zodia chillinΚριός: Έρωτας: Η τόλμη και η γοητεία σας αναγνωρίζεται. Κάνει αίσθηση και γράφει ιστορία. Επαγγελματικά: Έχετε όλη την απαραίτητη ενέργεια και αποφασιστικότητα να βάλετε σε τάξη τις δουλειές σας και τον εαυτό σας στην κορυφή.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Είναι και κάποιοι φίλοι που θέλουν να μοιραστούν τα όνειρα και το κρεβάτι σας. Ό,τι μπορούν οι άνθρωποι κάνουν γύρω σας, αλλά αν δεν ανοίξετε κι εσείς τα μάτια σας, πώς θα σας τύχει ο κεραυνοβόλος έρωτας; Επαγγελματικά: Ανάσα δεν θα πάρετε πριν το τέλος της εβδομάδας. Οικογενειακά και οικονομικά έχουν κολλήσει τα πράγματα.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Σας δελεάζουν σειρήνες καλοβαλμένες, περιποιημένες και εργασιομανείς σαν και σας. Παίζετε και δεν ενδίδετε. Επαγγελματικά: Οφείλουμε να σας δώσουμε το στίγμα αυτού του διαστήματος. Υπέροχες προοπτικές και απότομα φρεναρίσματα μεταφέρουν τα πλάνα σας για το τέλος της εβδομάδας.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Οι προκλήσεις και τα παραστρατήματά σας μαγνητίζουν. Έχετε, όμως, χαρακτήρα και γενικώς μαζεύεστε. Επαγγελματικά: Αυτή την εβδομάδα τα εμπόδια και τα ζόρια είναι πολύ λιγότερα. Κάποιοι συνεργάτες σας ζητούν τα φώτα σας για να λύσουν επαγγελματικά προβλήματα κι εσείς τους βάζετε τα γυαλιά.

Διαβάστε επίσης  Και τις απόκριες όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Bras de Frères!

 

Λέων: Έρωτας: Με τη σοφία που σας διακρίνει, παίρνετε το παιχνίδι στα χέρια σας, αφού είναι όλα θέμα φαντασίας και επικοινωνίας. Επαγγελματικά: Τα ζόρια και τα τελεσίγραφα ανακόπτουν την πορεία σας. Κάποιοι περιμένουν από σας απαντήσεις ή κινήσεις.

 

Παρθένος: Έρωτας: Θα σας παίξουν παιχνίδια και δεν θα σας ξεκαθαρίσουν τι πρόκειται να γίνει. Η εβδομάδα φέρνει τις κατακτήσεις που σας αξίζουν. Επαγγελματικά: Περίεργη διάθεση κι ένας βαθύς προβληματισμός σας αγκαλιάζει. Το συμπέρασμα είναι ότι αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα.

 

Ζυγός: Έρωτας: Μην μπαίνετε μονίμως σε δοκιμασίες που εκ των πραγμάτων δεν θα αντέξετε. Ό,τι γουστάρετε μπορείτε να το έχετε. Επαγγελματικά: Αλλάξτε ύφος, αλλάξτε τρόπο προσέγγισης και αλλάξτε τους τις απόψεις τους για σας.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Είστε υποχείριο του πάθους σας και καθόλου ευκολόπιστοι σ’ όσους νομίζουν ότι με παλιά κομπλιμέντα θα αναζωογονήσουν παλιές σπίθες. Επαγγελματικά: Οι προοπτικές για να φθάσετε ψηλά είναι στα χέρια σας. Η ψυχραιμία σας επανέρχεται μαζί με το ψυχικό σας σθένος.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ένα χορταστικό έργο τέχνης!

 

Τοξότης: Έρωτας: Μετά το τέλος της εβδομάδας είναι η μεγάλη ώρα για μια συγγνώμη και ανανέωση στους όρκους της αγάπης. Επαγγελματικά: Καινούριοι ορίζοντες ανοίγονται μετά τις αλλαγές που συντελέστηκαν σταδιακά τους προηγούμενους μήνες.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Είναι κάποιες δύσκολες μέρες που το πάθος δεν βρίσκει πρόσφορο έδαφος. Επαγγελματικά: Οι πολλές συζητήσεις και η ευγένεια θα ευλογήσουν ουσιαστικά τα οικονομικά σας.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Για να τα βρείτε ερωτικά, πρέπει να συναντιέστε πού και πού με άλλους ανθρώπους, να έχετε καλή διάθεση, καλή θέληση και καλές επιδόσεις. Επαγγελματικά: Δουλέψτε μεθοδικά και οργανωτικά, γιατί μόνο έτσι θα διευθετηθούν εκκρεμότητες.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Η γοητεία σας αυξάνει τον κίνδυνο να έλθετε σε ρήξη με δικούς σας ανθρώπους. Επαγγελματικά: Τώρα που τα ζόρικα πράγματα έχουν φύγει, θα αναγνωριστείτε και θα μπορέσετε να επιβάλετε τους δικούς σας όρους.

 

Πηγή: http://like.philenews.com/