zodia chillinΚριός: Έρωτας: Όπως πάντα φλογεροί και διεκδικητικοί, βρίσκετε τον νεανικό σας ενθουσιασμό και αξιοποιείτε την αφάνταστη γοητεία σας. Επαγγελματικά: Πάρα πολλή δουλειά. Σκύβετε το κεφάλι, διαχειρίζεστε τα κεφάλαια και τους πελάτες σας πολύ πιο προσεκτικά.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας: Οι διακυμάνσεις επηρεάζουν την καθημερινότητά σας και κάποιες από τις σχέσεις σας. Επαγγελματικά: Το μυαλό σας δουλεύει με πολύ μεγάλη ταχύτητα συγκρατώντας τον συνηθισμένο εκρηκτικό και εγωκεντρικό εαυτό σας.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Ονειροπολείτε με ανοιχτά τα μάτια ένα άτομο που να μπορεί να σας καταλάβει, να σας δώσει κουράγιο, να σας κάνει πιο κοινωνικούς. Επαγγελματικά: Έχετε αποφασίσει ότι είναι η ώρα να χρησιμοποιήσετε την αντοχή σας και την ικανότητά σας να οργανώνετε τα πράγματα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Φλερτάρετε με πολλές και νέες γνωριμίες που έχουν πολλές και διαφορετικές προοπτικές για σας. Επαγγελματικά: Αντιλαμβάνεστε ότι κάποιες ευκαιρίες δεν θα περάσουν από κοντά σας και τις ξεχνάτε προσγειώνοντας τον εαυτό σας στην τετράγωνη λογική που πάντα χρησιμοποιείτε.

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

 

Λέων: Έρωτας: Προτιμάτε τα παιχνίδια του φλερτ, της τσαχπινιάς και της διεκδίκησης. Επαγγελματικά: Αποφύγετε τους λαμπερούς προβολείς και εστιάστε στα απλά πρακτικά θέματα που πρέπει να λύσετε. Μόνο με φίλους μπορείτε να δουλέψετε πλέον.

 

Παρθένος: Έρωτας: Είστε βαθιά ερωτευμένοι με την ίδια τη ζωή, με τις χαρές, τα πάρτι, που παρά τον τεράστιο αριθμό των θαυμαστών σας, παραδέχεστε ότι δεν έχετε καιρό να μοιράσετε την καρδιά σας. Επαγγελματικά: Τα δύσκολα και οι φουρτούνες παραμένουν ακόμα. Έχετε να αλλάξετε κατεύθυνση, τρόπο, κώδικες, να λύσετε νομικά προβλήματα και να προσέξετε τον εαυτό σας.

 

Ζυγός: Έρωτας: Χαμός γίνεται γύρω σας. Λέγονται λόγια, παίζονται κουβέντες, σας ανακατεύουν τρίτοι, σας κουτσομπολεύουν. Επαγγελματικά: Πολλές επαφές, πολλές συναντήσεις, πολλές οι ανταλλαγές επαφών και επισκέψεων.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Τώρα οι άνθρωποι σας χαϊδεύουν, παίζουν, φλερτάρουν, μιλούν, διαπραγματεύονται. Αυτό σας γοητεύει και με την σειρά σας μπαίνετε βαθιά στο παιχνίδι του έρωτα. Επαγγελματικά: Αν δεν χτυπήσετε πόρτες κι αν δεν προτείνετε πράγματα, η καριέρα σας δεν θα αξιοποιηθεί.

Διαβάστε επίσης  Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την κρεατίνη από τον Μανώλη Λουπασάκη

 

Τοξότης: Έρωτας: Ξαφνικά βρήκατε τον εαυτό σας. Έχετε δύναμη, άνεση, μπορείτε να τολμήσετε, μπορείτε να συζητήσετε, δεν σας τρομάζει η προοπτική μιας νέας αγάπης. Επαγγελματικά: Μην κολλήσετε στη λάθος τακτική και μη γίνετε σύμβουλοι όλων των φίλων σας και υπεύθυνοι οικονομικών ρυθμίσεων.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Δεν είστε πλέον τόσο ευάλωτοι παρόλο που εξακολουθείτε να ανακατεύετε τα πράγματα. Κρύβετε έναν εραστή μέσα σας που τώρα βγαίνει στην επιφάνεια. Επαγγελματικά: Ζορίζεστε για αρκετά μεγάλο διάστημα. Θα πρέπει να δουλέψετε με τα λίγα, παρόλο που παλιά δουλεύατε με τα πολλά.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Αλλάξατε στιλ, αλλάξατε μυαλά. Όσοι από σας ήταν μόνοι, καταλήγουν σίγουρα καλοζευγαρωμένοι αυτό το διάστημα. Επαγγελματικά: Παρόλο που δεν σας αρέσει να δουλεύετε σκληρά, δεν έχετε καμία αντίρρηση αν αμειφθείτε όχι μόνο οικονομικά αλλά και ηθικά.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Η ζωή έχει κλείσει κάποια κεφάλαια. Με τον καλύτερο τρόπο αρχίζετε πλέον να αισθάνεστε ότι δεν είστε μόνοι σας. Επαγγελματικά: Πολλοί σας ζηλεύουν και προσπαθούν να σας εμποδίσουν. Τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει να ανεβείτε στην κορυφή.

Διαβάστε επίσης  Του Λωλοστεφανή - by GAS Motosport Culture

 

Πηγή: http://like.philenews.com/