Πριν από κάμποσα χρόνια, λίγο μετά την έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης που κατέστρεψε των Μινωικό πολιτισμό, ένας πελάτης ψώνισε από εμάς ένα jet κράνος. Αν βλέπατε πώς το κυκλοφορούσε για χρόνια το άμοιρο το κρανάκι θα βάζατε τα κλάματα από τα γέλια (ή τα γέλια από τα κλάματα). Είχε αφαιρέσει τελείως τα μάγουλα για να μην τον ακουμπάει τίποτα “διότι έχει ευαισθησία και τον ενοχλούσαν”. Σαν να μην έφτανε αυτό, για τον ίδιο λόγο είχε κόψει με τη φαλτσέτα έναν πόντο πολυστερίνη στο εσωτερικό κέλυφος πάνω από το μέτωπο, ενώ στη μισή ζελατίνα είχε κολλήσει μαύρη μονωτική ταινία για να μην τον ενοχλεί ο ήλιος. Για τη μπίχλα και τη μυρωδιά που έβγαζε και σκότωνε ρινόκερο στο μισό μέτρο δεν θα μιλήσουμε.
Γιατί σας λέμε αυτή την χαριτωμένη ιστορία; Επειδή το άφησε πάνω στο μηχανάκι του και του κλέψανε (!) Άβυσσος η ψυχή του κλέφτη. Τέλος πάντων, πήρε ένα ίδιο, το έκανε πάλι σαν το πρώτο (αφαίρεση μαξιλαριών, κόψιμο πολυστερίνης, μονωτική, μπίχλα) και του το ξαναπήραν. Φανταστείτε πόσο πιο εύκολα θα πάρουν κάποιο καλύτερο. Εν τω μεταξύ, οι ανόητοι κλέφτες κόβουν το λουράκι με το κρικάκι όταν τα βρίσκουν κλειδωμένα πάνω στο μηχανάκι, το οποίο καθιστά το κράνος παντελώς άχρηστο και δεν επισκευάζεται αφού είναι περτσινωμένο από το εργοστάσιο για λόγους ασφαλείας.
Μην αφήνετε λοιπόν τα κράνη πάνω στα μηχανάκια. Τα χτυπάει ο ήλιος, τα νερά της βροχής, τα καυσαέρια, τα σκουπίδια, οι κουτσουλιές των πουλιών, τα κατουράνε οι μεθυσμένοι και τα κλέβουν. Εκτός αν θέλετε να αγοράζετε συχνά καινούργια.

Διαβάστε επίσης  Summer 2024 Opening Party @ Dielefsis Cocktail & Music bar (26/4)

For more about GAS: http://www.gasmoto.gr/

https://www.facebook.com/GASMotosportCulture/?fref=t