zodia chillinΚριός: Έρωτας: Τέρμα η ζήλια. Η χαρά αναπτερώνει τις ελπίδες σας, για ένα καλύτερο μέλλον και για πιο ερωτικές στιγμές με τον άνθρωπό σας. Επαγγελματικά: Αποφύγετε τις αλλαγές και τις επεκτάσεις στον χώρο των οικονομικών, γιατί οι πιθανότητες επιτυχίας δεν είναι αρκετές.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας: Προσοχή στα ξεσπάσματα και στην απελευθέρωση της κάθε είδους αρνητικής συμπεριφοράς σας. Επαγγελματικά: Πολλές από τις επιδιώξεις σας συναντούν εμπόδια, τα οποία οφείλονται κυρίως στον τρόπο που κάποιοι λειτουργούν σε βάρος σας. Χρειάζεται μεγαλύτερη αποφασιστικότητα από μέρους σας.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Μην αφήσετε αυτό το διάστημα τους δικούς σας ανθρώπους να νιώσουν μόνοι, γιατί θα σας πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα. Επαγγελματικά: Αυτό το διάστημα υπάρχουν ελκυστικές προτάσεις, που όμως θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με σκεπτικισμό.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Σας γοητεύει οτιδήποτε σας δίνει χαρά, όμως, τα άστρα θα περιπλέξουν τη σχέση σας. Επαγγελματικά: Αγαπάτε αυτό που κάνετε, με σκληρή δουλειά να είστε σίγουροι ότι θα πετύχετε.

Διαβάστε επίσης  Εγκαίνια iReady Service & Accessories: Special Guest Andreasondecks (05/4)

 

Λέων: Έρωτας: Πρώτα απ’λα πρέπει να ψάξετε βαθιά μέσα σας. Μόνο έτσι θα βρείτε τι ακριβώς συμβαίνει. Επαγγελματικά: Η οικονομική σας κατάσταση χαρακτηρίζεται από καθυστερήσεις σε σημαντικές υποθέσεις. Σύντομα, όμως, όλα θα είναι σε καλύτερη θέση.

 

Παρθένος: Έρωτας: Ξαφνιάζετε ακόμα και τον εαυτό σας. Κάποιο πολύ κοντινό σας πρόσωπο κυριολεκτικά δοκιμάζει την υπομονή. Επαγγελματικά: Αποφύγετε τις συγκρούσεις μέσα στον χώρο εργασίας σας. Είστε προικισμένοι, αλλά όχι όσο αισθάνεστε.

 

Ζυγός: Έρωτας: Δείξτε έμπρακτα στον σύντροφο σας την αγάπη και την εκτίμηση σας, οι εντάσεις θα ξεπεραστούν. Επαγγελματικά: Αποφύγετε τις ακραίες συγκρούσεις, γιατί αυτό μπορεί να αποβεί αρνητικό στοιχείο για την εξέλιξή σας .

 

Σκορπιός: Έρωτας: Μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τον σύντροφο, γιατί αισθάνεται ότι σχεδιάζετε το μέλλον χωρίς αυτόν… Επαγγελματικά: Το διάστημα αυτό χαρακτηρίζεται από λάθη, αλλά και κακή τακτική. Μην προβείτε σε αγορές και συμφωνίες.

 

Τοξότης: Έρωτας: Οι άνθρωποι που αγαπάτε έχουν ανάγκη από τη δική σας ενεργό υποστήριξη. Δείξτε τους στοργή, αγάπη και κατανόηση. Επαγγελματικά: Πολλές οι υποσχέσεις που έχετε εισπράξει, αλλά τα άστρα εμποδίζουν την εξαργύρωση αυτών.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: Συμμετοχές από παντού!

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Οι δικές σας ανασφάλειες δεν αφήνουν περιθώρια για να φτάσετε τη σχέση σας σε ακόμα πιο αισθησιακή φάση. Επαγγελματικά: Τα κέρδη από τις επενδύσεις δεν μπορούν να αντισταθούν στην κόντρα με τα άστρα, αλλά αξίζει να περιμένετε.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Δεν δείχνετε όσο πρέπει την αγάπη και την αφοσίωσή σας και δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις. Αγωνίζεστε να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και να αλλάξετε τα δεδομένα. Επαγγελματικά: Αν είστε έτοιμοι να κάνετε νέο ξεκίνημα βεβαιωθείτε πρώτα για τη σωστή επιλογή συνεργατών και στόχων.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Η επιπολαιότητά σας έχει προκαλέσει την αντίδραση του συντρόφου σας. Ξεπεράστε τον εγωκεντρισμό και αναγνωρίστε τα υπέρ και τα κατά της σχέσης σας. Επαγγελματικά: Μην υποτιμάτε τους ανταγωνιστές σας, γιατί στο τέλος θα χάσετε το παιχνίδι της καριέρας.

 

Πηγή: http://like.philenews.com/