Οι ανακοινώσεις στο Holi Fest Chania έρχονται βροχή. Μετά τον Bo που καταφθάνει με το νούμερο 1 Hit του τελευταίου μήνα «Θέλω να σε ξαναδώ», ακολούθησε η ανακοίνωση για τους Coretheband που επέλεξαν το Holifest ως το μόνο φεστιβάλ στα Χανιά που πρόκειται να εμφανιστούν φέτος το καλοκαίρι. Εν’συνεχεία ήρθε η ανακοίνωση για τους φίλους της Ελληνικής hip hop σκηνής, με τον Toquel να έρχεται να τραγουδήσει τις δικές του επιτυχίες που κάνουν θράυση με περισσότερα από 3 εκατομμύρια views. O Toquel έχει κάνει ένα δυναμικό comeback και αυτό φάνηκε από τις αντιδράσεις των φίλων του είδους στην ανακοίνωση του ονόματος του.

 

 

Ο Γιώργος Μανίκας έρχεται να παρουσιάσει το Hol Fest Chania, αλλά αυτή τη φορά δεν έρχεται μόνος του.

Μαζί του και ο μικρός γιος του AJ που έχει γίνει celebrity από τα story του Γιώργου στο instagram.

Ο Γιώργος Μανίκας δείχνει το παράδειγμα σε μικρούς και μεγάλους για να ακολουθήσουν το παράδειγμα του και να έρθουν παρέα με τα παιδιά τους στην πιο χρωματιστή εμπειρία.

Διαβάστε επίσης  Issue 791

 

 

Επίσημη πρόκειται να είναι η ανακοίνωση για την βοήθεια του Holi Fest στα φιλανθρωπικά ιδρύματα της πόλης μας, μιας και πρόκειται να παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου εντός της εβδομάδας στα μέσα ενημέρωσης της πόλης.

Τα ιδρύματα ΚΗΦΑΜΕΑ, ΕΛΕΠΑΠ, ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ και ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ θα λάβουν μέρος των εσόδων του Holi Fest, δίνοντας και «HOLI” σκοπό στην εκδήλωση.

 

 

 

Το Italian Factory Outlet έχει ξεκινήσει τη διάθεση εισιτηρίων για το Holi Fest και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον είναι πολύ ζωηρό στη πόλη μας.

Η ανακοίνωση των ονομάτων του φεστιβάλ συνέβαλε σε αυτό, όμως το ίδιο ισχύει και για τη νέα προσφορά 10+2 που ανακοινώθηκε στα μέσα.

Παράλληλα το Italian Factory Outlet προχωρά και σε μία επιπλέον κίνηση, δίνοντας δωρεάν εισιτήριο σε όσους κάνουν αγορές 40 ευρώ και άνω. Αυτό και αν είναι deal!!!