Είμαι ο Κων/νος Κακαβελακης , πιστοποιημένος zumba®Instructor, δάσκαλος παραδοσιακών χορών και trainer!!!

Και μπορείτε να βρείτε τα μαθήματα μου στο DalePaso!! Χορός και γυμναστική συνδοιαζονται αρμονικά δίνοντας την αίσθηση του Party!!!

Εξωτικοί καθώς και κάθε τύπου ρυθμοί σε συνοδεύουν σε αυτού του τύπου αερόβια άσκησης. Και επειδη είμαστε ZumbaHOLIc , πάμε #oloiholi

 

Είμαι η Ελισαβετ Χατζηιωάννου πιστοποιημένη zumba ®instructor, body weight cross trainer, Pilates instructor, δασκάλα λάτιν χορών και ιδιοκτήτρια της σχολής STEP BY STEP DANCE STUDIO στον Ταυρωνιτη. Με το zumba® ασχολήθηκα καθώς είναι πρόγραμμα το οποίο συνδυάζει τις δύο μεγάλες μου αγάπες, την γυμναστική και τον χορό! Έπειτα αυτό που με έκανε να αγαπήσω το πρόγραμμα είναι τα χαμογελαστά πρόσωπα των μαθητών και η ενέργεια που εκπέμπουν έπειτα από κάθε μάθημα! Ελάτε κι εσείς στο holifest να χορέψουμε, διασκεδασουμε και χρωματισουμε την μερα μας!!!

 

Είμαι η Γαρυφαλιά Μπουζάκη, ιδιοκτήτρια του B.A.D. Studio, στις Καλύβες Αποκορώνου, και πιστοποιημένη Zumba®instructor.

Διαβάστε επίσης  Χαΐνηδες live @ Bras de frères (14/4)

Αγαπάω τον χορό γιατί μέσα από αυτό εκφράζω τα συναισθήματα μου.

Σας περιμένουμε στο Holi Fest σε ένα ξέφρενο πάρτυ χορού και χρωμάτων.

 

 

 

 

Είμαι η Λυδία Χαβαλεδάκη και είμαι πιστοποιημένη Zumba Instructor διδάσκω στο B.A.D. Studio στις Καλύβες Αποκορώνου.

Αν σου αρέσει ο χορός και θες να «ζωγραφιστεις» με πολλά χρώματα, αρκεί να έρθεις το Σάββατο 16 Ιουνίου στο Holi Fest στα Χανιά. #oliholi

 

 

 

Αθανάσιος Κωνσταντίνος Ντι-βίτα, 22 χρονών
Zumba®Instructor, με προσωπικό κανάλι στο YouTube
Ενδιαφέροντα:
Αγάπη για τη μουσική, το χορό, τη μαγειρική και την διασκέδαση
Σχολές και Γυμναστήρια Εργασίας:
Baila Studio, Dale Paso, Step by Step & Yava Chania
Μου αρέσει ο χορός και τα χαμογελαστά πρόσωπα, άρα δε θα μπορούσα να μην ασχοληθώ με το Zumba®. Ένα αερόβιο πρόγραμμα γυμναστικής που αγαπούν μικροί και μεγάλοι.
Το Holi Fest είναι χρώμα, μουσική, διασκέδαση, party, χαμόγελα……ποιος λέει οχι στο holi??

 

Ευγενία Παπαλά Σωτηροπούλου Είμαι πιστοποιημένη Zumba®Instructor από το 2012 και ιδιοκτήτρια του BAILA STUDIO στα Χανιά. Η μουσική είναι το βασικό στοιχείο για τα μαθήματα Zumba®Fitness.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères σημαίνει live διασκέδαση για όλους! (28/3 - 07/4)

Οι ρουτίνες περιλαμβάνουν ασκήσεις όπου αργοί και γρήγοροι ρυθμοί εναλλάσσονται για να τονώσουν το σώμα σας, ενώ συγχρόνως καίτε θερμίδες.

Προσθέτοντας λίγη γεύση από λάτιν μαζί με διασκέδαση χαμόγελα και θετική ενέργεια έχετε το Zumbα®Fitness. Έλα να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο του Zumba® μέσα από το πολύχρωμο Party του HOLI FEST CHANIA2018