zodia chillinΚριός: Έρωτας: Γουστάρετε καλοπέραση, παθιασμένα σενάρια αλλά δυσκολεύεστε να κρατήσετε ισορροπίες. Επαγγελματικά: Με καλύτερους ρυθμούς και πιο σταθερούς, με συνεργάτες συνεπείς, παρά τα αυξημένα έξοδά σας, το κλίμα στη δουλειά σας αρχίζει να καλυτερεύει.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας: Ο απίστευτος αισθησιασμός και η λάγνα φύση σας, κάνουν την επανεμφάνισή τους με βαθιά ερωτήματα. Επαγγελματικά: Τα αυξημένα σας έσοδα επιτρέπουν την καλοπέραση που τόσο γουστάρετε και ικανοποιούν και την τάση σας για κοινωνικές επιδείξεις.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Δεν παραδέχεστε ούτε στον εαυτό σας τους ενδόμυχους φόβους σας. Η αγάπη σάς προσπέρασε. Επαγγελματικά: Το ίδιο αναμασημένο σύνθημα, μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει, εσείς τα δικά σας. Δουλειά, χρήμα, καριέρα.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Οι προκλήσεις και τα παραστρατήματά σας μαγνητίζουν. Έχετε, όμως, χαρακτήρα και γενικώς μαζεύεστε. Επαγγελματικά: Αυτή την εβδομάδα τα εμπόδια και τα ζόρια είναι πολύ λιγότερα. Κάποιοι συνεργάτες σας ζητούν τα φώτα σας για να λύσουν επαγγελματικά προβλήματα κι εσείς τους βάζετε τα γυαλιά.

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

 

Λέων: Έρωτας: Επιτέλους σε πολύ καλή φάση αυτό το διάστημα. Είστε περιζήτητοι, κομψοί, δίνετε αιώνιους όρκους αγάπης με το πρόσωπο, τη σύζυγο, το φλερτ. Επαγγελματικά: Αυτό το διάστημα φέρνει νέες προσφορές για εργασίες και φθόνο για τα τελευταία σας επιτεύγματα.

 

Παρθένος: Έρωτας: Ευτυχώς, ο αισθησιασμός της εβδομάδας σάς κάνει να μεταθέσετε τις ερωτικές σας βλέψεις αλλού. Αυτό δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός. Είναι η μία και μοναδική λύση που έχετε. Επαγγελματικά: Δεν είστε πραγματικά συνεπής γιατί κάνετε πράγματα που δεν θέλετε. Δυστυχώς, αν και άδικο, έτσι είναι η ζωή.

 

Ζυγός: Έρωτας: Ο έρωτας παραμένει πάντα πρόβλημα στη ζωή σας πρόβλημα. Ο διάλογος είναι η λύση για να σας οδηγήσει στην αγκαλιά του ανθρώπου σας. Επαγγελματικά: Ενώ φαινομενικά οι ρυθμοί είναι καλύτεροι, οι συνεργασίες κυλούν ομαλά και περιτριγυρίζεστε από νέα και ενδιαφέροντα πρόσωπα τη δουλειά σας.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Οι ρομαντικές συζητήσεις, οι κοινωνικές υποχρεώσεις και το νέο προκλητικό σας στιλ, κάνουν τον άνθρωπό σας να εστιάζει τόσο σε αυτά που λέτε όσο και στη γλώσσα του σώματος σας. Επαγγελματικά: Για να πετύχετε επαγγελματικά, αναρωτηθείτε πώς χειρίζεστε τα πράγματα και επανασυνδεθείτε με φίλους.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: Ο Νίκος Μαυρής για πρώτη φορά στο Ηράκλειο

 

Τοξότης: Έρωτας: Η επιμονή σας να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας θέματα, έφερε ξανά την ειρήνη μέσα στις σχέσεις και την οικογένειά σας. Επαγγελματικά: Στο γραφείο και στον τόπο εργασίας, στο σπίτι με τους δικούς σας, όλοι γενικώς τρώγονται. Εσείς ούτε μιλάτε, ούτε απαντάτε και έτσι δεν ανακατεύεστε.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Στην πορεία της αναζήτησης ποιότητας ζωής η εβδομάδα εξοστρακίζει τη μοναχικότητά σας και σας οδηγεί σε νέα ερωτικά μονοπάτια. Επαγγελματικά: Έρχεται η ώρα να κάνετε διορθώσεις και αποκαταστάσεις ή τακτοποιήσεις σε μια ατέλειωτη σειρά από μικρά και μεγάλα θέματα.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Ενώ όλες οι προοπτικές του έρωτα παρελαύνουν μπροστά σας, τεστάρετε όλους και τους περνάτε κάτω από το μικροσκόπιο. Επαγγελματικά: Ανοίγματα, προβολή, προτάσεις για νέες συνεργασίες, ξαφνικά σας θέλουν όλοι και σας θαυμάζουν.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Αυτό το διάστημα ερωτικά είστε ενθουσιώδεις. Επαγγελματικά: Η εβδομάδα καθυστερεί την πραγματοποίηση των φιλόδοξων σχεδίων σας, αλλά ευτυχώς το χρήμα ρέει.

Διαβάστε επίσης  8 Χρόνια Me Piazza Birthday Party!

 

Πηγή: http://like.philenews.com/