zodia chillinΚριός: Έρωτας: Η δική σας γραμμή γίνεται αποδεκτή στη σχέση σας, ενώ θα πρέπει να στηρίξετε με όποιο τρόπο κρίνετε εσείς τον σύντροφο σας που για κάποιους λογούς δεν είναι στην καλύτερη του φάση. Επαγγελματικά: Η διαδρομή για την επιτυχία είναι πιο εύκολη από δω και πέρα.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας: Λάμπετε, έχετε άνεση, φλερτάρετε, έχετε συναίσθημα, πάθος και πειθώ. Μοναχικοί δεν υπάρχουν γιατί έχετε πολλές κατακτήσεις αυτό το διάστημα. Επαγγελματικά: Τόσο καιρό παλεύατε με θεριά και δυσκολίες και η πιστή σας στον εαυτό σας έχει κλονιστεί.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Η εβδομάδα σάς προτείνει να χαμογελάσετε, να φλερτάρετε, να οργανώσετε εκπλήξεις ή να δώσετε πολύ μεγάλη προσοχή στο επίμονο φλερτ ατόμου από τον χώρο εργασίας. Επαγγελματικά: Η εβδομάδα θα σας δείξει ποια από τα όνειρά σας έχουν γερά θεμέλια για να είναι αληθινά.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Οι αδέσμευτοι θα μαζέψετε ίσα με καμία ντουζίνα νέες γνωριμίες. Επαγγελματικά: Πιθανόν ακόμα να υπάρχει θέμα καλής συνεννόησης με ανώτερους ή κατώτερους. Θυμηθείτε όμως ότι θέληση υπάρχει από όλες τις πλευρές.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères σημαίνει live διασκέδαση για όλους! (28/3 - 07/4)

 

Λέων: Έρωτας: Δεν ζητάτε τίποτα το παράλογο. Αν ο άνθρωπος σας, σας ξέρει δεν πρέπει να ιδρώσει καθόλου. Επαγγελματικά: Είπαμε να δουλέψετε. Προς το παρόν μια μέρα πάνε τα πράγματα καλά και την άλλη μέρα το μήνυμα δεν φτάνει στον παραλήπτη.

 

Παρθένος: Έρωτας: Νιώθετε καλύτερα και έχετε την ανάγκη να αλλάξετε κάποια πράγματα για να κάνετε πιο όμορφη τη ζωή σας. Επαγγελματικά: Το διάστημα είναι ασταθές και δεν πρέπει να αποφασίσετε μακροπρόθεσμα σχέδια.

 

Ζυγός: Έρωτας: Η εβδομάδα δίνει μια ξεχωριστή λάμψη, γλύκα και ευγένεια που σας αποτρέπει να ενδώσετε σε καυγάδες. Επαγγελματικά: Παρόλο που η προσωπική ευχαρίστηση που εισπράττετε από την αναγνώριση σας ανεβάζει, μιλάτε περισσότερο απ’ ό,τι πρέπει και κάποιοι σας πήρανε χαμπάρι.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Σε μια φάση της ζωής σας που θέλετε περισσότερο χρόνο για σας και γι’ αυτούς που αγαπάτε, ζυγίστε τα ναι και όχι στις προκλήσεις. Επαγγελματικά: Ο φόρτος εργασίας συνεχίζεται και σεις χαμογελάτε ακόμα.

Διαβάστε επίσης  Του Λωλοστεφανή - by GAS Motosport Culture

 

Τοξότης: Έρωτας: Οι γνωριμίες σάς περιμένουν παντού. Στο γραφείο, στον δρόμο, σε ταξίδια και δυστυχώς το κλίμα στο σπίτι δεν βοηθά. Επαγγελματικά: Πιεσμένοι από το βάρος των υποχρεώσεων σπιτιού και καριέρας νιώθετε παγιδευμένοι και μόνοι σας.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Επιτελούς τα πρώτα καλά λόγια, τα πρώτα μηνύματα, τα πρώτα σκιρτήματα, σας κάνουν να χαμογελάτε. Επαγγελματικά: Οι υψηλές θέσεις και τα ταλέντα σας μπορούν να σας εγγυηθούν χρήμα και αναγνώριση, αλλά κάτι σας λείπει.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Συνεχίστε εντατικά τις προσπάθειές σας, όχι μόνο για την βελτίωση των οικονομικών σας, αλλά για ένα καλύτερο μέλλον. Επαγγελματικά: Ξανακάνατε βιαστικές επιλογές ακολουθώντας την υπεραισιοδοξία που είναι πάντα πιο όμορφη από την αλήθεια.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Η εβδομάδα σάς κάνει πιο αισιόδοξους από το συνηθισμένο σας και σας χαρίζει επιπρόσθετη γλύκα. Επαγγελματικά: Σε αυτή τη φάση της ζωής σας, χρειάζεστε ένα καθαρό μυαλό και αποφασιστικότητα, αν θέλετε πραγματικά να σημειώσετε πρόοδο.

 

Πηγή: http://like.philenews.com/