#1 Selfie χωρίς χρώμα είναι καλοκαίρι δίχως ήλιο! Αγακαλιαστείτε, φιληθείτε και στήστε τη κάμερα στο κατάλληλο σημείο. Αυτές οι εικόνες μένουν για πάντα.

 

 

 

#2 Η παρουσία σου δίνει μια σημαντική βοήθεια στα ιδρύματα της πόλης. Διασκέδασε και χάρισε χαμόγελο σε αυτούς που το έχουν πιο πολύ ανάγκη

 

 

 

3# Τα selfie video με BO FUGITIVE να ραπάρει στην απόλυτη επιτυχία του καλοκαιριού «θέλω να σε ξαναδώ»…θα πέσει το internet!

 

 

 

4# Η μοναδική μεγάλη εμφάνιση των Coretheband στα Χανιά, αμέσως μετά τις εμφανίσεις τους στο Λονδίνο! Θα είναι σίγουρα απολαυστικοί!!!

 

 

5# Οι zumba instructors καταφθάνουν από όλη τη Κρήτη!!! Αυτό σημαίνει παλμός πάνω αλλά και κάτω από το stage με το καλημέρα!!! Δεν είσαι #holi αν δε χορεύεις στο ρυθμό τους.

 

 

 

6# Bollywood Dance…γιατί Holi χωρίς Bolly δε γίνεται!!! Το άρωμα της Ινδίας θα σε ταξιδέψει στις ρίζες του Holi Fest!!!

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)

 

 

 

#7 Η πρώτη μαζική ρήψη είναι MUST!!! Δεν τη χάνεις!!! Έλα από νωρίς γιατί στις 18.00 ο ουρανός γεμίζει χρώμα!!!

 

 

 

 

#8 Οι Mystic Gyals ετοιμάζουν ένα dancehall show που δεν μπορείς να χάσεις!!! Κάπου εκεί η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα!!!

 

 

 

9# Ο Andreasondecks μαζί με τους CANEB & SAIKO & VGS ξέρουν από party. Έχουν ξαναβρεθεί πολλές φορές μαζί και ξέρουν τι εστί φεστιβάλ. Οι δύο djs του Radio Entasi, o resident του Toquel και ο δημιουργός του Holifest σίγουρα θα σας απογειώσουν.

 

 

#10 Μανίκας & AJ. Δεν ξέρουμε ποιος θα κλέψει πιο πολύ τη παράσταση. Ο Γιώργος Μανίκας ή ο μικρός του γιος AJ. O μικρός είναι φίρμα στο instagram χωρίς να το ξέρει!

 

 

 

 

#11 Toquel = αυθεντική ελληνική hip hop σκηνή.

Από τους καλύτερους του είδους του.

Εκτός από τα αγοράκια, είναι και ο αγαπημένος των κοριτσιών.

Διαβάστε επίσης  Χαΐνηδες live @ Bras de frères (14/4)

Τα εκατομμύρια views στο youtube δε λένε ψέματα!