zodia chillinΚριός: Έρωτας: Αυτό το διάστημα έχετε μόνο ένα αίτημα, να προσεγγίσετε τον άνθρωπό σας ή να γνωρίσετε έναν άνθρωπο χωρίς ο φόβος του να πληγωθείτε ξανά να σας παρεμποδίζει. Επαγγελματικά: Εμπνευσμένοι και αποφασισμένοι, γράφετε καινούρια σενάρια αρμονίας και επιτυχίας.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας: Ξαναβρίσκετε τις ευαισθησίες σας, γίνεστε πιο δεκτικοί και οι ανασφάλειές σας εξαφανίζονται. Επαγγελματικά: Προβλήματα με συνεργασίες κάνουν την εμφάνισή τους αυτή την εβδομάδα. Πράγμα που σημαίνει ότι έχετε «κουπί να τραβήξετε».

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Οι αδέσμευτοι, οι χωρισμένοι και οι ελεύθεροι θα έχετε μοναδικές ερωτικές ευκαιρίες αυτή την εβδομάδα. Επαγγελματικά: Θα πρέπει να αλλάξετε πολιτική προσέγγισης απέναντι στους συνεργάτες σας και να στοχεύετε σε πιο μακροπρόθεσμα σχέδια.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Οι αισθήσεις σας διεγείρονται, τα πάθη σας κρυφοκαίνε και η εβδομάδα σάς βάζει σε καλύτερη γραμμή για την καταξίωση σας. Επαγγελματικά: Ο μόνος τρόπος να προλάβετε τα πράγματα στη δουλειά είναι να αυξήσετε τους ρυθμούς σας.

 

Λέων: Έρωτας: Αυτό το διάστημα δεν χρειάζεται να ψάξετε την ισορροπία στη σχέση σας όταν σας προσφέρονται τόσες άλλες επιλογές. Επαγγελματικά: Εάν κάποιες συζητήσεις ή συμφωνίες μεταφερθούν για λίγο αργότερα, μην ανησυχείτε γιατί οι καθυστερήσεις ξεκαθαρίζουν τα λεπτά σημεία στις υποθέσεις.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)

 

Παρθένος: Έρωτας: Αισθησιακοί, γοητευτικοί και τρυφεροί κάνετε επανεκκίνηση της ερωτικής σας ζωής. Επαγγελματικά: Μην επεκταθείτε σε εργασίες, που δεν είναι σίγουρες ή ξεκάθαρες. Αναζητήστε καινούριους τρόπους, για να διοχετεύσετε τον δυναμισμό σας.

 

Ζυγός: Έρωτας: Η εβδομάδα σάς δίνει λάμψη και αποφασιστικότητα. Ευκαιρία μοναδική για σας και τον άνθρωπο σας να φτάσετε στον 7ον ουρανό. Επαγγελματικά: Οι μέρες είναι κατάλληλες για να κάνετε ένα γενικό check-up και να δείτε πού ακριβώς βρίσκεται η δουλειά σας και κάποια οικονομικά.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Κομψοί, γοητευτικοί, φιλικοί, καλοπροαίρετοι, δεν έχετε καμία συναίσθηση πόσο επηρεάζετε με την ερωτική σας αύρα τις μοναχικές καρδιές. Επαγγελματικά: Υπάρχει πρόβλημα να διαρρεύσουν κάποια μυστικά που θέλετε να κρατήσετε ακόμα κρυφά.

 

Τοξότης: Έρωτας: Έχετε το κάτι που μένει. Γλύκα, αισθησιασμό, τα χαμόγελα σάς αγκαλιάζουν από κει που περνάτε, είστε στα όνειρα του αντίθετου φύλου. Επαγγελματικά: Τις δικές σας δουλειές και το δικό σας συμφέρον να κοιτάξετε γιατί οι υποχρεώσεις εκτοξεύονται κατακόρυφα αυτή την εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης  Issue 790

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Στηρίξτε τον σύντροφό σας αν υπάρχει, κάντε του κομπλιμέντα, περιποιηθείτε τον. Επαγγελματικά: Από σας θα εξαρτηθεί αν θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε ή να ενοχλήσετε τους γύρω σας, με τον τρόπο που χειρίζεστε μερικά πράγματα.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Σας φλερτάρουν είτε είστε δεσμευμένοι είτε δεν είστε και σας διεκδικούν με όλους τους τρόπους. Επαγγελματικά: Είναι απολύτως απαραίτητο να αξιοποιήσετε τις επαφές σας με ορισμένους ανθρώπους που σας στηρίζουν.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Χαίρεστε όταν τα βλέμματα σάς φλερτάρουν και τα χείλη σάς προσκαλούν για περιπέτεια. Επαγγελματικά: Μην έχετε πολλές απαιτήσεις από τους συνεργάτες σας. Εσείς θα πρέπει να είστε αυτοί που θα δώσετε το παράδειγμα στους άλλους.

 

Πηγή: http://like.philenews.com/