zodia chillinΚριός: Έρωτας: Νιώθετε περίεργα. Τη μια στιγμή θέλετε να χαμογελάσετε και να αντιμετωπίσετε αισιόδοξα όσα προκύπτουν. Την άλλη ακούτε υπέροχες υποσχέσεις αγάπης αλλά δεν βλέπετε τις αντίστοιχες πράξεις. Επαγγελματικά: Λίγοι νοιάζονται αληθινά για το τι ακριβώς σας συμβαίνει και σε πόσο δύσκολη κατάσταση βρίσκεστε.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας: Δεν υπάρχει οδηγός στον έρωτα. Υπάρχει όμως η λογική που λέει να κρατάτε μικρό καλάθι για να μην απογοητεύεστε. Επαγγελματικά: Πολλά ταξίδια επαγγελματικά αυτό το διάστημα και άλλη τόση η κούραση.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Ανανεώστε τους όρκους της αγάπης σας, δείξτε τι θέλετε στον έρωτα, κάντε τα όλα ευγενικά και καλά. Επαγγελματικά: Μαζέψτε το κουράγιο σας και προχωρήστε μόνοι σας, για να πετύχετε αυτά που έχετε κατά νου.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Με ταγιέρ και κουστουμάκι, δηλαδή πολύ συντηρητικοί και διστακτικοί οι νέοι έρωτες. Τα πρόσωπα γύρω σας μοιάζουν να ερωτεύονται τις κομψές προδιαγραφές σας. Επαγγελματικά: Μπορούμε να συμπεράνουμε ότι γίνεται ένα μικρό κομφούζιο μέσα στη δουλειά σας αυτό το διάστημα.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: El Chacal goes Street Food Festival Heraklion

 

Λέων: Έρωτας: Η χαρούμενη ατμόσφαιρα, η ρομαντική διάθεση, η αφέλειά σας, αναγνωρίζει αυτή την εβδομάδα πολλές ερωτικές προοπτικές. Επαγγελματικά: Ένα σωρό προτάσεις και επενδύσεις παίζονται πάνω σε σας. Αλλά φαίνεται ότι οι προϋποθέσεις δεν είναι επιπέδου.

 

Παρθένος: Έρωτας: Επειδή οικογενειακά τα πράγματα έχουν κολλήσει, η σταθερή σας σχέση ή ο γάμος σας κινδυνεύουν. Επαγγελματικά: Δεν σας χωράει το σπίτι σας, δεν σας χωράει ο τόπος. Αιτία είναι ότι κάποιοι πάλι αναφέρθηκαν στο πρόσωπό σας, στο όνομά σας, στις δουλειές σας.

 

Ζυγός: Έρωτας: Τίποτα πιο όμορφο από το φλερτ, την συμπαράσταση των ανθρώπων σας αν έχετε οικογένεια, τις απίστευτες προσκλήσεις και προκλήσεις. Επαγγελματικά: Περιμένετε για τη σημαντική, ξεχωριστή, διαφορετική πρόταση που θα αλλάξει τη ζωή σας.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Είστε ένας άνθρωπος με σπάνιες ευαισθησίες, φιλοδοξίες, δεν φοβάστε να ρισκάρετε και ξέρετε πάρα πολύ καλά ότι η άψογη φόρμα και εμφάνισή σας είναι ένας άσος στο μανίκι σας. Επαγγελματικά: Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται.

Διαβάστε επίσης  Issue 789

 

Τοξότης: Έρωτας: Η εβδομάδα δηλώνει ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να αλλάξετε γνώμη στο έτερον ήμισυ που θέλει τόσο από εσάς όσο και από τις σχέσεις, συγκεκριμένα πράγματα. Επαγγελματικά: Μην επιτρέψετε στις ανασφάλειές σας να σας κόψουν το δρόμο, τώρα που είστε τόσο κοντά στους στόχους σας.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Αν αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα δυσλειτουργίας ή επικοινωνίας στη σχέση ή και στο κρεβάτι σας, μη φοβάστε. Είναι απλά προσωρινά. Επαγγελματικά: Προσπαθείτε να πάρετε παράταση για να λύσετε προβλήματα.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Συστήνουμε μεγαλύτερη ψυχραιμία και αλλαγή στάσης. Δεν έχετε χαθεί το παιχνίδι, απλώς μπλοκάρατε με τον άνθρωπό σας. Υπομονή! Επαγγελματικά: Δώστε περιθώρια πρωτοβουλίας στον εαυτό σας και στους συνεργάτες.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Θα πρέπει να βάλετε το ταίρι σας πάνω από το κεφάλι σας ως πιο σημαντικό. Έχει το λόγο του που ζητά σειρά προτεραιότητας. Επαγγελματικά: Ένας μικρός χαμός από ευκαιρίες. Δεν μπορούμε να πούμε ότι ήρθε η μεγάλη ευκαιρία, αλλά υπάρχουν ενδιαφέροντα πράγματα.

Διαβάστε επίσης  Cabana Mare Beach Club & Cabana Mare Disco are coming! (04/5)

 

Πηγή: http://like.philenews.com/