα χέρι βοήθειας και από σας, λίγο φλερτ και την απαραίτητη αφοσίωση. Επαγγελματικά: Πνιγμένοι με πολλά φορτία πάνω στην πλάτη σας. Η εβδομάδα φέρνει επιπλέον προκλήσεις στο χώρο της εργασίας αλλά και καλές  ανταμοιβές.

 

Τοξότης: Έρωτας: Σκούρα τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή. Τώρα πολύ πιθανόν η φαντασία να έχει παίξει κάποιο παιχνίδι ή και κάποιοι άλλοι να έχουν ρίξει το λάδι στην φωτιά. Επαγγελματικά: Αυτή την εβδομάδα κορυφώνονται οι εντάσεις και οι προκλήσεις στο χώρο εργασίας με συνεργάτες και συναδέλφους. Μήπως το έχετε παρακάνει ασκώντας πίεση για να φέρετε τα αποτελέσματα που θέλετε;

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Ό,τι έλειψε, ό,τι λείπει από την συναισθηματική σας ζωή, από την ερωτική σας σχέση και από το κρεβάτι σας δεν τα έχετε πλέον προς συζήτηση, τα έχετε προς αλλαγή, ανατροπή και βελτίωση. Επαγγελματικά: Τα απίστευτα ανοίγματα και η υπερβολική αισιοδοξία σας, έχει υπενθυμίσει στους αντιπάλους σας ότι είναι καιρός να σας κηρύξουν τον πόλεμο.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 789: Παράδειγμα προς αποφυγή!

 

Υδροχόος: Έρωτας: Στις σχέσεις ο αέρας της ανανέωσης έχει να κάνει με την δική σας καλή θέληση και τα γλυκά λόγια που, όταν θέλετε, μπορείτε να πείτε. Επαγγελματικά: Όλα γίνονται για το παρών και το αύριο σας και, από πλευράς χρημάτων και αναγνώρισης, τα πράγματα αργά και σταθερά, παρ’ όλη την κούραση, ανταποκρίνονται στους χειρισμούς σας.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Κρατάτε ακόμα μέτωπο αντίστασης απέναντι σε συγγενείς εξ’ αίματος και εξ’ αγχιστείας που θα ήθελαν να έρθουν να σας φέρουν δικά τους προβλήματα προς επίλυση. Επαγγελματικά: Η ουσία λέει ότι όποιος πραγματικά πιστεύει σε αυτό που κάνει και δώσει τις μάχες του, θα έχει όλα αυτά που χρειάζεται. Είναι το τέλος μιας εποχής δεινών.

 

Πηγή: http://like.philenews.com/