zodia chillinΚριός: Έρωτας: Η ομορφιά σας, το χιούμορ σας, σας κάνουν μοναδικούς. Διανύετε μια ιδανική εποχή όπου προτιμάτε να αστειεύεστε και να φλερτάρετε. Επαγγελματικά: Μη συγκρούεστε με αυτά που πρέπει να κάνετε και με αυτά που θέλετε να κάνετε.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας: Γελάτε, φλερτάρετε, αστειεύεστε. Είναι απλά ένας δικός σας τρόπος να ξεφύγετε από όλα αυτά που σας στεναχωρούν. Επαγγελματικά: Κάθε βήμα που κάνετε, μια βόμβα μοιάζει να σκάει δίπλα σας.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Είστε πάρα πολύ κουρασμένοι και αρνείστε να δώσετε τόσο μεγάλη συναισθηματική βαρύτητα στους υπόλοιπους. Επαγγελματικά: Είναι πάρα πολύ πιθανόν να καταλάβετε ότι κάποιες συνεργασίες αποδείχθηκαν φοβερά ανθυγιεινές για τα συμφέροντά σας.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Μεριμνήστε για την ευημερία σας. Για την ευτυχία σας θα το κάνει η εβδομάδα αργότερα. Επαγγελματικά: Δεν είστε έτοιμοι να λύσετε το κάθε τι. Μην υπερβείτε τα όρια του ρόλου σας.

 

Λέων: Έρωτας: Αυτό το διάστημα φλερτάρετε αλλά στην πραγματικότητα η σκέψη σας παραμένει στο παρελθόν. Επαγγελματικά: Κλείσατε πόρτες και παράθυρα. Ούτε εσείς θέλετε να αγχώνεστε και προπαντός δεν θέλετε να δώσετε απαντήσεις.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: Η Λαϊκή διασκέδαση στα καλύτερά της!

 

Παρθένος: Έρωτας: Ενθουσιάζεστε αυτή την εβδομάδα. Προς το παρών αυτό είναι ό,τι καλύτερο σας συμβαίνει. Επαγγελματικά: Θέλετε να κάνετε πάρα πολλά, αλλά δεν θα μπορέσετε. Καθίστε κάτω και σκεφτείτε από μόνοι σας τι πράγμα δεν πάει καλά και γιατί.

 

Ζυγός: Έρωτας: Αυτή την εβδομάδα σίγουρα οι προσκλήσεις και τα θέλγητρα του έρωτα ταράζουν την ψυχή σας. Επαγγελματικά: Είναι ώρα να αναθεωρήσετε τον τρόπο επικοινωνίας σας.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Το πάθος και το σεξ είναι μια μορφή εκτόνωσης. Η γοητεία σας δεν αφήνει ανεπηρέαστους τους ανθρώπους. Επαγγελματικά: Η διαίσθησή και το δαιμόνιο ένστικτο επιβίωσής σας έχει ενεργοποιηθεί. Αν ψάξετε λίγο περισσότερο τα πράγματα θα δείτε τι είναι αυτό που θα σας κινήσει να δουλέψετε περισσότερο.

 

Τοξότης: Έρωτας: Η εβδομάδα σάς δίνει κάτι από την παλιά ξεγνοιασιά σας. Τα φλερτ δεν έχουν τελειωμό. Επαγγελματικά: Η αποστολή σας είναι απλή. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να δημιουργήσετε τις συνθήκες και να δουλέψετε 24 ώρες το 24ωρο.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 787: Ο Αλέξης επέστρεψε...

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Στο χώρο της δουλειάς σας ο πειρασμός και η ευκαιρία να φλερτάρετε και να επικοινωνήσετε, ανανεώνουν τη διάθεσή σας για κατακτήσεις και ερωτικά παιχνίδια. Επαγγελματικά: Μερικές φορές τα πράγματα έχουν μακροπρόθεσμες συνέπειες.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Στο σπίτι σας τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά. Εμμένετε στις απόψεις και στις θέσεις σας προκαλώντας μεγαλύτερη ένταση. Επαγγελματικά: Το μόνο που μπαίνει πραγματικά στο δρόμο σας, είναι ο ίδιος ο εαυτός σας και οι δισταγμοί. Αν οι άλλοι δεν μπορούν, εσείς θα πρέπει να καλύψετε το κάθε τι.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Η εβδομάδα δημιουργεί ένα όμορφο ερωτικό κλίμα γύρω σας που σας κάνει να πετάτε ψυχολογικά και συναισθηματικά. Επαγγελματικά: Στην πραγματικότητα μπορεί κάποιοι από σας να έχετε ανακαλύψει ότι πολλά πράγματα τινάχτηκαν στον αέρα και ότι θα πρέπει να θυσιαστείτε για να συντηρήσετε καταστάσεις.

 

Πηγή: http://like.philenews.com/